Predlozi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari, ajde da prestanemo sa ovim spamom.
Nema smisla.
STADION ce biti otvoren kad se rjese neke stvari.

Jos samo malo strpljenja.
Boki, molim te. Zasto brises ozbilja predlog koji sam dao? Znas da nisam u fazonu da spamujem teme ovih dana. Predlog sam dao i na PP na odredjena mesta ali bih stvarno zeleo da se o tome malo razmisli. :ok: Sta dobija zasluzni clan od administracije zato sto je zasluzio taj naziv? Zato sto je podrzao ovaj forum 5 ili 6 ili cak i 9 godina postovanja na njemu?

I ja podrzavam sta Ilke kaze. :lol:

Treba da postoji jedna navijacka tema gde ce muskarci pricati o fudbalu. Zenama tu nije mesto osim ako se ne razumeju u fudbal. :) :hvala:

Dakle, samo muski.

Toliko od mene.

edit: shodno tome,predlazem da me "Ilke" izbaci iz spiska "navijaca" da ne bi bilo nesporazuma.:hvala:

Poslednja izmena:
Au...necemo vise spamovati temu.

DAKLE...prijedlog je uzet u obzir...bice razmotren, odgovor cete dobiti u skorije vrijeme.

Molio bih da ne pocnete sa tumecenjem tog skorije vrijeme, nego da me razumijete (: ...

Au...necemo vise spamovati temu.

DAKLE...prijedlog je uzet u obzir...bice razmotren, odgovor cete dobiti u skorije vrijeme.

Molio bih da ne pocnete sa tumecenjem tog skorije vrijeme, nego da me razumijete (: ...
Razumemo: :lol:
29.06.2011. 16:37

Drugari, ajde da prestanemo sa ovim spamom.
Nema smisla.
STADION ce biti otvoren kad se rjese neke stvari.

Jos samo malo strpljenja.

:rotf::rotf::rotf:

Nemo' sad da mi zalepis C1. Rek'o sam da razumemo. :sad2:

ja predlazem da se stadion otvori....da vide svi korisnici da nismo mi tikva bez korenje....nemoj da brukamo ovakav forum....da skinemo ljagu sa ovog foruma da otovrimo STADION....

Zasto je opet stadion zatvoren?

Јер се не знамо понашати
happy0167.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back