Predlozi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20t14ea.jpg

dobro ljudi jel smo rekli da nema duvanja :mrgreen:

slike preko 800px po duzoj strani, uzastopno ponavljanje istih slika, poziv na nerede, opstrukcija foruma i slicno nije dozvoljeno..

nemojte da me vise cimaju da dolazim ovde :lol:

нисам мислио у том смислу, него реко да ти због оваковг понашања не сјебеш цео пдф и нас на њему..:D

ne sekiraj se..bar me vi znate da nisam lak na obaracu..ali znas i sam..postujem ja vas, postujete vi mene i svi srecni i zadovoljni...
do sada je ovakav aranzman lepo funkcionisao pa ne vidim razloga da tako ne bude i u buducnosti :)

na kraju..zar izbor moda nije bio pravi..nas covek sa foruma, svi ga znamo..pravedan, korektan .. i slaninar :hahaha:

ne sekiraj se..bar me vi znate da nisam lak na obaracu..ali znas i sam..postujem ja vas, postujete vi mene i svi srecni i zadovoljni...
do sada je ovakav aranzman lepo funkcionisao pa ne vidim razloga da tako ne bude i u buducnosti :)

na kraju..zar izbor moda nije bio pravi..nas covek sa foruma, svi ga znamo..pravedan, korektan .. i slaninar :hahaha:

Знам све то, него ми се чини као да смо се наљутили на некога и она почели рођену кућу да демолирамо...:mrgreen:
а мод је за пример :mrgreen: њу ејџ до краја !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back