Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.906
"Dragiša centriši!"Пикси и добри људи из савеза још рачунају за зеленим столом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Dragiša centriši!"Пикси и добри људи из савеза још рачунају за зеленим столом.
jel si ti ono bacao dinamitare kad je Albanija dala gol?
sve sve al kako su ustali ko kad krene odjavna špica filma, nema veze dal ima još neka zafrkancija...Ја би' бац'о ал' нисам глед'о. (паметнија посла)
neće ostavku?Пикси и добри људи из савеза још рачунају за зеленим столом.
ovo ti glupo, moš ti bolje...Blokaderi su krivi za poraz, ziveo Aca Srbin.
I sad svi mi glupi pa ne znamo da nije smeo da ih pusti da igraju u BG jer bi ih samleli, posebno posle ovog poraza
![]()
sve sve al kako su ustali ko kad krene odjavna špica filma, nema veze dal ima još neka zafrkancija...
nisu išli u Brisel nego u Strazbur i nisu išli samo biciklama već i kombijem, prolazno vreme mi bilo čudno jer obožavam da gledam Formulu 1, posle slikali kombi..."Tacno, jesmo izgubili, ali zanimljiva stvar je sto je sudija koji nam nije dosudio evidentan
penal, radio honorarno na prijemu u Brisel iste noci kad su blokaderi isli biciklom do tamo da se zale. Ne kazem da ima to veze, ali tokom utakmice video sam da sudiji viri iz dzepa bedz 'pumpaj pumpaj'"
neće ostavku?
u Japanu izvrše harakiri
da mu dupe vidi put za Englesku, jel?Блокадери и страни плаћеници би једва дочекали да наш селектор поднесе оставку па да неко од њих седне на његово место. Е Жаклина то неће моћи.
"Ako Andora pobedi Englesku a Albanija izgubi E ONDA..."
Teraš me da budem vulgaran Niko. Nije u redu, što baš Žake da sedne.Блокадери и страни плаћеници би једва дочекали да наш селектор поднесе оставку па да неко од њих седне на његово место. Е Жаклина то неће моћи.

Teraš me da budem vulgaran Niko. Nije u redu, što baš Žake da sedne.![]()

da mu dupe vidi put za Englesku, jel?
devizna dnevnica ..

Teraš me da budem vulgaran Niko. Nije u redu, što baš Žake da sedne.![]()
Hoblovao bi je taman da hlobira i za Palestinu.Она хлобира за те што нам руше нашу Србију.
od toliko nasih sportista i uspesnih Srba, obe cerke su mu udate za strance..jedna za Turcina, druga za Francuza...eto, koliko mu je stalo do Srbije..samo pare, On i njegova Snezana i 7 crnacaSrbin iz Nisa, ali kod njega nema srpskog duha, vec samo pohlepe///ni decu, nije vaspitao u srpskom duhu...
e ovo već može u medije"Jeste, izgubili smo utakmicu, ali Albanija je nova fudbalska vele sila koja je ozbiljan
kandidat za osvajanje svetskog prvenstva, i protiv takve sile izgubiti sa jednom razlikom
je jednako pobedi - zivela Srbija, ziveo Predsednik"