Predlozi šta bi Piksi trebalo da izjavi za štampu

I sad svi mi glupi pa ne znamo da nije smeo da ih pusti da igraju u BG jer bi ih samleli, posebno posle ovog poraza
:mrgreen:

За Брат Мој Драгана нема зиме! Он ће да води јапанске туристе и децу њину у обилазак оног ЕСКА а ви играчи гледајте шта ћете... #коњићива2027

"Tacno, jesmo izgubili, ali zanimljiva stvar je sto je sudija koji nam nije dosudio evidentan
penal, radio honorarno na prijemu u Brisel iste noci kad su blokaderi isli biciklom do tamo da se zale. Ne kazem da ima to veze, ali tokom utakmice video sam da sudiji viri iz dzepa bedz 'pumpaj pumpaj'"
nisu išli u Brisel nego u Strazbur i nisu išli samo biciklama već i kombijem, prolazno vreme mi bilo čudno jer obožavam da gledam Formulu 1, posle slikali kombi...

neće ostavku?
u Japanu izvrše harakiri

Блокадери и страни плаћеници би једва дочекали да наш селектор поднесе оставку па да неко од њих седне на његово место. Е Жаклина то неће моћи.

"Ako Andora pobedi Englesku a Albanija izgubi E ONDA..."

Screenshot-20251012-004547-Viber.jpg

...

Блокадери и страни плаћеници би једва дочекали да наш селектор поднесе оставку па да неко од њих седне на његово место. Е Жаклина то неће моћи.
Teraš me da budem vulgaran Niko. Nije u redu, što baš Žake da sedne. :mrgreen:

Back