Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Ove godine Hrvatska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine Hrvatska
Mozda tako deluje,ali meni je ok odlazak tamo i ako ima nedostataka ne moze se reci da je toliko lose kao sto neki pojedinci govore. Gde je savrseno? Svuda ima neki nedostatak,samo sto ima onih koji stvari preuvelicavaju.
Ove godine Hrvatska
tursku toplo preporucujem apoliticnim i neopterecenim historijom...grcka mi se ne dopada iskreno jer mnogo novca dadnem za hotel od 5* a nude mi samo dorucak u hotelu a o besplatnim lezaljkama i peskirima da ne govorim. elitni turizam na tom podrucju po mom misljenju nije ni blizu turskoj obali ili indijskom okeanu gde mozete mnogo vise da dobijete za veliki novac.
Ne slažem se da Crna Gora ima lepe plaže, naročito u poređenju sa Grčkom i Hrvatskom.
Dužina cele obale Grne Gore je cca 300 km, a samo JEDNOG ostrva u Grčkoj, konkretno Krita je oko 1200.
Tako da OSNOVANO mislim da nisi dovoljno video od Grčke, jer je to praktično nemoguće za života .....
Prelepa je Hrvatska. Mljet, Kornati, Istra....su u rangu najlepših delova Evrope.
Ipak....Hrvatska NIJE mesto za odmor Srba, i nikada to neće ni biti.
tursku toplo preporucujem apoliticnim i neopterecenim historijom...grcka mi se ne dopada iskreno jer mnogo novca dadnem za hotel od 5* a nude mi samo dorucak u hotelu a o besplatnim lezaljkama i peskirima da ne govorim. elitni turizam na tom podrucju po mom misljenju nije ni blizu turskoj obali ili indijskom okeanu gde mozete mnogo vise da dobijete za veliki novac.
bez uvrede, ali brkaš pojmove...elitni hotel upravo jeste za imućne, ili, tačnije rečeno za izuzetno imućne. ako radiš za platu i otplaćuješ letovanje na rate, sigurno nisi elita. elitni hoteli (gde boravi elita, politička, finansijska, medijska, iako je ovo gotovo uvek vezano i neodvojivo) obično podrazumevaju noćenje sa doručkom za veeeeeeeelike pare, od 1000E pa naviše. smisao i jeste u tome da se u tom hotelu ne pojavimo ja i ti, koji radimo za platu, već izuzetno bogati i uticajni ljudi. lepo je misliti o sebi kao eliti, ako si uplatila all inclusive hotel, ali te dve stvari nemaju veze jedno sa drugim.elitni hotel ne oznacava samo mesto za ekstra imucne osobe jer je moguce letovanje otplatiti i na rate sa solidnom platom
baci pogled na cenovnike turističkih agencija koji nude grčku i videćeš da si napisala glupost.s obzirom da grcka ne nudi ili retko nudi all inclusive radi toga sam predlozila tursku...
Dok sam bio mladji letovao sam stalno na moru. Zadnjih godina letujem na planinama. Mislim da cu ovo leto biti na nekoj Svajcarskoj planini.
bez uvrede, ali brkaš pojmove...elitni hotel upravo jeste za imućne, ili, tačnije rečeno za izuzetno imućne. ako radiš za platu i otplaćuješ letovanje na rate, sigurno nisi elita. elitni hoteli (gde boravi elita, politička, finansijska, medijska, iako je ovo gotovo uvek vezano i neodvojivo) obično podrazumevaju noćenje sa doručkom za veeeeeeeelike pare, od 1000E pa naviše. smisao i jeste u tome da se u tom hotelu ne pojavimo ja i ti, koji radimo za platu, već izuzetno bogati i uticajni ljudi. lepo je misliti o sebi kao eliti, ako si uplatila all inclusive hotel, ali te dve stvari nemaju veze jedno sa drugim.
baci pogled na cenovnike turističkih agencija koji nude grčku i videćeš da si napisala glupost.
e, a sad malo o temi...
za E400:
skijatos je prelep, i veruj mi, rođen za odmor sa decom. prelepe plaže, pesak, postepeni ulazak u vodu, bez meduza, čista voda, raj za decu. problem jeste skupi trajekt, a sam smeštaj nije skuplji nego na halkidikiju, ako govorimo o apartmanima. ako ti je ipak skijatos preskup, onda halkidiki, potez kriopigi-kalitea-afitos. kombinacija lepe prirode i plaža, a afitos je stvarno jedino autentično grčko selo na kasandri, sa prelepom promenadom, sređenim uličicama i trgom. odatle ti je blizu i zapadna obala, nekih 8km, pa možeš i taj deo kasandre lako da obiđeš.
pozdrav