DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
PLESsitnihDEMONA:Ovde se ionako nista nije ni desavalo poslednjih meseci,pa tako ni taj bojkot nece da se primeti. He he he !
Aplauz!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Ovde se ionako nista nije ni desavalo poslednjih meseci,pa tako ni taj bojkot nece da se primeti. He he he !
e, a u poslednja dva dana behu, dakle, tri čuvene rečenice, kakav gaf, vidi ovo 

Lexa:Ovo je bilo potpuno nepotrebno i ja sam potpuno pogrešna osoba za ovakav komentar. A ti si potpuno pogrešna osoba da mi ga uputiš. Osim toga, već sam ga videla na nekoliko drugih tema.
Ja sam predložila, a na vama je da prihvatite ili ne. Recimo da ovo dogovaranje traje do sledećeg petka. Pa neka se prijave oni koji bi zaista bojkotovali. Ako bude u pitanju malo veći broj, onda - krećemo (ili stajemo, kako se uzme).
Moji razlozi su sasvim razumljivi - izgleda da žene ovde nisu dobrodošle, otkad se Milojko distancirao. Verujem da se teme ne bi ni pomerale bez ž. dela, tj. ovo mesto bi zamrlo.
Hoću da vidim. Svi vaši komentari vezani za nezrelost i za razloge dolaska ovde (kao, da se zabavimo, naučimo nešto, bla bla...) sve je to meni kristalno jasno.
A evo i prilike da naučimo nešto. Toliko ste navalili na žene ovde, pa da vidimo da li bi vam stvarno bilo bolje bez njih.
Pozdrav svima;
Ooooo, Jesus... Shta je ovo u zadnje vreme, svi me neshto savetuju...?teardrop:Draga Lexa,
Moram ti skrenuti pažnju na to da ni jedna od nas nije pogrešna osoba. Svaka je prava, na svoj način.
Primedba koju sam ti uputila, a za koju pišeš da si je već pročitala, je sasvim na mestu. Tvoje ponašanje je detinjasto. Sasvim je normalno da se razlikujemo, ne samo muškarci i žene medju sobom, već svi ljudi. Zašto je toliko teško prihvatiti da neko misli drugačije? Da li je uvredljivo ako su nečiji stavovi različiti od tvojih? Interesantno je saznati šta neko drugi misli. Možda to učini da staviš prst na čelo, što nikome od nas ne škodi![]()
Bojkot? Čemu? Misliš da to nečemu vodi? Sumnjam.
Ako te neko nazove kokoškom, da li je to kraj sveta? Naravno da nije. Neko drugi će ceniti tvoje mišljenje, poštovati te...
Jeste, ima tu istine...Struja:a zamisli da te nazovu curkom?! to bi tek bila fora. koke su jos i super.ja predlazem da svi stavimo pionirske marame i kape i da takvi kucamo.i mislim da bi bilo pametno da svi bojkotujemo svoju nenormalnu vezanost za internet.dobrovoljno smo udarili embargo na mozak.
Lexa:...
Verujem da su ti namere dobre, ...

osnovni problem u svetu?random_cloud_form:Vidis lexa, nedisciplinovanost i sklonost sprdacenju forumasica je osnovni problem u svetu.
Ti ovde pozivas na bojkot ali on zahteva disciplinu a upravo je to ono sto vam nedostaje i sto je dovelo do ovakvog stanja na forumu.
a jos je bio vojno lice i voli da tupi.i ti isto tako slobodno,samo pazi da te ne ugusi pricama iz mornaricerandom_cloud_form:ma daj, ja se licno uopste ne osecam matorim
p.s. pozdravi deku, mozda svratim na koju partiju shaha