Predlažem bojkot;

Ljuba82

Domaćin
Poruka
3.084
Betty:
Betty:
a pitam se kako vas niko ne napenali kad dodjete na zensko cose?!

kratkovidi nabudzeni....sad shvatam sto je Lexa ovo predlozila
То што има пар ликова не мора да значи да треба малтретирати и засипати мудролијама све нас...изнапушавај их тамо и супер...А Lexa...искрено мене боли паја за целу ову ситуацију...али баш...чак је и веселије уз вас, само што ово губи смисао ако се настави...по мени ово је предвиђено управо за оно о чему анакин прича...и не видим чему служи твој коментар или коментар било које девојке...кад је реч о мушком схватању како жене прихватају шале на свој рачун или како маштају о свадби...или како је најбезболније оставити девојку, продужити киту, решити проблем импотенције...:lol:

Зато подржавам бојкот...перманентни...боље је да се волемо у дворишту...:)
 
D

DisMisaL

Gost
@Lexa
Ne trudim se da te psihoanaliziram, nisam doktor, već i sam pacijent (poput ostalih ovde, doduše, po mom mišljenju i zdravstveni radnici su pacijenti na radnom mestu lekara. Ko šiša frizere i tome slično).

Ok, primetila si da neki od muškaraca toliko pate za pažnjom ženskih osoba na ovom mestu, da pokušavaju da je izazovu pomoću jeftinih efekata, ističući loše stvari pojedinih kao opšte pravilo koje treba osporiti. I mišljenja si da bi, ukoliko se udaljite odavde, šta bilo? Oni bi postali bolji, svesni koliko im znači vaše cenjeno prisustvo? Možda i bi, kad bi baš svaka odlučila da ih ignoriše, kao što neke od prisutnijih korisnica na ovom Forumu već čine (a da nisi primetila). Ali uvek bi se pojavila neka nova, naravno ženska osoba, često blago razočarana u svoje RL odnose sa muškarcima (ne, sa ovim komentarom ne mislim na tebe, i ako je moguće da shvatiš da neki, a konkretno ja, ne osuđuju druge, niti imaju nameru da se svađaju, ajer bi mi zaista bilo teško da vagam svaku rečenicu do mere za koju bih bio siguran da će biti protumačena onako kako bih ja želeo, pogotovu što je ovo ipak javno mesto, i postoji veći broj različitih osoba koje ga koriste, te se svima ne može, a i ne bi trebalo, ugoditi). Da se vratim na temu: sa pojavom takve osobe, oni će ponovo dobiti svoju publiku. Ona će videti da tu neko nekog proziva, i ne razmišljajući da je pljuvač samo ogorčen i/ili dokon, a suočena sa sopstvenim razočaranjima, krenuti u raspravu sa njima. Dešava se da tako ne primete da se ipak radi o inteligentnim muškarcima, kojima ipak nisu strani ni (ne)vaspitanje niti (ne)dokazanost, te će osim publike im pružiti i hranu za njihova iskrivljena stremljenja u razvijanju virtuelnih odnosa, bla, bla. Ista priča se može primeniti i za neke devojke/žene, ali naravno, ukoliko ukažemo na to šat one čine, onda smo i sami zločinci. Zato ih ja lepo ignorišem, čak i neke koje sam ranije gotivio.

I cela ta stupidnost, dokazivanje ko je kriv, tj ko je prvi započeo, šta je starije, kokoška ili jaje, nickovi koji su ovde nešto radi sexa ili čega već, lovci na miraždžike i profesinalne udavače (uzgred, nije mi jasno kako se međusobno ne pronalaze, nego se još i napadaju), chat-smarachi, dokone osobe koje ispuštaju svoje frustracije kako bi u RL bolje funkcionisali, likovi koji misle da su face ako nekog iscimaju ovuda, sve to oba pola, jer postoje i žene koje se loše ponašaju, a ponekad pomislim da postoje i još dva, jedan univerzalni i drugi bespolni,... Sve te osobe koje ne shvataju da ovde postojimo i mi drugi, koji ponekad možemo biti poput njih, suočeni sa sobom i svojim životom, ali ne tako 24/7, i ne bez poštovanja prema drugima, kao i prema ovom mestu namenjenom za druženje i razmenu mišljenja i informacija.

Ako ti je do nadmudrivanja sa likovima poput onih koje bi da bojkotuješ, ako veruješ da to ima smisla, ja ti ne mogu to osporiti. To je tvoj izbor, i kao što već rekoh, ne trudim se da psihoanaliziram, tebe niti još neke ovuda. Možda mi je ponekad stalo da pokušam da razumem čemu to, koji su motivi... Gledam likove poput nekih mlađih ovde, koji primete kako ti ili neka druga reagujete na pljuvače, i krenu i sami da vas prozivaju, uvereni da u tome nema ničeg lošeg. I pitam se ponekad da li ću i ja postati poput njih, željan pažnje koju nisam u stanju da na neki drugi način dobijem, ili samo nezadovoljan efektima onoga što sada jesam i na osnovu čega zasnivam svoj odnos prema drugima. Zadržavam distancu, ovde i sad.
 

Cekam kuma

Ističe se
Poruka
2.705
Cenim ja taj vid protesta. Neki su bas zasluzili bojkot, ali njih to apsolutno ne pogadja. Ne vidim smisao ovoga, ako ce nakon pauze biti sve po starom, a bice. Za njih ce uvek biti svezeg mesa, pa iako ga ne bude,pljuvace se njihovi klonovi.
Ko se trudi da razume takve likove, samo ce ga jos vise boleti glava.
Za manji tel. racun ovo ipak nije losa ideja.
 

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.263
Na celokupnom ovom forumu postoji mnogo tema koje su još gluplje od ove.
Glupo ne osporavam, nekulturno i bezobrazno da.
Šta se bre događa? Da nisam ja Don Kihot, ovde?
Ne tražim vam referate, niti psihoanalizu, niti razumevanje mojih motiva.
Moji motivi će postati bitni ako kad ubijem nekoga odavde, i to samo policiji. Za ovako nešto motivi, kao i ličnost, postavljača teme su potpuno nebitni.
Ali kad vidim da neko iskaki jedno, onako poveliko, gowance po nekome samo zbog postavljanja teme, a da je pre toga čestito nije ni pročitao, pa to mi je van pameti. Isto kao kad neko postavi temu samo da bi pridobio malo pažnje. Šta je? Loš dan na poslu? Žena i poštar? Muž i sekretarica...?
Mislim, primetila sam da se masa vas malo uživela... Što je najgore, obraćate mi se kao da sam i ja. Ehm, jesam ovde mnogo često u zadnje vreme, ali to je zato što sam mnogo dokona. Valjda imam dve porodice :lol:
Imam, ustvari. Beti nikako da potpiše one papire, pa da udarimo pečat.
Ali to je nebitno. Ja bah samo da vas zamolim jednu stvar: Evo, lepo vas molim, prestanite da me savetujete i da pokušavate da analizirate mene, umesto samu temu.
Da li je teško prihvatiti je onako kako je napisana?
 

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.263
I još jednu stvar da napomenem, jer ću ostati nedorečena :lol: :

Skoro niko se nije izjasnio da želi da bojkotuje, pa ni da ne zeli. Dakle, od ženskih. Što me navodi na zaključak da to ne želite. Što me navodi na zaključak da ovde stvarno ima mnogo kokošaka :lol: (Baš bi vam falio ovaj podforum, a? :wink: )
Htela sam i videti koliko vas je spremno na ovako nešto.
Možda je i ovo psihoanaliza, ali je bar postavljena u vidu teme. Jasno i glasno.
Ako o nečemu govorim, ili nešto branim, ne mora da znači da me je iskustvo motivisalo. Ja se nadam da je tako i sa vama. Mislim, da razumete i ljude u čijim situacijama niste bili.
Hm, nije loše za temu.
 

Betty

Elita
Poruka
21.483
e, da, Lexo, pa papiiiiriiiiiii.....:lol:
nećemo valjda usvajanje online :P
hahahaha....pa da. Papiri!
Što nisi došla onomad lepo na druženje?oće neko da me proceni jel sam dobar cajber-roditelj? Ma ne mora, sjajna sam- najbolja mama - nikad nisam tu, deca rade šta im se oće ....a i Lexa je dobra, ne tužaka se mami nego se fajta :P
heh MAMA :mrgreen:

Ma dobra sam, imam flat, eto 8)
i usput sam se brendirala kako KOKA NAD KOKAMA, heheheehe :D
eXperimenta radi, ja već glasala ZA TVOJ PREDLOG. Ionako oni koji su ql dolaze i na druge forume...
 

Betty

Elita
Poruka
21.483
softpedia_clean_award_f.gif


Prilažem sertifikat :D
 
D

DisMisaL

Gost
@Lexa

Da, nadmudrivanje. Nikakvo razmatranje, psycho-analiziranje, uzajamno omaložavanje, već puko i prosto nadmetanje u količini smeća koje jedni o drugima možemo nakuckati, maksimalno banalizovano i generalizovano. Ne govorim o tvom ponašanju, jer se i ne ponašaš tako, već o opštim posledicama koje proizilaze iz uzimanja za ozbiljno pljuvača i –ica. I ne po tebe, već po sve nas korisnike ovog đubrišta.

Daću ti primer. Mogu napisati nešto poput sledeća dva:

1) Lexa je jedna umišljena glupačica, blago nesvesna svoje retardiranosti. Verovatno provodi vreme između dva lakiranja noktiju tako što zamišlja kako je to imati pameti, što se ispoljava kroz njene patetične pokušaje da sastavi dve pristojne prostoproširene rečenice kojima pokušava da objasni svu svoju imbecilnost. Njena nedo.ebanost je jasno uočljiva ukoliko pratimo njena pogubljena izlaganja na ovom mestu, gde pokušava da prikrije svoju ogorčenost zalaganjem za tamo neka ženska prava, poštovanje, toleranciju i šta već...

2) Lexa je jedna fina devojka, ponekad malo konfuzna i razočarana, verovatno zbog nekih inih nedoumica, ali deluje kao dorasla svemu sa čime ima da se suoči. Veoma je inteligentna, i poseduje istraživački duh, te je rada da koristi to što poseduje u cilju otkrivanja sebe i sveta koji sve nas okružuje. Samosvesna je i uporna, te se divim njenoj borbenosti, i stavu koji zauzima povodom svakog pokušaja da je neko omaložava, što govori o tome koliko je u stanju da ceni sebe, a pritom i druge. Ume da bude tvrdoglava i ima još par mana, ali je to samo čini još više dopadljivom...

Naravno da apsolutno ne verujem niušta napisano pod 1), kao i da samo pretpostavljam sve ono što sam napisao pod 2). Ali sam siguran, nažalost sa pravom, da bi, ukoliko bih prečesto ponavljao jedno i samo jedno od ta dva, to imalo sledeće efekte: prvo bi primetila, i to bi u tebi razbudilo te ubilačke instikte iz želje za samoodbranom, zanemarujući sav nivo idiotizma koje date reči sadrže u tom obliku. Drugo ti ne bi predstavljalo ama baš ništa, i to je razlog zašto neki likovi pristupaju prvom načinu, smatrajući da se i nalaze zaštićeni relativnom anonimnošću ovog mesta. I to nije isključivo muška osobina, ovde.

Priznajem da sam se previše uživeo u sve ovo, iako se nadam da ne pripadam ciljnoj grupi muškaraca koje bi da bojkotuješ. I pišem referate koji ne mogu nadomestiti sve moje nemogućnosti da se verbalno ispoljim negde drugde. Jer sam dozvolio sebi da izmešam neke utiske iz života van ovog foruma sa ovom temom. Naslov ovog podforuma je Savremeni, a ne Savršeni Muškarac. Zato ne tražite takve. I mada nemam nameru da izigravam drvenog advokata za sve pljuvače, blejače i njihove ženske odraze, zamoliću sve da oproste dugove naše, kao što mi opraštamo dužnicima svojim.

Ima jedna divna lepljiva tema na vrhu ove strane, pročitajte je ponekad. Čisto da se podsetite.
 

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.263
DisMisaL:
Ali sam siguran, nažalost sa pravom, da bi, ukoliko bih prečesto ponavljao jedno i samo jedno od ta dva, to imalo sledeće efekte: prvo bi primetila, i to bi u tebi razbudilo te ubilačke instikte iz želje za samoodbranom, zanemarujući sav nivo idiotizma koje date reči sadrže u tom obliku. Drugo ti ne bi predstavljalo ama baš ništa, i to je razlog zašto neki likovi pristupaju prvom načinu, smatrajući da se i nalaze zaštićeni relativnom anonimnošću ovog mesta. I to nije isključivo muška osobina, ovde.
Grešiš. Na prvo bih se smejala, i to jako dugo, iskreno i glasno.
A na drugo bih replicirala, tražeći dlaku u jajetu. Ali, kakve to ima veze sa temom?
Ne bojkotujem nikoga posebno, prosto hoću da vidim šta bi se desilo.
Našla sam se u situaciji da, maltene, ne mogu ni gledati te "muške" teme na kojima se traži odgovor isključivo od muškaraca. I ako, ne daj Bože, nešto odgovorim na toj temi (ne, dakle, na temu već u okviru nje) ja sam kvočka koja se "trpa tamo gde joj nije mesto". Mislim, stvarnooo...
 

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.263
A, ako ćemo analizirati postupke ovde, zašto ne bismo počeli od početka:

Evo, T. Patak, recimo, non-stop postavlja provokativne teme, koje udaraju direktno u žensku sujetu, i insistira da želi odgovor samo i isključivo od muškaraca.
U čemu je fora? Da li je on glup pa ne zna da mu se na takvu, po pravilu uvredljivu temu uopšte, mora javiti, ako ne neka od ženskih koja "provocira", onda neka naivna devojka, koja se učlanila pre par dana...
Patak nije glup. A upravo je on taj koji provocira otvaranjem takvih tema i insistiranjem da mu isključivo muškarci odgovore. Ovo nije laboratorija, i mi nismo njegovi pacovi, to sam već nekoliko puta rekla.
Ovo je mesto na kome se ne mogu vršiti ankete i opiti, jer nije ni predviđeno za to!
Ali, vi to već znate, a ja moram da napišem.
 
A

anakin

Gost
Lexo, trebalo je drugacije da koncipiras temu...ovako ispada da si se iskukala jer ti neko rekao da si kokoska i sta onda tu ljudi da ti kazu?
da bi svako mogao da ucestvuje u temi, trebalo bi da se postavi generalno...ovako nas sad sve uvlacis u licne prepirke i stajanje na stranu tebe ili Muskog kutka :)
drugo, stvarno ima tema na koje bilo ko nema sta da kaze...sto je to tako tragicno? ima zilion tema na Zenskom kutku gde muskarci ne postuju...Sminka, Gde sta ima da se kupi, Kakve cipele volite..
mislim, budi malo realna pa pogledaj i svoje postove i koliko puta si odgovorila na neku temu samo da bi zayebavala...
sta se onda bunis sto neko dodje i zayebava tebe?
a mislim da nije tragicno ni kad nekom ides na nerve....i mislim da je bas zanimljivo kad ti ovde neko kaze da si kokos, da imas dugacak jezik, da si kreten i slicno :)
jer ko od nas pa nije ponekad kreten, kokos....?

a kad dodje patak i pocne sa Ova tema nije za zene pa pusti ga bre...sta dokazujes? a ako hoces da odgovoris, zasto mislis da ce bas tvoj post da ga prevaspita i otvori mu oci? jel rekao lepo u startu sta hoce, jeste....pa pusti ga da hoce, majku mu, sto moras i ti onda da se guzis tu?

beti, nemoj da ti dodjem....
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.