Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Al' što Leon ne veruje da je moj poljubac lekovit, za to ću tek da se uvredim!
Nisam to reko ne preokreci reci
Al ko se dvoumi dal ce i gde nema nista od toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' što Leon ne veruje da je moj poljubac lekovit, za to ću tek da se uvredim!
Nisam to reko ne preokreci reci
Al ko se dvoumi dal ce i gde nema nista od toga

Od čega nema ništa? Od moje lekovitosti?
Pa nemoj više da me reklamiraš, molim te, nikad se neću udati..![]()

Ti si meni svadbu sad pokvario. Ne volim te više..![]()

Prelepo rečeno.
Vratiću se da pročitam jer sam propustila nekoliko strana.
Mislim da je zaista lako nešto sebi obećati, tipa mogu i da odem a mogu i da obožavam, ali
za sprovođenje takve odluke potrebno je biti ozbiljno utreniranog mentalnog zdravlja i stalno imati na umu
misao koja te drži na površini a glasi Igra je to
Da li to možemo ili ne saznaćemo svakako jednog dana na terenu, igralištu, poligonu, toboganu gde god predator odluči da nas povede![]()
Inresanto je primetiti kako i koliko su perfectone i kiyko uspele suptilno i prelepo da se ogole pred nama.da počele najdublje strahove.maštanja.poimanje ljubavi.kako su uspele da pr otku temu sobom.koliko su se dale i koliko uspele da uzmu od svakog ponaosob.retki imaju hrabrosti pustiti ljubav u svoj život plašeći se patnje na kraju.ali sve je to deo životnog kruga i kako ga mi sami poimamo.ako to shvatimo kao jedno iskustvo koje nas čini jačim i mudrijim.bol na kraju i neće biti tako neizdrživa
Inresanto je primetiti kako i koliko su perfectone i kiyko uspele suptilno i prelepo da se ogole pred nama.da počele najdublje strahove.maštanja.poimanje ljubavi.kako su uspele da pr otku temu sobom.koliko su se dale i koliko uspele da uzmu od svakog ponaosob.retki imaju hrabrosti pustiti ljubav u svoj život plašeći se patnje na kraju.ali sve je to deo životnog kruga i kako ga mi sami poimamo.ako to shvatimo kao jedno iskustvo koje nas čini jačim i mudrijim.bol na kraju i neće biti tako neizdrživa
Samo je stvar u našoj psihologiji i odnosu prema stvarima u životu. Svi smo svesni da nijedna ljubav nije jedna jedina.kad tad dodjes druga i lepsa i opet smo sretni.jako je bitno upoznati sebe .menjati se .raditi na sebi.druge ljude ne možemo promeniti ali zato možemo sebe.
Intresanto i simpa je reakcija.traženje predatora po forumu.nije on.možda je ovaj itd.
Svako od nas ima svog predatora i sresce ga jednom ili vise puta kroz zivot
VI ste predator drugom. nekom. Pustite ga da zadre u vašu dušu duboko
za kiyko ne znam das lse ogolela
al perfectna je drugacija, provokator na pocetku a kad se ukljuci u temu i unese se u to ako smatra da treba, ona je uvek takva, barem kolko sam ja procenio, zato je i cenim i postujem, jer je djavo al je fer
mogo bi da dodam jos dosta toga al nije bitno za temu
))da al kolko njih pustiti, i kolko su njih vredni tog pustanja?
da al kolko njih pustiti, i kolko su njih vredni tog pustanja?

https://www.random.org/ kad ne znaš drugačije
Interesantan je njen opis i doživljaj tebe))
Kako kaže srce i razum
Dobro.nemoj i ti SAD da si sitnicav.to se podrazumeva haha
ili psihijatar