Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Leone imam pitanje za tebe.
Tvrdiš kroz celu temu da ti nisi predator i nisi nikada ni bio.

Ja sam uverena da se tebi u mladosti desilo bar jednom, ako ne i više puta sledeće
Neka devojka u masi devojaka koje te okružuju dobija tahikardiju svaki put kad prođeš pored nje, klecnu joj kolenca kad vidi mladog buntovnika sa cigaretom u uglu usne i razbarušenom crnom kosom,
sanja o tome da je uzmeš za ruku i povedeš negde sa sobom,
a ti uopšte nemaš svest o tome, ne želiš da je primetiš jer te ne interesuje. Ona pati, vene, sanjari i očekuje ali rezultat je ništa.

Šta misliš kako te ona doživljava u svom mladom umu sa nejasnim obrisima o tome za šta muškarac sve služi ženama.
U ovoj fazi za nju muškarac samo služi tome da joj izazove patnju kao svaki iole pristojni predator...:lol:
Zar ne?

Leone imam pitanje za tebe.
Tvrdiš kroz celu temu da ti nisi predator i nisi nikada ni bio.

Ja sam uverena da se tebi u mladosti desilo bar jednom, ako ne i više puta sledeće
Neka devojka u masi devojaka koje te okružuju dobija tahikardiju svaki put kad prođeš pored nje, klecnu joj kolenca kad vidi mladog buntovnika sa cigaretom u uglu usne i razbarušenom crnom kosom,
sanja o tome da je uzmeš za ruku i povedeš negde sa sobom,
a ti uopšte nemaš svest o tome, ne želiš da je primetiš jer te ne interesuje. Ona pati, vene, sanjari i očekuje ali rezultat je ništa.

Šta misliš kako te ona doživljava u svom mladom umu sa nejasnim obrisima o tome za šta muškarac sve služi ženama.
U ovoj fazi za nju muškarac samo služi tome da joj izazove patnju kao svaki iole pristojni predator...:lol:
Zar ne?

Pa dobro nisam ni ja sugav

Bilo ih je dosta steta sto ih tad nisam primetio ili bio svesan i da im dam pravu sansu

- - - - - - - - - -

Leon izgleda fino u svačijim očima koje imaju tu privilegiju da ga vide. Naročito kad je bio mlad.
Izvini Leone što o tebi govorim u trećem licu iako si prisutan. sad kad bi bacio onu svoju fotku sa utakmice postao bi predator broj 1 na temi :)

:rumenko: hvala na komplimentima i znam da su iskreni :rumenko:

Leon izgleda fino u svačijim očima koje imaju tu privilegiju da ga vide. Naročito kad je bio mlad.
Izvini Leone što o tebi govorim u trećem licu iako si prisutan. sad kad bi bacio onu svoju fotku sa utakmice postao bi predator broj 1 na temi :)
Cekamo sa nestrpljenjem. : ))

Opet ne bi bio predator vec bi izazvao predatorke. Leon je muskarac sa fino izbalansiranim odnosom izmedju mentalnog i emotivnog sveta a predatori su hladni kao spricer i usijanog uma.

Izgleda fino i vise kao kul frajer koji pojma nema da se svidja nekoj devojcici nego kao predator. Tu se ne bih slozila sa Perfi. Mislim na zakljucak da bi trebalo da toj deluje predatorski.

Da li može predator da se pripitomi?
Ako može da li onda gubi svoj predatorski buke?
Šta postaje pripitomljeni predator ?
Tempirana bomba ili umorni muž?

Izgleda fino i vise kao kul frajer koji pojma nema da se svidja nekoj devojcici nego kao predator. Tu se ne bih slozila sa Perfi. Mislim na zakljucak da bi trebalo da toj deluje predatorski.

I ja mislim da je vise ovo

- - - - - - - - - -

nisam nikad plaćala iste tako da sam ostala uskraćena za to iskustvo, ali šalila sam se naravno. zadirkujem te i izazivam predatora u tebi koji je zaspao izgleda na neodređeno vreme :(

Znam da se salis al svi smo gledali priti wumen

Ne bih sad da silujem mozak da bi ukapirao sta si tacno htela reci..
msm kapiram ali moze da ima vise znacenja isto..:lol:

ližeš med, sipaš vino topao vosak, otvoriš frižider poliješ je sa pola litre hladnog mleka dok sedi pored i čeka da je nahraniš slatkim malinama i ljutom papričicom...

čini mi se da sam ovo videla u nekom filmu već :lol:

meni je nekako uvek bilo bezveze da uživam u nečemu što sam videla od drugih.
uvek sam volela da uživam za svoj groš, ako me razumeš Nero :)

ližeš med, sipaš vino topao vosak, otvoriš frižider poliješ je sa pola litre hladnog mleka dok sedi pored i čeka da je nahraniš slatkim malinama i ljutom papričicom...

čini mi se da sam ovo videla u nekom filmu već :lol:

meni je nekako uvek bilo bezveze da uživam u nečemu što sam videla od drugih.
uvek sam volela da uživam za svoj groš, ako me razumeš Nero :)
Ja volim da je gledam i osetim zelju u njenim ocima..da joj osetim telo koje podrhtava od uzitka..
Vosak,mleko,paricica..preterana kombinacija..
Nema veze to sa filmopvima..to je igra koja daje prelep uzitak za oboje..
Njoj je lepo i zelja joj raste do nevidjenog..Njemu jer ona bas uziva.

Sad te razumem..:lol:

- - - - - - - - - -

I zato si seksualni predator kao sto rekoh. Ne jer uzivas sa zenama koje ti se svidjaju vec sto si u stanju konstantne uspaljenosti koja te tera na konstantni lov.
Bas to..;)
ali i uzivam svakako,osim sto je ubrzo promenim i zelim novu.

Poslednja izmena:
Tempirana bomba.Predatorski impuls moze da spava ne i da nestane.

To bi negde značilo da u svakom ljubavnom odnosu žena mora da bude na borbenoj gotovosti od eventualne eksplozije strasti predatorskog partnera koje nisu nipošto pozitivne za nju. U stvari ne razumem jesu ili nisu
U tom kontekstu nije moguće dozvoliti sebi to prepuštanje i ogoljavanje o kome smo pričali a koje je odlučujući začin u predatorskoj vezi jer samo prepuštanjem aktiviramo taj posebni osećaj da smo u sigurnim rukama.
a to je negde ženama rekla bih prioritet
Ja sam imala juče jednu idealnu verziju predatora ljubavnika, ali ja inače imam sklonost da idealizujem sve oko sebe, pa sam sada prilično zbunjena
da li da se prepustim ili da obučem maskirno odelo i sakrijem se u neki žbun čekajući napad.
možda bi mogla onako preventivno da izustim tiho neki borbeni poklič da se ohrabrim dok čučim u zasedi tipa juurišš :lol:
za ovo poslednje
volim da se šalim ne zamerite mi

Back