Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.

Citirano sa: Duško Radović - Aforizmi

http://www.mudrosti.org/dusko-radovic

- - - - - - - - - -

ma ne treba olako odbacivati a opet itd itd

da dobro tražite "sreću" ako mislite da treba mislim mora se nešto raditi dok ne pandrknemo
ne znam malo mi popuje ovaj aforizam a opet nekad zatreba

e nekako mi ne ide ovo, tražite vi neku veliku sreću

Poslednja izmena:
Psihijatar ti treba kad ne smeš da se ogoliš pred sobom sam i sa drugim bićem a sve potisnuto i zbijeno u neku rupu emituje svoju razornu energiju jer sakriti ga ne znači uništiti ga.

- - - - - - - - - -

Ljubav. Ovim postom sa linkom treba da se završi tema.

odgledah video ne znam sta da kazem

Koliko sam uspeo da zaključim muškarac, i ako je fin - opet ne valja!

To naravno, treba da znači da su žene toliko savršene da im se muškarci, po savršenosti, ne mogu ni približiti.

Recimo ovako savršenoj ženi:
"Draga, danas sam dobio otkaz na poslu, slupao sam neosigurana kola a otac me isključio iz nasleđa. Hoćeš li me i dalje voleti?
"Naravno dragi! Baš zato ćeš mi jako nedostajati."

Koliko sam uspeo da zaključim muškarac, i ako je fin - opet ne valja!

To naravno, treba da znači da su žene toliko savršene da im se muškarci, po savršenosti, ne mogu ni približiti.

Recimo ovako savršenoj ženi:
"Draga, danas sam dobio otkaz na poslu, slupao sam neosigurana kola a otac me isključio iz nasleđa. Hoćeš li me i dalje voleti?
"Naravno dragi! Baš zato ćeš mi jako nedostajati."

mozemo da se zezamo mi al je verovatnoca da je bas tako

a boldovano, u pravu si, jer su one imale dosta poraza i promene se, ako nisi los ne mozes da ih zadovoljis i pariras im, ako si fin mislice da si slab iskoristice to na najgori nacin

a mozda zene ni ne shvataju da su stub kuce, jedino tako mozes biti pravi predator al ne za igrice vec za kucu i porodicu

On je šarmantan i na prvi pogled nenametljiv. Nikada ga nećete videti na sred bine pod sjajem svetlosti.
To ostavlja za one koji bljesnu jedan tren i jednakom brzinom nestanu.
Njihov ulov su eventualno fine naivke koje se oduševljene pažnjom koju im pružaju bacaju ničice na kolena.

Dok se smejuljite jer ste mudra žena koja ove prve ogoli do koske brzim eliminišućim skeniranjem ne znate da iza vaših ledja vreba jedna posebna vrsta - nevidljivi predator.

On je muškarac tamnih uglova, polumraka, tajanstvenih plaštova. On je prefinjen i ponaša se tačno onako kako se ne ponaša većina muškaraca.
On zna kada treba da dodje i kada da ode, kada da bude leden a kada topao kao duša. Svi smo mi ponekad i jedno i drugo ali za njega je karakterističan savršen tajming i ako malo bolje pogledate uočićete obrasce. Razliku izmedju iskreno drugačijih i posebnih koje zavolimo i ovakvih prave upravo ti obrasci. Oni se ne primećuju lako, oni su duboko sakriveni i jedina mogućnost da ih vidite je da o njima imate svest unapred.

Žene se dalje dele u tri tipa: one koje ih provale i otkače brzinom svetlosti, i takve su retke, one koje krajnje naivno u stanju opšte nirvane hipnotisano udju u igru sa njim potpuno slepe da bilo šta vide i završavaju rasturene na hiljade komadića i takvih ima u najvećem broju.

Treći tip žena su one koje sve vide ili osete jasno odmah ali vole da se igraju misleći kako će mu doskočiti jer su mu ravne samim tim što ga provaljuju.
One takodje mogu da završe razbijene u paramparčad sa još gorim osećajem od ovih naivnih jer su znale.

To je vrlo kompleksna i teško u par rečenica objašnjiva igrarija.

Mislim da to može da se kroz priču razradi podrobnije i detaljno a u samom uvodu je nemoguće...
Znači predator prepoznavanje igra i obrasci.
Gde ima ovo?

@momoča @XIII+1 , to je zbog ove poruke jer sam nju nominovao na temi o Legendarnim Porukama.

Tom tvom predatoru više odgovara naziv klasični drkadžija.

Ok voli čovek da se igra, voli da ga drka u redu, ali da bi mu se uopšte digao i da bi uopšte bio sposoban da ga drka potrebna mu je žena koja će mu u tome pomoći tako što će u njegovoj igri videti nešto više i koja će ga blesavo pratiti i odgovarati na svaki njegov pokret i stisak sve dok on ne izbaci drk-što je njegov jedini cilj. Ne igra se on zato što mu ne ne prija, već zato što mu godi. I da, što ti više mrdaš, on brže drka. Što više pokušavaš ga čačneš iliti stisneš, on drka jače. Kad ga izdrka, nestane. I to je taj savršen tajmin o kome pričaš. U stvari, to uopšte nije savršen tajmin zapravo loš je, jer je ženama potrebno više vremena da se upuste u igru. Predigra im je jako bitna. Ali pazi, ono što je tebi predigra drkadžiji je seks. :) I dok se ti opustiš i prepustiš jer si celu njegovu igru videla kao predigru, u momentu kada je najtopliji I najslađi naravno, on završava da ne kažem svršava I nestaje. A tebi se igra, samo nemaš s kim. Onda čezneš. I patiš. I zamišljaš savršen seks i savršenog jebača umesto klasičnog drkadžije i nazivaš ga nevidljivim predatorom umesto klasičnim drkadžijom jer si šćepana. Samo nije te on ščepao te ga ne možeš ni nazivati predatorom iz tog razloga, već te ščepala želja, tvoja fantazija nastala iz želje, iluzija koju si tako blesavaiI sama izgradila jer ti treba muškarac koji će te voleti, a ne drkadžija koji će te drkati i rasturiti ti mozak u hiljade komadića. Pored naziva drkadžija mogao bi se koristiti u ovom slučaju i naziv brain fucker. I to je to. Može lock?

On je šarmantan i na prvi pogled nenametljiv. Nikada ga nećete videti na sred bine pod sjajem svetlosti.
Njihov ulov su eventualno fine naivke koje se oduševljene pažnjom koju im pružaju bacaju ničice na kolena.

Dok se smejuljite jer ste mudra žena koja ove prve ogoli do koske brzim eliminišućim skeniranjem ne znate da iza vaših ledja vreba jedna posebna vrsta - nevidljivi predator.

On je muškarac tamnih uglova, polumraka, tajanstvenih plaštova. On je prefinjen i ponaša se tačno onako kako se ne ponaša većina muškaraca.
On zna kada treba da dodje i kada da ode, kada da bude leden a kada topao kao duša. Svi smo mi ponekad i jedno i drugo ali za njega je karakterističan savršen tajming i ako malo bolje pogledate uočićete obrasce. Razliku izmedju iskreno drugačijih i posebnih koje zavolimo i ovakvih prave upravo ti obrasci. Oni se ne primećuju lako, oni su duboko sakriveni i jedina mogućnost da ih vidite je da o njima imate svest unapred.

Žene se dalje dele u tri tipa: one koje ih provale i otkače brzinom svetlosti, i takve su retke, one koje krajnje naivno u stanju opšte nirvane hipnotisano udju u igru sa njim potpuno slepe da bilo šta vide i završavaju rasturene na hiljade komadića i takvih ima u najvećem broju.

Treći tip žena su one koje sve vide ili osete jasno odmah ali vole da se igraju misleći kako će mu doskočiti jer su mu ravne samim tim što ga provaljuju.
One takodje mogu da završe razbijene u paramparčad sa još gorim osećajem od ovih naivnih jer su znale.

Mislim da to može da se kroz priču razradi podrobnije i detaljno a u samom uvodu je nemoguće...
Nema potrebe,sve dok ima predatora kao što je šmoriša,neka živi tema.Vidiš da čovek vežba,hoće da bude mačka
Pusti ga da vježba, da ako izgubi nevinost napokon.. : ))

Naletim nedavno na Astro da si škorpijetina Kiki
Sad su mi jasni oni univerzumi, čestice i atomi...🖤

Back