Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To bi negde značilo da u svakom ljubavnom odnosu žena mora da bude na borbenoj gotovosti od eventualne eksplozije strasti predatorskog partnera koje nisu nipošto pozitivne za nju. U stvari ne razumem jesu ili nisu
U tom kontekstu nije moguće dozvoliti sebi to prepuštanje i ogoljavanje o kome smo pričali a koje je odlučujući začin u predatorskoj vezi jer samo prepuštanjem aktiviramo taj posebni osećaj da smo u sigurnim rukama.
a to je negde ženama rekla bih prioritet
Ja sam imala juče jednu idealnu verziju predatora ljubavnika, ali ja inače imam sklonost da idealizujem sve oko sebe, pa sam sada prilično zbunjena
da li da se prepustim ili da obučem maskirno odelo i sakrijem se u neki žbun čekajući napad.
možda bi mogla onako preventivno da izustim tiho neki borbeni poklič da se ohrabrim dok čučim u zasedi tipa juurišš :lol:
za ovo poslednje
volim da se šalim ne zamerite mi
Juce sam odgovorila u jednom postu Jefimiji a sad ne mogu da trazim kucam u cudnim okolnostima...: )) da sam otvorila temu da rasclanimo igru ne bi li dosegli bar malo kako takav odnos da traje vecno..ali to je nemoguce jer svakodnevni zivot koliko god da zelis melje..odnosno nije nemoguce vec skoro nemoguce a ipak da ne verujem ne bih se bavila ovim temama. Prepusti se igri ako to zelis. Bitno je da prepoznas da je igra i da ishod moze biti razoran samo ako istovremeno ne umes i da obozavas i da odes sasvim mirno. Sve mogucnosti se mogu ostvariti a on otvara poklopac i bira da li ces biti ogledalo za njegov mrak ili sjaj. Tvoja naizgled pasivna uloga koja to sustinski nije je tvoja sigurnost.

Juce sam odgovorila u jednom postu Jefimiji a sad ne mogu da trazim kucam u cudnim okolnostima...: )) da sam otvorila temu da rasclanimo igru ne bi li dosegli bar malo kako takav odnos da traje vecno..ali to je nemoguce jer svakodnevni zivot koliko god da zelis melje..odnosno nije nemoguce vec skoro nemoguce a ipak da ne verujem ne bih se bavila ovim temama. Prepusti se igri ako to zelis. Bitno je da prepoznas da je igra i da ishod moze biti razoran samo ako istovremeno ne umes i da obozavas i da odes sasvim mirno. Sve mogucnosti se mogu ostvariti a on otvara poklopac i bira da li ces biti ogledalo za njegov mrak ili sjaj. Tvoja naizgled pasivna uloga koja to sustinski nije je tvoja sigurnost.

Prelepo rečeno.
Vratiću se da pročitam jer sam propustila nekoliko strana.
Mislim da je zaista lako nešto sebi obećati, tipa mogu i da odem a mogu i da obožavam, ali
za sprovođenje takve odluke potrebno je biti ozbiljno utreniranog mentalnog zdravlja i stalno imati na umu
misao koja te drži na površini a glasi Igra je to
Da li to možemo ili ne saznaćemo svakako jednog dana na terenu, igralištu, poligonu, toboganu gde god predator odluči da nas povede:)

Prelepo rečeno.
Mislim da je zaista lako nešto sebi obećati, tipa mogu i da odem a mogu i da obožavam, ali
za sprovođenje takve odluke potrebno je biti ozbiljno utreniranog mentalnog zdravlja i stalno imati na umu
Da li to možemo ili ne saznaćemo svakako jednog dana na terenu, igralištu, poligonu, toboganu gde god predator odluči da nas povede:)

U carstvo snova?

To je fanatizam,bolest,poremecaj,kompleksi neki..
zena je stvorena da uziva u rukama muskarca..a ne trpi da bol.

Zena nije igracka muskarca vec bice koje ima svoje duboke ceznje i emocije. I jednako pravo da od muskarca zeli jos nesto osim toga i da isto to da. Bolest je kad se citavo bice skupi u jednu singularnu tacku zvanu penis. A kome se igra neka se igra. Bolje je i igrati se nego uzmicati i cekati sudnji dan pod staklenim zvonom. Nema bola alii nema niceg.

Poslednja izmena:
Prelepo rečeno.

Da bi otisao skroz neozledjen, i generalno, da bilo sta ne utice na tebe, potrebne su dve stvari.

1. Da te je bas briga.

i/ili

2. Da si slabic i kukavica, kojoj je svoje dupe najbitnija stvar. Ok, uz dopunu da uzmemo da je svakom svoja zadnjica najbitnija, kukavica bi bio neko kome je ta bitnost svoje zadnjice iznadprosecna).

E sad, svaka od tih stvari ima razlicite nivoe, pa kod koga se koji miks zadesi, toliko ce i biti neozledjen.

Te urbane legende da je jacina kada ne dozvolis da te povrede su price za malu decu.. To jeste tacno SAMO I ISKLJUCIVO kada su nebitne osobe u pitanju. Kada te nebitne osobe povredjuju, znaci da si slab. Kada te bitne osobe povredjuju, to moze da znaci mnogo stvari, izmedju ostalog i sasvim suprotno od toga.

Kako žene reaguju kad predator počne da pakuje kofer?

Evo tu su muškarci koji mogu da to objasne, sigurna sam da ste se više puta izvlačili iz neke veze na kant u tišini ali kada kažete jasno: gotovo je, idem, kako reaguje žena?

Padne ničice i drži vas za nogavicu moleći vas da je ne ostavljate ili izvadi iz torbice omiljeni ruž i lak za nokte otpuhujući loknu sa čela nehajno?

Evo tu su muškarci koji mogu da to objasne, sigurna sam da ste se više puta izvlačili iz neke veze na kant u tišini ali kada kažete jasno: gotovo je, idem, kako reaguje žena?

Padne ničice i drži vas za nogavicu moleći vas da je ne ostavljate ili izvadi iz torbice omiljeni ruž i lak za nokte otpuhujući loknu sa čela nehajno?

Bes i histerija. Proklinjanje.

E u izvlačenju na kant raznih vrsta sam maher, a nisam čak ni predator. Ako ti treba savet kako da se sakriješ, imaš broj, zovi slobodno..:lol:

Razlicito al mislim da sam dosta dobro osecao i znao kako to da odradim da je lagano hladim da bude sto manje stete
Bilo je i zajednickog plakanja al sam znao da je to zadnji plac
Bilo i drame moljakanje
Neke se razbolele :(
Neke patile dugo ako nisu mogle da shvate i da se ohlade
Nekima pao kamen sa srca
Neke se udale odmah posle toga
Al uvek sam se trudio da ublazim i budem covek, koliko je to moguce u tom biti covek

Razlicito al mislim da sam dosta dobto osecao i znao kako to da odradim da je lagano hladim da bude sto manje stete
Bilo je i zajednickog plakanja al sam znao da je to zadnji plac
Bilo i drame moljakanj
Neke se razbolele :(
Neke patile dugo ako nisu mogle da shvate i da se ohlade
Nekima pao kamen sa srca
Neke se udale odmak posle toga
Al uvek sam se trudio da ublazim i budem covek, koliko je to moguce u tom biti covek

Moji su vala prvo plakali, onda slavili. Nijedan posle toga nije imao devojku minimum godinu dana, izlazili, pili, provodili se, prosepsali se, procvetali, krenulo im u svakom pogledu bolje... :lol:

Back