- Poruka
- 8.518
‚uzmi, pojedi nesto...hoce to kad padne secer![]()
pojela sam ne pomaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
‚uzmi, pojedi nesto...hoce to kad padne secer![]()

Novo posrnuce i gubljenje jos jednog himena se nazire?osecam se nekako slabasno kad citam ovu temu![]()

To biće zvano predator je na neki volšeban način evoluiralo od nekog nevidljivog igrača, preko đavla koji se igra sa ženskim mozgovima do savršenog muškarca u rasponu od 20 strana. Kako se to desilo, da je sada postao savršen muškarac?
Novo posrnuce i gubljenje jos jednog himena se nazire?![]()

Novo posrnuce i gubljenje jos jednog himena se nazire?![]()

pojela sam ne pomaze![]()
Ne pričamo o Kazanovi zato neke žene ne shvataju o čemu je tema.ako pricamo o nekom Kazanovi onda bi bio i gomili takvih..ako pricamo o realnom muskarcu moze biti samo malom procentu zena koje su najslicnije meni npr.
Mutivoda pravi. Znaci preko fona sam, nek neka druga dobra dusa stavi link.
Sanja Nesto Mutivoda

Evo ti Kamija. On je muškarac koji bi mogao da bude vrhunski predator ako to poželi.a kad bi shojo bila musko, onda bi bila onaj "strava koji bi mogao da bude predator kad poželi"? ili kad bi se i žene merile
- - - - - - - - - -
brate malo sam shiti od ove teme
biraj sa manjim.i onda bicu odbacena ko stara krpa sa mnogo rupa![]()

Kad bi ja imao sve pobrojane karakteristike tog neverovatnog muškarca, našao bi načina da unovčim tolike epitete i superlative, šta znam objavim neki muzički album, postanem nova Marina Tucaković, objavim ljubavni roman...![]()
jbg..rupa je rupa![]()

Ne pričamo o Kazanovi zato neke žene ne shvataju o čemu je tema.
Koliki misliš da je % žena koje žele istinsko ogoljavanje ne u igri nego uopšteno? I da su svesne šta to znači?
I da samim tim shvataju šta znači igra kao dodir na tren takvog osećaja kako god da se završi?

Ej Idi dok si mlad
Pa Sanjam od Lepe Brene
Pa Mutivoda vec pomenuti
Pa Licis na moga oca
Pa brate jbbs Bukovskog, ****** Puskina, Davica, Majakovskog.
To i Rubi i da te Bog vidi.

Ne, treba prilagoditi mlađoj populaciji, oni su najveći potrošači. Najzahvalniji za uvaljivanje gluposti.
Ovaj rad, pravi brain fu cking:
a da predolizimo Tabu da naplati Liji ove mrgreen/e..![]()
redovno treniraj, kad takvi nalete moraš biti utrenirana, sad šta trenirati tačno