Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Predator je ozenjeni muskarac, koji je "izujedao" svoju zenu, pa bi rado da izujeda jos koju ali da i dalje ostane sa svojom zenom, da joj leci rane. A ove koje naceo, nadaju se da ce njih leciti, medjutim prozdrljivac kao i svaki drugi nastavja da "gricka" i njegovu a i sve ostale ranjene okolo, umisljajuci da je cool, nedostizan i sl.

I ovo je dobar opis. S tim to da li je oženjen ili ne i nije od tolikog značaja. Predator je predator i kada ima nekog pored sebe i kada nema.
Mada dobri predatori svakako nisu klinje.

Poslednja izmena:
Predator je ozenjeni muskarac, koji je "izujedao" svoju zenu, pa bi rado da izujeda jos koju ali da i dalje ostane sa svojom zenom, da joj leci rane. A ove koje naceo, nadaju se da ce njih leciti, medjutim prozdrljivac kao i svaki drugi nastavja da "gricka" i njegovu a i sve ostale ranjene okolo, umisljajuci da je cool, nedostizan i sl.

Ego i umisljenost su tu jos i nebitni ako je plen ukusan. Neodoljiv cak. Na svim stranama na neki nacin. Nesto ga vuce...
Ego je mozda svojstveniji zenama.

Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.

Tacnije neko,ko voli samo da jebbe sa strane.

Ima predatora kojima nije cilj seks već osvajanje dok ženu ne pretvore u potpuno mentalno i emotivno potčinjenu njima. Šta time dobijaju ne znam ali neka glad se utoljava.

- - - - - - - - - -

U mozak ili sto bi rekla Xella, brain fucker.

U igri ima uvek toga jer se odigrava na mentalnom planu. ******** u mozak.Da li dobar ***** u mozak dobro **** zaista ili je to kompenzacija?

U igri ima uvek toga jer se odigrava na mentalnom planu. ******** u mozak.Da li dobar ***** u mozak dobro **** zaista ili je to kompenzacija?
Ajde, i mene bas zanima.

- - - - - - - - - -

Sexualna kompenzacija ne bi trebala da bude.

- - - - - - - - - -

Ali neka kompenzacija verovatno jeste.

Ima predatora kojima nije cilj seks već osvajanje dok ženu ne pretvore u potpuno mentalno i emotivno potčinjenu njima. Šta time dobijaju ne znam ali neka glad se utoljava.

- - - - - - - - - -

Ako ti je lakse trebalo bi ovo da znas.

Ne rade to da bi je povredili,jednako pate i oni jer im ta osoba postane jako draga.
Drugi slucaj je i to sto i ako je ne zele vise,nikada joj nece to reci u lice ..vec ce joj pruziti ono za sta ona misli da je ljubav..a ne osecaju skoro nista prema njoj.;)
Ovo ti nisam trebao napisati ali vidim da ti je vec iskusila to..
jel te taj puno povredio..?:cmok:

Da nisam pogresio forum? Ovde svi imaju nesto protiv sexa.

Da li je bolje reskirati da ti neko udje u mozak i mozda te osteti ili imati sex partnera?

Nemoguce je uci u neciji mozak bez upotrebe svojih resursa, ako je jedan na jedan, zena ima prednost.

- - - - - - - - - -

I da, orgazam bez mozga, mozes i sam.

Ili mozda gresim. Mozda tog predatora ne zadovoljava sex, jer ima ljudi koji ne vole sex mnogo, vec sebe zadovoljava kroz flert i mind games.:think:

Ne,Ne...Njemu je cilj uvek seks..
Ona je za njega seks simbol dok je ne dobije..
kad je ima onda crpi iz nje svaki deo emocija.trazi da on za nju bude Bog i samo Bog..
To je zelja dominiranja,kompletnog posedovanja..Iskoristice je do te mere da ce zaplakati od zelje za njim cim ga se seti..:lol:

Da al si umisljena

Izmedju mrznje i opcinjenosti je velika razdaljina
Ko mrzi ne moze da oseca neku povezanost vise
Cak ni losa secanja ne izblede vec is iskljuci mozak sam neka vrsta samoodbrane

Probudi u tebi najgore i najbolje. Osecasu nekom trenutku takav. Rage da se jedva nosiš sa tim. Sve je drugačije nista uobičajeno .nista takvo nikad nisi dozivela. Dugo se ******.dugo se svadjate.dugo se mirite.dugo si na sedmom nebu pa si opet na početku. Promni te i nikad vise nećeš biti isti.

Ili mozda gresim. Mozda tog predatora ne zadovoljava sex, jer ima ljudi koji ne vole sex mnogo, vec sebe zadovoljava kroz flert i mind games.:think:

ebes ti te ljude koji te ebu samo u mozak a ne vole te

- - - - - - - - - -

Probudi u tebi najgore i najbolje. Osecasu nekom trenutku takav. Rage da se jedva nosiš sa tim. Sve je drugačije nista uobičajeno .nista takvo nikad nisi dozivela. Dugo se ******.dugo se svadjate.dugo se mirite.dugo si na sedmom nebu pa si opet na početku. Promni te i nikad vise nećeš biti isti.

zao mi je, ssto dalje od takvih ljudi drugo ti ne preostaje
jer kao sto rece nero, takvi samo jedno hoce a to te unisti

isto kao i zena kojoj je to samo igra

Poslednja izmena:
Ne,Ne...Njemu je cilj uvek seks..
Ona je za njega seks simbol dok je ne dobije..
kad je ima onda crpi iz nje svaki deo emocija.trazi da on za nju bude Bog i samo Bog..
To je zelja dominiranja,kompletnog posedovanja..Iskoristice je do te mere da ce zaplakati od zelje za njim cim ga se seti..:lol:

Ne, ima i predatora kojima nije cilj seks.
Možda iz nekog razloga ne prelaze tu liniju. Ko zna šta ih je nagnalo da postanu takvi.

- - - - - - - - - -

ebes ti te ljude koji te ebu samo u mozak a ne vole te

- - - - - - - - - -

zao mi je, ssto dalje od takvih ljudi drugo ti ne preostaje
jer kao sto rece nero, takvi samo jedno hoce a to te unisti

isto kao i zena kojoj je to samo igra

Svi znamo da je to savršena maska i predstava ali je perfi lepo objasnila u jednom od postova da nalikuju na tren onome šta žene žele onom petom spratu robne kuće. : )))
Da li su žene lude ili muškarci mogu biti mnogo savršeniji i jesu samo to ne znaju? :))

Možda iz nekog razloga ne prelaze tu liniju. Ko zna šta ih je nagnalo da postanu takvi.
Neznam,ja u svakoj zeni vidim nesto sto me privlaci da je seksam,posedujem culu..pa i njen um.
Nisam iz te sorte i nisam taj tvoj Predator.:lol:
jel nikada ne zelim da joj povredim osecanja iako bih zeleo da prekinemo.
to sto kazes to nije pravi muskarac..vec Kreten koji se obozava da se poigrava zenskim srcem.

- - - - - - - - - -
Svi znamo da je to savršena maska i predstava ali je perfi lepo objasnila u jednom od postova da nalikuju na tren onome šta žene žele onom petom spratu robne kuće. : )))
Da li su žene lude ili muškarci mogu biti mnogo savršeniji i jesu samo to ne znaju? :))

jasno, da zena trazi to nesto sto je i nemoguce, al forsirati to a znas da neces dostici je pogresno...ne nisam citao njen komentar, mozda pogledam
nit su zene lude nit su muskarci savrseni, samo sto su izgubile kopas, zele previse, precenjuju svoje sposobnosti i mogucnosti i traze nedostizno, dok musko moze da bude savrseniji i cak i skromniji
ko igra igre zbog igre, gde znas da jedan uvek gubi, ti su za zaljenje, jer svesno rade sto se desiti mora
tu gde nema postovaja i osecaja od toga nece biti nista

ima neko u potpisu citat, "Usudi se! Skini "masku" i budi to što jes"

Poslednja izmena:
Neznam,ja u svakoj zeni vidim nesto sto me privlaci da je seksam,posedujem culu..pa i njen um.
Nisam iz te sorte i nisam taj tvoj Predator.:lol:
jel nikada ne zelim da joj povredim osecanja iako bih zeleo da prekinemo.
to sto kazes to nije pravi muskarac..vec Kreten koji se obozava da se poigrava zenskim srcem.

Nero nisu svi muskarci ko ti da bas sve hoce da poyebu.:kafa:
A igra i zezancija, mind games, cesto mogu da budu i deo prijateljskih sala i fora.
E sad sto se neka opcini njim to nije kriv taj muskarac.

I mi muskarci imamo pravo da biramo, ne samo zene, jel da?:kafa:

Nemam ja predatora nego je to tema koja mi je zanimljiva.
Ne sami predatori nego ljudski um jer je tu nekako sve dovedeno do savršenstva: kontrola, potezi, pravila igre sve u cilju doduše samo na tren zadovoljenja te neutažive gladi.
Jer predator postaje neko ko je stravično gladan ljubavi i obožavanja.

Back