Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To biće zvano predator je na neki volšeban način evoluiralo od nekog nevidljivog igrača, preko đavla koji se igra sa ženskim mozgovima do savršenog muškarca u rasponu od 20 strana. Kako se to desilo, da je sada postao savršen muškarac?

Mutivoda pravi. Znaci preko fona sam, nek neka druga dobra dusa stavi link.
Sanja Nesto Mutivoda

ako pricamo o nekom Kazanovi onda bi bio i gomili takvih..ako pricamo o realnom muskarcu moze biti samo malom procentu zena koje su najslicnije meni npr.
Ne pričamo o Kazanovi zato neke žene ne shvataju o čemu je tema.
Koliki misliš da je % žena koje žele istinsko ogoljavanje ne u igri nego uopšteno? I da su svesne šta to znači?
I da samim tim shvataju šta znači igra kao dodir na tren takvog osećaja kako god da se završi?

Kad bi ja imao sve pobrojane karakteristike tog neverovatnog muškarca, našao bi načina da unovčim tolike epitete i superlative, šta znam objavim neki muzički album, postanem nova Marina Tucaković, objavim ljubavni roman... :mrgreen:

Ej Idi dok si mlad
Pa Sanjam od Lepe Brene
Pa Mutivoda vec pomenuti
Pa Licis na moga oca
Pa brate jbbs Bukovskog, ****** Puskina, Davica, Majakovskog.
To i Rubi i da te Bog vidi.

Ne pričamo o Kazanovi zato neke žene ne shvataju o čemu je tema.
Koliki misliš da je % žena koje žele istinsko ogoljavanje ne u igri nego uopšteno? I da su svesne šta to znači?
I da samim tim shvataju šta znači igra kao dodir na tren takvog osećaja kako god da se završi?

veoma mali, ali ni ti se neces ogoljavati svakom dobrom igracu, da ih banalizujem sada...niti ce on uspeti kod svake, ma koliko ona bila spremna da se preda

da se vratim na temu :mrgreen:
mnogo vise njih ima koji tripuju da su predatori, nego onih koji to stvarno jesu

isto kao zene
mnogo vise utripovanih zavodnica nego onih koje to stvarno jesu

svi lazemo, mazemo, foliramo se
neko manje, neko vise, neko se bas zanese pa pretera
i treba rizikovati, dok imas i ako imas mogucnosti, jer ne pruza se takva prilika svakom

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

redovno treniraj, kad takvi nalete moraš biti utrenirana, sad šta trenirati tačno

- - - - - - - - - -

isto tako ako je lik mutan može nešto loše da ti se desi, dok ti gledaš ovamo, on radi nešto ONAMO znači mora i glava biti čista
ako je zloćudan

- - - - - - - - - -

možeš i ti njega nekako da zezneš da pokvariš
i tako dalje ovo su besmislice?

Back