Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?

Prvi razlog .oseca se vrhunski sa njim. Kao nikad pre. Drugi razlog prelepo joj je i kaže sebi nek ide zvot .prepusti se

Brutalno si dobar u opsivanju i svog tog sjaja i sve te bede. A zene koje pristanu na igru i ako znaju ishod tj. I kad nisu onaj tip : promenicu ga ja samo ja. U cemu je carolija?
Ti si odlican u ogoljavanju.

Savršeno je prizemljio priču .pojednostavio .za razliku od tebe koja si digla priču na nivo baozanstva. Banalizovao u pozitivnom smislu

Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?

Da li je bolje sa njim ili bez njega?
Emocije se mogu i kontrolisati, a nemoj misliti da opcinjenost ne moze proci.
Opcinjenost ipak nije ljubav, zar ne?;)

Bar ja tako gledam... Koje su razlike po tebi?

Da li je bolje sa njim ili bez njega?
Emocije se mogu i kontrolisati, a nemoj misliti da opcinjenost ne moze proci.
Opcinjenost ipak nije ljubav, zar ne?;)

Bar ja tako gledam... Koje su razlike po tebi?

Emocije se smenjuju od mržnje do opcinjenosti. Obožavanja .ali uvek pobedjuje opčinjenost.strast.ljubav.brzo i lako izbledi onaj ružan deo.i tako te ima na sve strane razbacane .ali ti je dobro. Ucis da plivas. Sa osnehom lude . i nećeš da se kontrolises. Svesno

Emocije se smenjuju od mržnje do opcinjenosti. Obožavanja .ali uvek pobedjuje opčinjenost.strast.ljubav.brzo i lako izbledi onaj ružan deo.i tako te ima na sve strane razbacane .ali ti je dobro. Ucis da plivas. Sa osnehom lude . i nećeš da se kontrolises. Svesno

Test vremena? O tome pricam...
Vatromet je bljestav, ali brzo potone u mrak...
Sta ostane?

Ostane istina.čudna povezanost.nista negativno.sve pozitiva.ali si izgran a ne osecas se tako

Moguce, ali da li postoje situacije kada se desi razocarenje? Ko visoko leti, nisko pada?
Ili je ono sto je bitnije u glavama vas zena sam taj osecaj uzvisenosti?
Za nekoga ce vase bozanstvo biti obican pajac. Pitanje je da li za vas moze da postane i kada?

Sta ako postanete svedoci njegovog posrnuca? Sta se desava?

- - - - - - - - - -

Konkretno aludiram na Xellin post na jednoj od prethodnih strana kada je tipa kog je identifikovala kao opcinitelja i brain fuckera na kraju nazvala klasicnim drkadzijom.:lol:

Moguce, ali da li postoje situacije kada se desi razocarenje? Ko visoko leti, nisko pada?
Ili je ono sto je bitnije u glavama vas zena sam taj osecaj uzvisenosti?
Za nekoga ce vase bozanstvo biti obican pajac. Pitanje je da li za vas moze da postane i kada?

Sta ako postanete svedoci njegovog posrnuca? Sta se desava?

To se ne dešava. Dok traje.on je samo vas.

Back