znatizeljni mislilac
Poznat
- Poruka
- 9.009
Svi navijamo za Zvezdu, Zvezda je stub srpstva.
peva marakana..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi navijamo za Zvezdu, Zvezda je stub srpstva.

xeexee predator,najbolji kad je iza xeeeeexe,da ga oči ne videeee

Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?
Brutalno si dobar u opsivanju i svog tog sjaja i sve te bede. A zene koje pristanu na igru i ako znaju ishod tj. I kad nisu onaj tip : promenicu ga ja samo ja. U cemu je carolija?
Ti si odlican u ogoljavanju.
Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?

Da li je bolje sa njim ili bez njega?
Emocije se mogu i kontrolisati, a nemoj misliti da opcinjenost ne moze proci.
Opcinjenost ipak nije ljubav, zar ne?
Bar ja tako gledam... Koje su razlike po tebi?
Emocije se smenjuju od mržnje do opcinjenosti. Obožavanja .ali uvek pobedjuje opčinjenost.strast.ljubav.brzo i lako izbledi onaj ružan deo.i tako te ima na sve strane razbacane .ali ti je dobro. Ucis da plivas. Sa osnehom lude . i nećeš da se kontrolises. Svesno
Test vremena? O tome pricam...
Vatromet je bljestav, ali brzo potone u mrak...
Sta ostane?
Ostane istina.čudna povezanost.nista negativno.sve pozitiva.ali si izgran a ne osecas se tako

Moguce, ali da li postoje situacije kada se desi razocarenje? Ko visoko leti, nisko pada?
Ili je ono sto je bitnije u glavama vas zena sam taj osecaj uzvisenosti?
Za nekoga ce vase bozanstvo biti obican pajac. Pitanje je da li za vas moze da postane i kada?
Sta ako postanete svedoci njegovog posrnuca? Sta se desava?