- Poruka
- 98.702
To sam cula i od zena da rade. Da misle na drugog dok se jebbu sa onim sa kojim su trenutno. I to mi vazda bila misterija. Pa kad bre stignete da mislite u seksu?!
a neki i da zapamte koja je pesma najbolja za seks

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam cula i od zena da rade. Da misle na drugog dok se jebbu sa onim sa kojim su trenutno. I to mi vazda bila misterija. Pa kad bre stignete da mislite u seksu?!

Dosadno nam![]()
![]()
a neki i da zapamte koja je pesma najbolja za seks![]()
Nema nista od tebe,kad nisi do sad.joooooj moram postati ozbiljnija, blizi mi se 30![]()
.Jer mi zapravo i ne volimo sex..

Jer mi zapravo i ne volimo sex..
Meni Andjelko nedostaje.![]()

I kada muvamo, veliki smo igraci.
- - - - - - - - - -
On je car, jedna od normalnijih osoba ovde.
Kad muvamo igramo se i uživamo u veštini zavođenja. Nisu svi kuvari izjelice. Možeš me staviti u koji hoćeš tip. Ja volim da spremam klopu i da je jedem. I nisam od tipova koji ako su kuvari lažu da uživaju da jedu ili ako jedu ne zanima ih kako se to jelo spremilo. Prosto. Ja samo imam drugačija shvatanja od tebe.

Nije samo uslovno hedonizam već i izazov. Zapravo to muvanje može da bude sve što poželiš i zato su teorije suvišne jer hvala Bogu da postoji večita misterija oko muško ženskih odnosa.. upravo zbog razlika u nama i razlika pojedinačno.
Možda su predatori na vrhu lanca ishrane ali to mene ne sprečava da izmišljam i isprobavam recepte dok stavljam sastojke u picu.
Ili smo svi snažni i lepi.