J JustSimple Obećava Poruka 57 danas u 11:33 - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #1 pitanje je u naslovu
I Istina je Poznat Poruka 9.351 danas u 12:18 - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #2 Kad je dvije glave niža.
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.530 danas u 12:29 - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #3 pred ženom koja ima dobre siiise u dekolteu mora da spusti glavu ako oće bolje da ih vidi.
Š Škutor Kićo Zainteresovan član Poruka 279 pre 49 minuta - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #4 Ona koja se posklizne
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 70.716 pre 45 minuta - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #5 bau bifor jour mast'ah
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.484 pre 28 minuta - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #6 pred coravom copavom kojoj smrdi bulja
M Masno-TkivoInViVo Zainteresovan član Poruka 500 pre 27 minuta - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #7 kad mi purnja donju glavčinu dok ja stoim i gleda me uoči
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 90.825 pre 6 minuta - Pred kakvom zenom muškarac spušta glavu? #8 JustSimple: pitanje je u naslovu Kliknite za proširenje... Пред ниском женом, да може да је види.