Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596

Be be be be be be
Bebe, bebice, mama i tata, ustaju prije sata... Vole se i svaki put kao da je prvi.

I ne mare za ukus malograđana koji su okoreli u truli individualizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi kreativna, napišista da napisem?
Plodite mačke i kučke. :]]]]a jbg, vec sam ozbiljno odgovorila
Ja sam na zenski rod ponosan, posle imaginacije ljubavi moraju nam oprati i carape.
Precica do braka je kad te fuxa navuce na bebu.
Moj savet svim mojim dragim drugarima sa LjiS jeste da gledate kad ima ciklus, pa da proguglate onaj dvadesetosmodnevni kalendar, i onda kad izracunate kad su joj plodni dani, da je u tim danima maksimalno kulirate i da je vodite po nekim muzejima, ili po planinarenjima da se umori, ili da vodite neke ozbiljne razgovore, ili da se uspavate jer ste mnogo umorni (makar glumili hrkanje), jer one bas u tih nekoliko dana spremaju, sasvim slucajno, najopasnije zamke.
Bolje je da se gleda sa kim se ide u krevet a ne da se racuna kalendar.
Gde piše da moraš prihvatiti brak? Moraćeš dete, ako je tvoje. Ženu biraš sam.Ja da sam tol'ko gledao s kim idem u krevet, imao bi tri recke u zivotu.
Inace, ovde ne pricamo o odlasku u krevet, vec o opasnostima koje vrebaju zbog zenske potrebe da nas fine momke, preko precice navataju na brak.
Sta je peglanje , nista , da sam zensko pa muz dodje sa rostilja , przio ribu najeo se sosa od belog luka, zalio vinom, i do koze mu se uvukao miris dima .A tek peglanje![]()
Ja da sam tol'ko gledao s kim idem u krevet, imao bi tri recke u zivotu.
Inace, ovde ne pricamo o odlasku u krevet, vec o opasnostima koje vrebaju zbog zenske potrebe da nas fine momke, preko precice navataju na brak.
Prečica 1: Nađeš Šiptara da ti nađe Nemicu i daš 10.000€
Boravak dobiješ odmah,državljanstvo za 5 godina.
Prečica 2. nađeš Bugara da ti smesti Bugarku za 5.000€ .... rizik sam preuzimaš...nema fiskalnog
Ako baš hoćeš all inclusive onda vlahinja sa rumunskim papirima ali posle gledaj kako ćeš da se razvedeš![]()
Prečica 1: Nađeš Šiptara da ti nađe Nemicu i daš 10.000€
Boravak dobiješ odmah,državljanstvo za 5 godina.
Prečica 2. nađeš Bugara da ti smesti Bugarku za 5.000€ .... rizik sam preuzimaš...nema fiskalnog
Ako baš hoćeš all inclusive onda vlahinja sa rumunskim papirima ali posle gledaj kako ćeš da se razvedeš![]()