Prebacivanje sa diska c na disk d

Ako imaš već instalirane igre tobi mogao biti problem. Ne bi to bilo tako strašno kad bi te igre radile nakon svega toga. Nego ti pri instalaciji novih igara odredi da se instaliraju na D:, da ne moraš naknadno prebacivati. Inače ako želiš prebaciti već instaliranu igru moraš naći folder s njom u c:/program files, i jednostavno ga iskopiraš na d:. Nakon toga shortcut sa desktopa slobodno obriši, a u folderu sa igrom, koji je sada prebačen na d:, pronađi istu ikonicu pa desni klik na nju pa send to desktop. Na taj način ćeš MOŽDA moći pokretati te igre.

to jos nisam cuo da instaliranu igru tek tako prebaci da neku drugu particiju i da je pokrene. Zasto onda svaka instalacija (nebitno sta je i cemu sluzi) pita na pocetku gde da se instalira.

Pa napisao sam možda i to velikim slovima. Ja nisam uspio pokretati jedino igre za kopje treba GFW servis, Sve ostale idu glatko. Imao sam problem sa Borderlands, jer mi nakon instalacije traži verifikaciju diska. Pošto je pirat verifikacija i ne prođe nego samo obriše sve što je instalirano. Ovako prije same verifikacije prebaciš odgovarajući folder na d: i pustiš verifikaciju koja opet obriše folder sa c: ali ostaje onaj na d: u taj folder naneseš crack, napraviš ručno shortcut na desktop i to je to. Imam neke igre na DVD-u samo ih treba iskopirati na HDD i igrati. Imam neke igre koje se igraju sa DVD-a ne treba ih ni kopirati. A ima igara sa kojima ne možeš ništa od svega ovog, sve zavisi na šta potrefiš.

Back