Praznina...

Pushiona jednom recju ispushih tamo dje si htela poentirat a nudi ti se ili nista ili nesto sto te dovoljno ne stimulira pa praznina ti se ukaze a ustvari to je samo tvoja uobrazilja

Jel to ti meni zavidis na necemu?
Jesi li me zelio ja te nisam primjetila pa si ogorcen na mene?
Sta sam ti toliko uradila da me svako malo omalovazavas i pripisujes mi neke neistine da me ponizis?

Jesam li te nekad povredila nesto?.. evo ako jesam bilo je nesvjesno sigurno, jer ja prva bez razloga ne napadam nikada i evo spremna sam da se izvinim

Pushiona jednom recju ispushih tamo dje si htela poentirat a nudi ti se ili nista ili nesto sto te dovoljno ne stimulira pa praznina ti se ukaze a ustvari to je samo tvoja uobrazilja

Cuj balavac, ima ljudi prosli sito i reseto u zivotu, ranjavao ih zivot od mjesec i po dana starosti pa do danas, sto znam, a neke mozda i ranije poceo da bije, nisam ja jedina, kamo srece da jesam... ko zna kakvih sve slucajeva nema, ima vjerovatno i gorih od mene... ti ljudi mnogo bojnih polja prezivjeli, imaju mnogo oziljaka i rana na sebi

neki imaju i svjeze rane preko starih, jer neostecenog tkiva nema

Nije se lijepo kakati na njihove rane, jako je neljudski...

ajd budi dobar pa nemoj nikad nikom vise ;)

Jel to ti meni zavidis na necemu?
Jesi li me zelio ja te nisam primjetila pa si ogorcen na mene?
Sta sam ti toliko uradila da me svako malo omalovazavas i pripisujes mi neke neistine da me ponizis?

Jesam li te nekad povredila nesto?.. evo ako jesam bilo je nesvjesno sigurno, jer ja prva bez razloga ne napadam nikada i evo spremna sam da se izvinim
yavidim ti na zenskosti nije lako biti muskim u ovaj svijet a sto bi se jadao ispadas slabicem zena se moze kukumavcit koko joj volja uvek ce neki da podglavi rame za plakanje i ponudi protekciju i sto bi sad trebo ti se izvinuti kad si u ocigledno povoljniji polozaj

Ma ne izvinjavam se, zasto bih se nekom izvinjavala ako mu nista nisam ucinila, a vredja me...
a izvunut ti se danas je ko dobar dan vidis vec si povukla izvinjenje a nije da nije bilo nezaslueno jer velicas svoj problem i ocekujes publiku da ga neguje i rijesava a moji se mnoze i nema te publike ko sto rekoh il umri ili plivaj to mi se sugerira pa ja samo tebi prenosim

Cuj balavac, ima ljudi prosli sito i reseto u zivotu, ranjavao ih zivot od mjesec i po dana starosti pa do danas, sto znam, a neke mozda i ranije poceo da bije, nisam ja jedina, kamo srece da jesam... ko zna kakvih sve slucajeva nema, ima vjerovatno i gorih od mene... ti ljudi mnogo bojnih polja prezivjeli, imaju mnogo oziljaka i rana na sebi

neki imaju i svjeze rane preko starih, jer neostecenog tkiva nema

Nije se lijepo kakati na njihove rane, jako je neljudski...

ajd budi dobar pa nemoj nikad nikom vise ;)
a necu ja sam po tebe na suprotnu stranu jer ne dozvoljavas da se vagaju rane al ja ih ni ne bi htio vagati cim izustis par recenica jasno mi je da polazes prava na tezinu svog problema i da je svaki drugi manji sto da ti rechem dobro mi je sutra ce neko me zalit kako zivim i sta ja treba da radim a reci ce za mene dobro je nisam proso ko on i mislis da to treba mene da pogadja kao i ti kad mi govoris da sam neuvidjajan a nisi se nasla na ulicu i medju ,,polusvijet,,kako nas nazivaju

nea.gif

Znaci bilo je zasluzeno :huh:

pa zasto mi lijepo ne kazes kad sam ga zasluzila, gdje sam te povrijedila, ja se stvarno ne sjecam
a stalno svoju nesrecu uzdizes i za nju istes paznju a ako se netko pozali pogotovo muski kazem ne razumije te pa sto ako u istu ili slicnu je situaciju uopce je glupo porediti nesrecnost ali kad do toga dodje treba prihvatit da je i drugi i mnogi drugi u istu situaciju nisam u taj fazon kukati ali ako ocekujes suosecanje imas ga na jednakoj razini koliko zalim i samog sebe

Ja cu viruckati na forum a vi mi javite kad ogladnim, kad mi se spava, i sve ostalo da ne nabrajam redom, moze me nesto i zaboliti a ja to necu znati bez vas....

Doduse i tetke po gradu sve znaju sta mi je i kako mi je, mogu se konsultovati i sa njima, al da ne izlazim svaki cas iz kuce, vako mi lakse

Svako dobro vam zelim :ok:

obično je to znak razočarenje što ne možeš da budeš sa nekom specifičnom osobom. Kako ne možeš da budeš sa njim, onda ti nije ni do koga i ni do čega. Ako nisi do sada provalila ko je, promisli se.

I ovaj post me zivo zanima

To sto Mita pise me ne cudi, to neki covjek koji nema blage veze o zivotu, to je pokazao jos ranije i to je jasno ko dan, tezak oblik glupana i njegovo misljenje me ne zanima uopste

Medjutim nije mi jasno cemu se tu Indigo3 smije :huh:

Prvo lijepa, pametna zena, ne znam zasto bi mi zavidila, tako da to kao razlog iskljucujem

ali me brine to sto ona ima na forumu jednu bezobraznu gospodju a njoj dobru prijateljicu, necu joj ime navoditi a koja mi godinama nije dala mira na Krstarici, pa se nesto mislim dal joj prijateljica nije napunila glavu lazima o meni, hoce to da urade alapace kada nekog mrze, ali opet s druge strane ne mogu ni da vjerujem da je Indigo toliko naivna da bi je poslusala

Pa me bas zanima zasto onda podrzava Mitu Komitu u podhebavanju mene :(

Bilo bi lijepo da mi draga Indigo3 to pojasni:kpozdrav:

Poslednja izmena:
van razuma nemoj da se ljutiš ali ti si stvarno malo van razuma. u svemu vidiš lošu nameru i čini ti se da su svi protiv tebe, a nisu.
A znas zasto mi krivo

Zato sto ja nikad, nikog, aman bas nikad za svoji 45 godina nisam prva cacnula... iskljucivo i samo svoja posla gledam citav zivot...

Znaci nikad, a mene svako malo neko napenali, sto u vl sto u reali

Cak sta vise i ne branim se svaki put, samo onda kad mi bas prekipi....

Poslednja izmena:
Sta je to praznina u dusi
Kakav je osjecaj
Moze li se to popuniti nekako
Da li je to neko prolazno stanje ili kada nastupi ostaje za vjecno
Osjetite li sebe u takvim momentima
Sta moze dovesti do takvog osjecaja
Mogu li drugi pomoci covjeku u takvim momentima

Nastavice se...
To mu dodje kao balon ispunjen azotom, moz da letis ili da puknes...

Nisam siguran, ali mislim da su cepelini punjeni azotom i da je zato bilo nesreca. Sad cu proverim.:)
Punjeni su vodonikom i zato su se palili. Mislim da azot nije zapaljiv, ali si u pravu da se sada baloni pune helijumom...
a baloni koji nose putnike toplim vazduhom.

Back