Praznina...

Evo razmisljala sam malo, nema apsolutno nista...
Za šta su okasnila?Trebaš naći sebi nešto što te inspiriše. Hobi, neki kurs, bašta, cveće, drveće,kućni ljubimac,škola stranih jezika...klub planinara,domaći zanati...poveži se sa ljudima iz neke grupe. Probaj makar... pa ćeš videti da li ti prija ili ne.
Deca su ti već velika...i logično je da sada "tu prazninu", moraš nečim nadomestiti.Nisi im više potrebna 24h, sada pronađi vremena za sebe.

Za šta su okasnila?Trebaš naći sebi nešto što te inspiriše. Hobi, neki kurs, bašta, cveće, drveće,kućni ljubimac,škola stranih jezika...klub planinara,domaći zanati...poveži se sa ljudima iz neke grupe. Probaj makar... pa ćeš videti da li ti prija ili ne.
Sve ja to imam cijeli zivot i nije mi prijalo... Imala sam ja uvjek vrlo brz i ispunjen zivot :)... ali je sve i uvjek islo naopako, i nizbrdo

Valjda zato sto mi nikad nista nije islo kako treba, je sve i izgubilo smisao... pa se ja sad ovako osjecam

Sve ja to imam cijeli zivot i nije mi prijalo... Imala sam ja uvjek vrlo brz i ispunjen zivot :)... ali je sve i uvjek islo naopako, i nizbrdo

Valjda zato sto mi nikad nista nije islo kako treba, je sve i izgubilo smisao... pa se ja sad ovako osjecam
Motivacija draga...treba ti da te pokrene s mrtve tačke.
Ne sili sebe što pre...daj sebi vremena i smislićeš ŠTA.
Uradi za sebe nešto...šta god to bilo! Za tvoju dušu!

Poslednja izmena:
Mozda nebi bili srecni, ali bi im bilo daleko lakse nositi se sa nedacama koje zivot nosi

narocito ako su malerozni pa ih nedace prate vise puta u toku dana svakog dana
To ti je loša karma...milion puta sam se pitala, ako to zaista postoji(karma), šta li sam ja toliko grešila u prošlom životu ili neko od mojih predaka?Kad ti (ja, bilo ko)moraš nositi taj krst!

Danas sam evo opet svasta i sve uspjela obaviti, cak imam i goscu koja samo trenutno nije tu, i pratim sta mi se desava vec nekoliko dana

To zapravo nije praznina u dusu, to je praznina u cjelom tjelu

imam osjecaj kao da mi se zeludac spustio na koljena, pa na tom mjestu nema nista gdje zeludac i svi unutrasnji organi budu, a zapravo nisu tu, nema nista, a jako tesko se krecem

bukvalno takav osjecaj

Pushiona jednom recju ispushih tamo dje si htela poentirat a nudi ti se ili nista ili nesto sto te dovoljno ne stimulira pa praznina ti se ukaze a ustvari to je samo tvoja uobrazilja

Eto kako covjek da se ne zatvori kad sve oko njega gomila vakih ko pesho

Vredjaju covjeka o kome pojma nemaju, a da im pritom taj neko nista nije ni kriv ni duzan

Sve u reali tavkih ljaksea koliko hoces....

Ne znam samo kakvo im to zadovoljstvo pricinjava...

Back