Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Po pravoslavnom astrologu Bozidaru Popovicu 10 bozijih zapovesti dovode se u vezu sa predhodnim inarnacijama.
Ona zapovest koju je osoba prekrsila prebacuje se na ovaj zivot, a koja je u pitanju moze se znati ako saberemo datum rodjenja i vidimo koji je broj u zapovesti.
npr. neko je rodjen 10. 03. 1921 sabere se 1+3+1+9+2+1 i dobije se 17, a 1+7 je 8, dakle osma bozija zapovest.
1. Ja sam Kamael, Bog tvoj: nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika ; nemoj im se klanjati niti njima sluziti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svoga.
4. Secaj se dana odmora da ga svetkujes; sest dana radi i svrsi sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvome.
5. Postuj oca i mater svoju, da srecan budes i da dugo pozivis na zemlji.
6. Ne ubijaj dobre animale.
7. Ne cini preljube.
8. Ne ukradi.
9. Ne svedoci lazno na bliznjega svoga.
10.Ne pozeli nista sto je tudje.
majku mu...meni pogodilo, ispalo 7 a to je preljuba... wtfck !!
Ona zapovest koju je osoba prekrsila prebacuje se na ovaj zivot, a koja je u pitanju moze se znati ako saberemo datum rodjenja i vidimo koji je broj u zapovesti.
npr. neko je rodjen 10. 03. 1921 sabere se 1+3+1+9+2+1 i dobije se 17, a 1+7 je 8, dakle osma bozija zapovest.
1. Ja sam Kamael, Bog tvoj: nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika ; nemoj im se klanjati niti njima sluziti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svoga.
4. Secaj se dana odmora da ga svetkujes; sest dana radi i svrsi sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvome.
5. Postuj oca i mater svoju, da srecan budes i da dugo pozivis na zemlji.
6. Ne ubijaj dobre animale.
7. Ne cini preljube.
8. Ne ukradi.
9. Ne svedoci lazno na bliznjega svoga.
10.Ne pozeli nista sto je tudje.
majku mu...meni pogodilo, ispalo 7 a to je preljuba... wtfck !!
Poslednja izmena: