Pravoslavni astro - kviz

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Po pravoslavnom astrologu Bozidaru Popovicu 10 bozijih zapovesti dovode se u vezu sa predhodnim inarnacijama.

Ona zapovest koju je osoba prekrsila prebacuje se na ovaj zivot, a koja je u pitanju moze se znati ako saberemo datum rodjenja i vidimo koji je broj u zapovesti.

npr. neko je rodjen 10. 03. 1921 sabere se 1+3+1+9+2+1 i dobije se 17, a 1+7 je 8, dakle osma bozija zapovest.

1. Ja sam Kamael, Bog tvoj: nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika ; nemoj im se klanjati niti njima sluziti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svoga.
4. Secaj se dana odmora da ga svetkujes; sest dana radi i svrsi sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvome.
5. Postuj oca i mater svoju, da srecan budes i da dugo pozivis na zemlji.
6. Ne ubijaj dobre animale.
7. Ne cini preljube.
8. Ne ukradi.
9. Ne svedoci lazno na bliznjega svoga.
10.Ne pozeli nista sto je tudje.

majku mu...meni pogodilo, ispalo 7 a to je preljuba... wtfck !!

Poslednja izmena:
majku mu...meni pogodilo, ispalo 7 a to je preljuba... wtfck !!

:ljubomoran:

ljubva, ljubav, preljuba

ovo je savet nase koleginice Vesne Keserovic u vezi venere i preljube

Vaša draga ima Veneru u Ribama? Unajmite delektiva!

Ovo vam najozbiljnije kažem!

Jer ova Venera prosto ne može da odbije!

postovana Vesna, posto imam problema sa preljubom nadam se da cete mi izaci susret i objasnite ovo za detektiva.

vidim da ste otvorili astro blog i nadam se da neke informacije dajete i besplatno bez da naplatite, pa budite ljubazni, posto moja devojka ima veneru u ribama gde da nadjem dobrog detektiva, jer vi tvrrdite za Ve Pi da vara sa drugim muskarcima

hvala

Poslednja izmena:
daj link do bloga
Гуглај на фразу. Блок рекламира дотичну, па није баш најподобније давати линкове.

Vaša draga ima Veneru u Ribama? Unajmite delektiva!

Ovo vam najozbiljnije kažem!

Jer ova Venera prosto ne može da odbije!
Жена се спрда са астрологијом пар екселанс. :) Да није на платној листи удружења приватних детектива?

Узевши у обзир наш менталитет, пуштати у оптицај такве форме има добар потенцијал да направи беспотребна срања у везама.

Рецимо да мушко то чује/прочита, а онда му се врати драга од астролога и почне: "Каже ми драги астролог, ова година ми је добар период због венере у рибама..." Је л` му се неће упалити лампица: "драги астролог?".

Астролошка етика се бави и питањем како/када се шта саопштава људима. Мој савет је да се све сличне ствари ублаже, прво у светлу тога да се у најизраженијем случају заиста тиче само једне предиспозиције, а потом и у светлу тога да једноставно не смеју да изазивају успутну штету.

Back