Православна инквизиција

Он је пријатељ ислама зато што је русофил, путиноман. Руси су се удружили са исламом и то ни мање ни више него са Ираном. Путин живи са муслиманком Кабајевом, а патријарх Кирил тврди да муслимани и православни имају истог бога, а да пали православни руски војници у Украјини попут шехида иду равно у рај.
Svako ko se bori protiv *******istickih manijaka (koji su zivu decu spaljivali u Odesi) je ns Pravom Putu!

Najveće žrtve tih američkih biznis zajednica su njihovi vjernici. Jadne ljude našopaju strahom da ako se usprotive organizaciji odmah će biti izgubljeni i svi će ih odbaciti.
Код мене на послу су две колегице римокатолкиње заинтересовале се за Јеховине сведоке. Добиле су у руке брошуре о крају света... Једну сам пролистао, све написано привлачно, лепе слике, позивање на проучавање Библије. Једну су откантали јер воли попити, а друга је загризла озбиљније. Велим јој да су они противници трансфузије крви (све прво сагледавам са здравствене стране), нисам улазио у верске поставке и колегица одмах одмак према мени. Ништа јој друго нисам помињао. Са дотадашње срдачности одједном постадох јој ко странац, а помажем јој стално у послу јер је спора и да се не мучи јер фали радника. Како вера зна негативно утицати на људе

Ali gdje je tvoja karakteristična oštrost?
A sta treba da kazem? Da ce goreti u paklu? Pa to nisam rekao ni za koga.
Papa ti je arhijeretik,
A jel nije?
rušenje Bude ti je pozitivna stvar
Pa nije sad bas sjajna, ali nije ni za takvu saldi osuda.
o talmudizmu znaš i sam kakve stavove imaš.
Dal je nesto pogresno o onome sto sam izneo o talmudizmu?
Kad je islam u pitanju ne ideš dalje od dogmatskih grešaka.
Gresis.
Ako kazes nesto pozitivno za muslimane, ne znaci odmah da si islamofil ili sta vec.
Uostalom, muslimani i pravoslavni itekako mogu da zive zajedno i budu saveznici. Primer Rusije nam to dokazuje.

Nisi. Spreman si oplesti po svima sem po islamu.
mozda se covek ne razume u islam
Он је пријатељ ислама зато што је русофил, путиноман. Руси су се удружили са исламом и то ни мање ни више него са Ираном. Путин живи са муслиманком Кабајевом, а патријарх Кирил тврди да муслимани и православни имају истог бога, а да пали православни руски војници у Украјини попут шехида иду равно у рај.
aha, to li je u pitanju

obratice sve to rusi u pravoslavlje, zapad je odsvirao svoj milenijum i po sa njima, preko nase grbace, plus dalekoistocne religije, samo da zauzmu busiju

Poslednja izmena:
Da, pravoslavna inkvizicija je cudo nevidjeno :roll:
Prvo se hriscanstvo sirilo, primalo mirno/u pocetku i tajno/ da bi zapadno rimsko carstvo krenulo na pravoslavnu inkviziciju vizantijskog samounistenja, pa su onda turci naleteli iz suprotnog pravca da se podmetnu na pravoslavnu inkviziciju da bi konacni ceh pravoslavne inkvizicije platili komunisti.
Bogumili su se nasli na toj vetrometini inkvizicija pa su se kako koji poturcivali ili nalazili u nekim drugim verama samo da ne bi bili sa 'inkvizitorima'

A sta treba da kazem? Da ce goreti u paklu? Pa to nisam rekao ni za koga.

A jel nije?

Pa nije sad bas sjajna, ali nije ni za takvu saldi osuda.

Dal je nesto pogresno o onome sto sam izneo o talmudizmu?

Gresis.
Ako kazes nesto pozitivno za muslimane, ne znaci odmah da si islamofil ili sta vec.
Uostalom, muslimani i pravoslavni itekako mogu da zive zajedno i budu saveznici. Primer Rusije nam to dokazuje.
Evo klasična mantra o Rusiji gdje svi žive zajedno samo da zaboravimo da prije svega 20 godina nije bilo tako.

Vatikanska zastava na skupstini adventista sedmog dana 1995 godine:
1701760996135.png

...a po toj logici to vazi i za srbe,makedonce i t.d. i daj mi sad lepo objasni zasto mi makedonci jos uvek nemamo more ??? 😄
Па зато што сте Македонци, а они из Црне Горе Црногорци, да сте остали македонски Срби, сад би и ви и остали Срби имали море, овако пиши пропало. :mrgreen:

Па зато што сте Македонци,
...eto jesmo i to je dakle po tebi razlog so nemamo more ?
а они из Црне Горе Црногорци,
...pa jesu ali oni bre imaju more... :D
да сте остали македонски Срби,
...sta je bre ovo,neki istorijski deficit ili to pa jos u kombinaciji sa tendencioznim nacionalizmom ? :kafa:
сад би и ви и остали Срби имали море, овако пиши пропало. :mrgreen:
...iskreno,sad mi zao sto nismo "ostali"srbi,izgubili smo more koje vi danas imate...nego hajde mi tako izgubili more nego pazie vi da ne izgubite jos vise zemlje,poucite se od nasih gresaka u istoriji ... :D

Back