- Poruka
- 5.424
Opaaa, atak na vlast...On je bivši bogoslov, zna koliko je trulo...ali tu i prestaje njegovo dobro rasuđivanje. Otišao je u razočarenje i Bogoprotivljenje...
A aaaaaaa hvala
Sad mi je sve jasno
Slican se slicnome raduje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opaaa, atak na vlast...On je bivši bogoslov, zna koliko je trulo...ali tu i prestaje njegovo dobro rasuđivanje. Otišao je u razočarenje i Bogoprotivljenje...

Kuku lele...ne znam koji su ti jadi?Ja verujem da ce crkva sledititi pravi put i izaci iz krize u kojoj se nalazi.Vidis ja vise ne postujem kod njih...ne bih da me banuju zbog mog misljenja..Njih finansira vatikan i razne NVO..Ko mi garantuje da oni nisu tu da dokusure crkvu i pravoslavlje?
Zar da napustim crkvu kojoj su pripadali moji predci i krenem u avanturu sa ovima sto tuku hipike??
Niti sam ravnodusna niti sam mlakonja...za tebe ne znam![]()
Reci NE! Ekumenskoj papofilskoj pseudoSPC i bori se za pravo SVETOSAVLJE-PRAVOSLAVLJE, a zilote nenapadaj dovoljno ih svi progone.

Ko te je to pitao?Šakal je dobar moderator.
Ajd idi i ti, a ziki nek ostane ovde, umereniji je od tebe....![]()
, a tamo sam kao simpatizer
samo što je tamo onaj Sergijan
od koga nemože da se udahne svež vazduh
tkacio:Šakal je dobar moderator.

Meni su svi dobri u nečemu...Ko te je to pitao?
Ko te je ovlastio da sudis ko je dobar,a ko los u necemu?

Ali ovo je moja tema pošto sam ja još uvek u ovoj SPC, a tamo sam kao simpatizer
samo što je tamo onaj Sergijan
od koga nemože da se udahne svež vazduh
tkacio:

Meni su svi dobri u nečemu...![]()

Није тачно!!! Сергиан је Влади добро очито...e, da se ti i ja oko Sergiana konačno i složimo... Mada, moram da priznam da ga je Vlada ušio....![]()

Није тачно!!! Сергиан је Влади добро очито...![]()

Tacno!Није тачно!!! Сергиан је Влади добро очито...![]()

Tacno!
Ko god cita,shvata da je Sergije najumereniji...i niko ne spusti Vladu kao on![]()

I ti pratiš što oni pišu?![]()

Kako bih onda znala za one crvenokose koje su sablaznjivale monahe
Naravno da citam...ja citam sve sto me zanima
A zanima me renesansa i antirenesansa![]()

Pitaj Zikija ..ce ti objasniKakva renesansa i antirenesansa u pravoslavlju.....![]()

Vlada jeste zamoran al je dobar ko lebac. Nemojte ga bre toliko cimatie, da se ti i ja oko Sergiana konačno i složimo... Mada, moram da priznam da ga je Vlada ušio....![]()

Zašto ova tema tako loše rangirana