Православље: СПЦ

Znas li ti koji je vek?
Znas li ti da na selu nema ni ljudi a kamoli svestenstva?O kakvim ciscenjima stala pricas..iako je sala nije smesna..Bavljenje sportom je duhovna bolest :dash::dash::dash:da li znas sta pricas??Da li si svestan da je fizicka aktivnost nesto NORMALNO i pozeljno???

Za tebe je Zvezdo normalno da episkop igra tenis u kratkim pantalonicama i belim patikama?!? :dash:
Molim te reci da si promašila inače ću pomisliti da si i ti nastrana:rotf::rotf::rotf:

Zvezdo da ti nisi :heart:zaljubljena:heart: u Vladu:cmok:, pošto ga stalno nešto zadirkuješ???:hahaha::rotf::hahaha:

Ne...zaljubljena sam u tebe :zaljubljena:
Kakav Vlada..taj bre salje devojke u zilotske manastire u farmerkama i bez marama da sablaznjuje monahe,i jos te se hvale da ih salje izvesni Vlada iz Beograda:hahaha:
A to da je pitao danima imortalku za decka..ima na njenom profilu,mislio da je ona devojka na slici ona,a ono neka pevacica :rotf:

Цитат:
Оригинал поставио kuku lele
Ko to kaže? Mogu da kopaju, sade okopavaju, zalivaju, hrane stoku, čiste štale... :super:Ima da se radi šta oćeš, ali da se bave sportom tenisom, fudbalom to nije normalno, to je duhovna bolest:eek:

Vladika Ignacije igra tenis u belim pantalonicama, zar je to vama normalno??? Ako jeste normalno onda: KAKVI POPOVI - TAKVI I VERNICI! Našli ste se:rotf::rotf::rotf:

Za tebe je Zvezdo normalno da episkop igra tenis u kratkim pantalonicama i belim patikama?!? :dash:
Molim te reci da si promašila inače ću pomisliti da si i ti nastrana:rotf::rotf::rotf:

Како сте ви тзв.зилоти дволични и цинични. Па ако је тако као што ти пишеш, ако ви заиста инсистирате на "чистунству" ранохришћанског живота - па брале, искључи струју, шта ћеш који мој на интернету, напиши писмо па седни на тог твог коња па ми га донеси...:hahaha:

Ово је тотална неистина која је упрена директно против СПЦ.
Тачније полустина а такве лажи су најгоре. А већ сам му одговорио на ово и он опет подмеће српском народу да је Свети Сава наводно толерисао римокатолике.
Управо није него их је називао "папском јереси".
Отац Светог Саве се убрзо крстио православно, примио пред крај живота монашки постриг и велики је православни светац Свети Симеон Мироточиви. Вукану није дато царство иако је био најстарији син него је Свети Сава крунисао средњег брата Стефана и крунисао га по православном обреду у манастиру Жича. У књизи Светога Саве Законоправило се римокатолици називају јеретицима, што и јесу, са православне тачке гледишта, по свим Светим оцима и свеправославним Саборима.

Дакле, Еремита поведи мало рачуна о овом Аналатичару који блати СПЦ и Светога Саву непрестано ширећи дезинформације и полуинформације које су такође дезинформације, баш као лукави језуита и римокатолик. А сам је рекао два пута на форуму да признаје римског папу за поглавара свих хришћана а да не признаје Светог владику Николаја Српског за светитеља и како онда тај човек може бити члан СПЦ и бољи православац од мене?

Ja sam pravoslavni hrišćanin, kršten u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i njen aktivni pripadnik. Ako nemam negativan stav prema Rimokatoličkoj Crkvi, to me ne čini manjim pravoslavcem...Naprotiv....:cool:
A vrlo je indikativno da ste Vi, ziloti, jedino udarili po Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i o tzv. njenom unijastvu, a ćutite kada se oglase satanisti, koji, ako se ne varam, trebalo bi da Vam budu veći neprijatelji od SPC-a.:sad2::sad2::sad2:
BDW. Ziloti od evropske komisije dobijaju sredstva kao podsticaj za rzvoj verskih sloboda, a nije isključeno da svoje prste u Vašem finansiranju ima i sama Sveta Stolica...:thumbdown:

Како сте ви тзв.зилоти дволични и цинични. Па ако је тако као што ти пишеш, ако ви заиста инсистирате на "чистунству" ранохришћанског живота - па брале, искључи струју, шта ћеш који мој на интернету, напиши писмо па седни на тог твог коња па ми га донеси...:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja sam pravoslavni hrišćanin, kršten u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i njen aktivni pripadnik. Ako nemam negativan stav prema Rimokatoličkoj Crkvi, to me ne čini manjim pravoslavcem...Naprotiv....:cool:
A vrlo je indikativno da ste Vi, ziloti, jedino udarili po Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i o tzv. njenom unijastvu, a ćutite kada se oglase satanisti, koji, ako se ne varam, trebalo bi da Vam budu veći neprijatelji od SPC-a.:sad2::sad2::sad2:
BDW. Ziloti od evropske komisije dobijaju sredstva kao podsticaj za rzvoj verskih sloboda, a nije isključeno da svoje prste u Vašem finansiranju ima i sama Sveta Stolica...:thumbdown:
Ово нисам знао, хвала..:ok:

Pa vidis da je vec uzjahao konja ;)
A da se ne muci bas toliko..moze i golub pismonosa :roll:
Vrhunac cinizma je opisan u ponasanju brata...znas kog...propoveda ovde smernost,a ne smeta mu da se krijuci se iza vere,raspituje o ljubavnom zivotu devojke :roll:

:thumbdown:
Pa za razliku od tebe ja citam temu Ziloti i bas mu neki zilot..kako bese se zove ocitao slovo da to vise ne radi,ali mu je zato trezio mobilni od neke devojke sa crvenom kosom :roll:
E ziloti,ziloti...bolje da se bavite sportom nego da samo mislite na bludnicenje :mrgreen:
Koji bre ziloti, pa zar netrebaju svi pravoslavci da revnuju za pravoslavlje? Kamo sreće da smo svi ziloti:super:, a za mene si omanula ja nisam još uvek zilot zvanično ali mi leže po duši za razliku od vas mlitavih ravnodušnih mlakonja!:thumbdown:
Oladi malo!:dash:
Time branite ekumenizam i sve ostale devijacije SPC:thumbdown:.
TREBA PODRŽATI ZILOTE!:super:

Koji bre ziloti, pa zar netrebaju svi pravoslavci da revnuju za pravoslavlje? Kamo sreće da smo svi ziloti:super:, a za mene si omanula ja nisam još uvek zilot zvanično ali mi leže po duši za razliku od vas mlitavih ravnodušnih mlakonja!:thumbdown:

Idi, pa nabaci na sebe dupli greh: otpadija od Crkve i ponovno krštenje....:sad2:

Ajde ne lupetaj! Znamo kosi i za koga radiš:evil:, providniji si da nemožeš biti providniji.:hahaha:
Ako te već plaćaju, malo ozbiljnije odradi taj posao, inače će te i Rara šutnuti:rotf::rotf::rotf:

Kuku lele...ne znam koji su ti jadi?Ja verujem da ce crkva sledititi pravi put i izaci iz krize u kojoj se nalazi.Vidis ja vise ne postujem kod njih...ne bih da me banuju zbog mog misljenja..Njih finansira vatikan i razne NVO..Ko mi garantuje da oni nisu tu da dokusure crkvu i pravoslavlje?
Zar da napustim crkvu kojoj su pripadali moji predci i krenem u avanturu sa ovima sto tuku hipike??
Niti sam ravnodusna niti sam mlakonja...za tebe ne znam:confused:

Back