Seljak Onaj Najgori
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
na sta tacno mislis? koji rok? za sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli se na 'želudac' koji treba da imaš kada počneš da radiš kao inspektor na RAZNOVRSNIM uviđajima mesta zločina... mada u toku školovanja nema takvih situacija.
Kada se otprilike prikupljaju potpisi za overu semestra i kad je uopste overa semestra?Jel to ovih dana pre prijavljivanja ispita?Idem samo na vezbe pa nisam u toku
da li ima nekog sa smera unutrasnjih poslova?zanima me par stvari pa ako je neko raspolozen da mi ih objasni....
1) Ide po Bolonji (zvanicno).
2) Moze advokatura posle SUP-a ali mora prvo da se zavrsi peta godina - masterat (mada mislim da ovo mora i na opstem smeru) i da se odradi pripravnicki staz 2 godine. Onda mora da se polaze pravosudni ispit. Posle toga moze da se radi na svim poslovima u pravosudju, ukljucujuci i advokaturu.
Da li mislis ili znas?Ja sam cula da na opstem posle 4.god. npr.ako hoces za advokata,polazes pravosudni i onda ides na staziranje.Ako ides na master onda ti je tu ukljucen pravosudni tako da ga ne moras polagati.Ja sam tako cula,ispravi me ako gresim...
![]()