Pravilno slanje dik pika u pp damama

Ovo je prilično dobar pristup koji povećava śanse za hepiend ali one su i dalje ispod 30% prema mišljenjima seksologa i psihologa.
Ono što je 70+% verovatnoća je da ćeš dobiti PP u kom piše- sram te bilo Alteru, delovao si kao normalan muškarac- a onda će te Lagerta ili neka druga moderatorica sa zadovoljstvom izbaciti zauvek sa foruma. Ako i ne postoji permanentni ban, one će ga izmisliti.
No svakako vredi probati, ko ne proba nije vredan uspeha. Jel tako, tako je.

Лепо је објаснио да прво пита да ли може. не читаш, и тек када она каже да може, онда.
Ниси пажљиво читао целу процедуру ;)

Лепо је објаснио да прво пита да ли може. не читаш, и тек када она каже да може, онда.
Ниси пажљиво читао целу процедуру ;)

Hm, da, moja greška. U tom slučaju otpada ban ali bi reakcija u PP opet bila ista, zgražavanje i blokada komunikacije.Ti si cool lik i možda ne bi ali apsolutno sam siguran da većina žena bi.

Izgleda da mi je stvarno dosadno kad diskutujem na temi o fotkama djokica.🤔

Sve to zavisi čiji je. ;)

To stoji.( simpatičan izraz za ovu temu 😁)
Ali ja stvarno ne znam kako bih mogao prvi reći, jesi li da ti pošaljem sliku svog vršnjaka. To mi je tako bzv, glupo, jadno. Jednom jesam uradio ali zato što je bilo obostrano, ona meni poslala prva.

A ti što pošalju iz čista mira, samo ih pitati šta bi mislili da neko tako pośalje njihovim suprugama, devojkama , sestrama.
I treba ih kažnjavati.

To stoji.( simpatičan izraz za ovu temu 😁)
Ali ja stvarno ne znam kako bih mogao prvi reći, jesi li da ti pošaljem sliku svog vršnjaka. To mi je tako bzv, glupo, jadno. Jednom jesam uradio ali zato što je bilo obostrano, ona meni poslala prva.

A ti što pošalju iz čista mira, samo ih pitati šta bi mislili da neko tako pośalje njihovim suprugama, devojkama , sestrama.
I treba ih kažnjavati.

Doživljavaš to više tragično nego što jeste.

Ono što tu recimo može biti dobro, to je kad ti pošalje izbliza, a ti vidiš na njemu pečurke i drugu floru i faunu ;). Odmah znaš da pobegneš.

Mda, ja sam zahvalna mnogima što su mi slali, jer nakon što sam ih videla sam odmah rešila da mi se ne dopadaju i da prekinem približavanje. ;)

Recimo ako je baš ružan,a ja sam navikla da gledam lep.

to je isto kao sa licem , sa tim da li je neko zgodan ili nije

Mda, ja sam zahvalna mnogima što su mi slali, jer nakon što sam ih videla sam odmah rešila da mi se ne dopadaju i da prekinem približavanje. ;)

Recimo ako je baš ružan,a ja sam navikla da gledam lep.

to je isto kao sa licem , sa tim da li je neko zgodan ili nije

Jesi li ti realna. I koliko tih fotki uopšte imaš, izgleda da možeš i izložbu otvoriti😁

Znači može lik biti simpa, duhovit, inteligentan ali ako mu je zakrivljen, mali, ili šta god, on otpada? 🤣

Jesi li ti realna. I koliko tih fotki uopšte imaš, izgleda da možeš i izložbu otvoriti😁

Znači može lik biti simpa, duhovit, inteligentan ali ako mu je zakrivljen, mali, ili šta god, on otpada? 🤣
Malo preuveličavam 😇

Zato nek vode računa da pošalju tek kad postoji nešto između njih.. Kada se ženi svide, pa onda, ili uživo

Ali oni šalju odmah nerazmisljajuci da se ženi neće možda svideti.

Malo preuveličavam 😇

Zato nek vode računa da pošalju tek kad postoji nešto između njih.. Kada se ženi svide, pa onda, ili uživo

Ali oni šalju odmah nerazmisljajuci da se ženi neće možda svideti.

Oni prvo ne razmišljaju da li tako mogu skroz odbiti ženu, nisu sve opuštene i liberalne kao ti , a tek onda ne razmišljaju o tome da li uopšte imaju čime da se hvale.
Da ne govorim da u više zapadnih država , konkretno u mojoj Švedskoj npr, mogu fasovati 2 godine robije. Nije šala, ako nemaś dokaz, naprimer poruku, mejl, skrinšot, da ona želi tvoj dickpick, da je pristala da joj pošalješ, u gadnom si problemu.😗

А то знаш, а?

Немам искуства у примени (осим приче од другара), али ваља знати, требаће једног дана ... :kafa:

1759733582178.png

Јел ово Стрки ?!? ... :hahaha:

Back