Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.531
Nema priče. Odmah dikpik pa posle priča.Kako to radite?
Da li prvo ide neka priča?
Stavljate u spoiler?
Iskustva, preporuke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema priče. Odmah dikpik pa posle priča.Kako to radite?
Da li prvo ide neka priča?
Stavljate u spoiler?
Iskustva, preporuke?
Ima. A ima i manijaka kolko hoces.
Ако не реагује, пошаљи и неки тјуб, нешто романтично.I osvoji vaučer na 1000 sexova bez ograničenja![]()
Da, dileja kapiram.
ДодолаDe, konju, ti si stariji i iskusniji na krsti, podseti me, jel da da je strvina imala neku skola-temu ovde gde se objasnjavalo iz kog ugla treba fotografisati za max vizuelni ucinak?
КоњскогDobio sam ideju da otvorim sledecu temu...
"Pravilno slanje dzinovskog dik pika u pp damama"
verujem da ima neku metodologiju sa drugaricama, sta god.Ona odabere sebi najbolju, probere![]()
Bravo! Dodola. Nego ona je vrlo brzo otisla sa krste, mozda jos u toku 2020, tako da sam zaboravila da je ona otvorila tu temuДодола
Ma ne. Ona odabere sama. Resto ostaje za pokazivanje drugaricamaverujem da ima neku metodologiju sa drugaricama, sta god.
За форумашице задњицу и (•)(•) а форумаши ђокице, доста корисних саветаDe, konju, ti si stariji i iskusniji na krsti, podseti me, jel da da je strvina imala neku skola-temu ovde gde se objasnjavalo iz kog ugla treba fotografisati za max vizuelni ucinak?
Додола
Znam da je bilo neko sisa-takmicenje i znam ko je odneo ubedljivu pobeduЗа форумашице задњицу и (•)(•) а форумаши ђокице, доста корисних савета![]()
Не знам, нисам била члан библиотеке.Јел јој био пун пп??
Не знам само шта ради ДБ са тим силним компроматима јер имају приступ бази крстарице.......таб ћути
Bio je ovde i album sa slikama skupljala ga jedna forumasica preko sto fotki je bilo...De, konju, ti si stariji i iskusniji na krsti, podseti me, jel da da je strvina imala neku skola-temu ovde gde se objasnjavalo iz kog ugla treba fotografisati za max vizuelni ucinak?
И гузе женске и мушке, ногице, усне..баш је било забавноZnam da je bilo neko sisa-takmicenje i znam ko je odneo ubedljivu pobedu
Da dodolin albumДодола
To bre!Nema priče. Odmah dikpik pa posle priča.
Са јазавцимаDa dodolin album![]()
Neki šorc.... neki snimak iz kafane gde letu štuke....letu slike....jelte?Ако не реагује, пошаљи и неки тјуб, нешто романтично.
Još bolje, dik pik staviti na profilnu!To bre!
(Aplauz u pink studiju)
Није!Додола је лоша особа.
Које лудило!!!!...![]()
I zaključaš pp pa nek crknu od muke!Još bolje, dik pik staviti na profilnu!