- Poruka
- 53.098
Не бре, пошаљеш јој нешто типа Иглесиас, Леонард Коен и слNeki šorc.... neki snimak iz kafane gde letu štuke....letu slike....jelte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не бре, пошаљеш јој нешто типа Иглесиас, Леонард Коен и слNeki šorc.... neki snimak iz kafane gde letu štuke....letu slike....jelte?
Ја сам добила ничим изазвано од потпуно непознатих пар пута дикпик, покушала сам да понудим форумашима да искористе, репрезентативне слике, да се не муче да сликају али их нико није хтео и ја обрисала.
Imam utisak kao da hoces to da mi nabijes na nos nekakoMa ne. Ona odabere sama. Resto ostaje za pokazivanje drugaricama
Лези, испричај како си се осећао...A extra sto me zaebala sto mi je poslala jedan primerak da vidim..![]()
Па сад то никада нећемо сазнати.Па да, виртуелни свет, ко зна из којих порнића....![]()
Штета што више није Додола ту, или Стрки, умеле би то да оцене.Hoće neka dama da joj pošaljem pa nek napiše ovde je li bilo pravilno ili ne?
Hoćeš ti onda?Штета што више није Додола ту, или Стрки, умеле би то да оцене.
Нисам завршила академију, понављалаHoćeš ti onda?
Мекике, крофнице..ЛилеVizualizuj krmenadlu i pomrfit i kupus salatu konju... krmenadla pomfrit.. pomfrit.. pomfri..
Šta pitaš bre.. šibaj odmah.. dok se ona snađe.. gotov posao.Hoćeš ti onda?
Tema 'Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu'' https://forum.krstarica.com/threads...anja-jel-ti-ovo-prvi-dan-na-internetu.908937/Hoćeš ti onda?
Прослеђујем и отварам групни пп за консултације.Šta pitaš bre.. šibaj odmah.. dok se ona snađe.. gotov posao.
Pitaj Totsija on je slao lapsi svoj primjerak.Kako to radite?
Da li prvo ide neka priča?
Stavljate u spoiler?
Iskustva, preporuke?
dal na ani rs da pitas?Kako to radite?
Da li prvo ide neka priča?
Stavljate u spoiler?
Iskustva, preporuke?
Ani rts?dal na ani rs da pitas?