Pravilnik: stvari s kojima nema zaybancije

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam dokle otišla tema ali gazda reče jagodici da nema zaebancije sa nekim stvarima ,,, recimo ,,, osećanja , pogotovo ako boli ,, e to je kod mene crna tačka ,, a za šire mase ,,, sve što prouzrokuje bolest ili recimo nemaština ,, gladna i nezbrinuta deca ,, smrt , to su one teme gde je i priča suvišna ,, delo poželjno ali nikakav komentar ,, nabiješ glavu u pod ,, i to ti je

Ја сам пожелео да нема више чета, и жеља ми је испуњена (видети Ћаскић пре укидања)

Нема зезања са мојим жељама.
Нема зезања са породицом и са љубавима, нема зезања са припадностима и различитостима.
Има зезања када је неко глуп и са бесмисленим поставкама ствари.

Zanimljivije ste mi od muškaraca. To je razumljivo, valjda.
: )

U profilisanju stvari, dear Betty, tvoje začikivanje nije primereno ni mestu, ni vremenu, u pojedinim diskusijama može samo da nedostaje dobar sagovornik, a tome smeta upravo ono što ti radiš, a to se zove - mlaćenje u prazno.

I ovom prilikom to radiš, na svojoj temi, komentarišeš moj odgovor na temu dajući LIČNU ocenu.
Ja bih sada mogao da zatražim i da se uvde KURS čemu javne diskusije služe, ali to bi već bio preveliko intelektualno zalaganje za neke od vas...

Back