Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uh,joj meni, samo se bojim, da ne budem'' monolog'', direktno ukljuchenje iz Laza Lazarevic tj. "Ljudi govore'', ovaj htjedoh reci ''Ludi govore'' i sad jedan smajli koji se smeje, ali nece da mi se zalijepe vecheras na papir, sve mi skache stranica gore dole...ozbiljno
ne znam dokle otišla tema ali gazda reče jagodici da nema zaebancije sa nekim stvarima ,,, recimo ,,, osećanja , pogotovo ako boli ,, e to je kod mene crna tačka ,, a za šire mase ,,, sve što prouzrokuje bolest ili recimo nemaština ,, gladna i nezbrinuta deca ,, smrt , to su one teme gde je i priča suvišna ,, delo poželjno ali nikakav komentar ,, nabiješ glavu u pod ,, i to ti je
Ne volim kisu...ni na slici, sve je tuzno kada pada kisa i nekako sam sklon raznim stvarima kada pljusti..."zasto prijatelju?" "padala je takva kisa..."
Ја сам пожелео да нема више чета, и жеља ми је испуњена (видети Ћаскић пре укидања)
Нема зезања са мојим жељама.
Нема зезања са породицом и са љубавима, нема зезања са припадностима и различитостима.
Има зезања када је неко глуп и са бесмисленим поставкама ствари.
oćeš sad da pretiš "vidiš kako ćeš proćiako se svađaš sa mnom? " pa sve sa grin smajlijem
ma ti si taj tip, rigidan....nikad ne greši i nikad se ne preispituje.
Ali - kapiram da si, kao i jedna cica i tip koji su na moj dan rođeni, verovatno isto tako - neobično lep
Zanimljivije ste mi od muškaraca. To je razumljivo, valjda.
: )
U profilisanju stvari, dear Betty, tvoje začikivanje nije primereno ni mestu, ni vremenu, u pojedinim diskusijama može samo da nedostaje dobar sagovornik, a tome smeta upravo ono što ti radiš, a to se zove - mlaćenje u prazno.
I ovom prilikom to radiš, na svojoj temi, komentarišeš moj odgovor na temu dajući LIČNU ocenu.
Ja bih sada mogao da zatražim i da se uvde KURS čemu javne diskusije služe, ali to bi već bio preveliko intelektualno zalaganje za neke od vas...