Daksi
Aktivan član
- Poruka
- 1.952
Pravilna ishrana je kada imas kintu da kupis hranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
::
Dodjem ovde da vidim koliko godina ima od kad sam sirovi vegan...kad pre prodje 5 godina??...ovde vidim nije se nista promenilo...slabo ste napredovali na polju ishrane...a to povlaci i ostalo sa sobom...npr ko jede zivotinje ,pusi pije ....onemogucen mu je duhovni razvoj...uh mrzi me da se hvalim...al napredovao sam u svakom pogledeu...i sto se tice pravilne ishrane...mnogo...sve ove godine sam ucio o tome ...ako imate pitanja o pravilnoj ishrani rado cu odgovoriti...

zasto bi neko ko je na veganskoj ishrani postao alkoholicar i narkoman???...veganska ishrana pomaze da dobijete prave prirodne instikte...a piti alkohol i drogirati se nije u prirodi coveka...to odudara jako od vegana..culi ste mozda ono da su ljudi ustvari to sto jedu...pa ako jedete zivotinje..primite i zivotinjske nagone...plus strahove i stres pred klanje itd...to je najlakse proveriti...probajte svanuce vam...

zasto bi neko ko je na veganskoj ishrani postao alkoholicar i narkoman???...veganska ishrana pomaze da dobijete prave prirodne instikte...a piti alkohol i drogirati se nije u prirodi coveka...to odudara jako od vegana..culi ste mozda ono da su ljudi ustvari to sto jedu...pa ako jedete zivotinje..primite i zivotinjske nagone...plus strahove i stres pred klanje itd...to je najlakse proveriti...probajte svanuce vam...
..hm veliki deo dana provodim u basti sa svojim biljkama...s obzirom da proizvodim hranu za sebe...a to je okruzenje gde se ljudi najbolje snalaze ...verovatno zato bas sto su stvoreni u prirodi...

...Ništa gore od ograničenih, zadrtih i agresivnih veganaca čija ograničenost im ne dozvoljava da drugim ljudima daju za pravo da se hrane i žive kako žele.![]()
..hm to je teska diskusija...tesko mi da pricam s nekim ko koristi izraz "medecinski ispravna"...o tome znam puno al mi jako tesko da pricam o tome jer moram da biram reci da nebih bio pogresno shvacen...sta je medecinski ispravno...??? vakcinisati decu mozda? (ubrizgati im otrove ),dati im da jedu hranu za koju nisu stvoreni od koje dobijaju grceve u stomaku?...naravno s tacke gledista farmaceutske mafije veganstvo nije "medecinski ispravno"....tema jako siroka...da ne kvarimo temu ovde...uglavnom hocu da kazem da zaboravite medicinu koja NIKAD ne prica o izlecenju vec samo o lecenju do kraja zivota..i koja samo prepisuje lekove na hemijskoj osnovi...na medecinskim fakultetima se samo uci kako da se prepisu i potrose gomile lekova...uglavnom...tako da kad neko kaze medecinski ispravno jos se pomenu deca...uhhhh...na kraju da vam kazem samo jedan mali primer ili podatak..kad ljudi nebi jeli psenicne proizvode...za 3 godine sve bi bolnice bile zatvorene...nebi imale koga da lece...Veganstvo je samo jedna od alternativa, pri čemu je netačna insinuacija (da ne kažem tvrdnja) da je veganstvo medicinski ispravna i opravdana alternativa "robovima industrije" i "mirnom sedenju dece ispred tv-a" - pogotovo kada se radi o deci.
Ništa gore od ograničenih, zadrtih i agresivnih veganaca čija ograničenost im ne dozvoljava da drugim ljudima daju za pravo da se hrane i žive kako žele.![]()

...
nit sam ogorcen niti agresivan...dozvoljavam vam sve sto se mene tice..osim da neko muci ili ubija zivotinje u mom prisustvu..tu sam zbog onih koji imaju pomalo pojma o tome i imaju osecaj za ovo sto pisem..a ove druge je na zalost progutala industrija svojim reklamama...jbg kad su roditelji zadovoljni kad su deca mirna ispred tv-a...a nisu svesni sta se desava...takvu deca postaju robovi industrije...i to je jako tesko popraviti...znam po svojoj deci..
inace kad sam postao vegan ...bio sam jako usamljen u tome...a danas je hvala bogu sve vise takvih..grupe udruzenja promoteri..na sve strane...dosta onih koji prave radionice i pokusavaju da naprave biznis od toga...mislim opravdavam sve to...sa velikom vecinom kontaktiram i pokusavam da im pomognem makar narucbinama...naravno pokusavam da sto vise ljudi usmerim na pravi put...imam jak agrument...pokazem im sebe ...i sliku od pre 6 bgodina...