gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...stres sa holesterelom ima veze samo tako sto, pored nekih lekova, moze na testu dati laznu povecanu vrednost
...srecna nova
...srecna nova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je dan nezamisliv bez cokolade u svim mogucim oblicima i ne postoji kolicina od koje bi mi pripalo muka.
Totally Addicted.
))))e ja u petak idem kod nutricioniste pa cu da vam javim za sve cake
idem da naucim da jedem kako treba
...Sto se tice teme,ja voolim da procitam sve te savjete u vezi sa zdravom ishranom,obozavam morske plodove,mmm,salatice,ali ne jedem samo to...Volim i pice,tople sendvice,e,da,i slatkise iako znam da nisu zdravi...daleko ste vi od zdrave ishrane.
evo male pomoći...
http://sirovahrana.com/
75% voće, 20% povrće i 5 % orašasti plodovi.
Sve to presno i mešano sa zelenim lišćem.
Ko prati ovaj forum i praktikuje svoj život na osnovu njega, može da se nada zdravom životu bez ikakvih bolesti i da živi jako dugo.
http://sirovahrana.com/
pozdrav
pre neki dan sam probao Nutri vita hranu pravio sam ovsenu kasu.jako brzo se sprema i veoma je ukusno.ako je neko to od vas probao voleo bih da procitam komentare.
a sad najozbiljnije...tesko mi je da sa vama diskutujem....vi sve pokusavate da objasnite svojim razumom....a razumom se ne moze pojmiti istina o ovome svetu...razum je okov za ljude....razum=lanac za vezivanje stoke za jasle..ja govorim sa aspekta svesti,zato vam to sve izgleda nerazumnjivo...
..npr ovo za egipcane....vase merilo i znanje potice iz filma koji je sniman u 20-tom veku...da cuda ...kako bre nisu jeli zitarice kad na filmu imaju pejsazi sa zitaricama?ili na filmu jedu hleb.....zaista smesno....u vise knjiga sam citao bas to,da su egipcasni ziveli dosta duze bas zbog toga sto nisu jeli zitarice...mogu ako hocete da navedem autore knjiga ili da citiram pojedine delove...
...inace previse vremena sam izgubio ovde ...ionako zadnjih godina dolazim samo zato da pratim ovu temu..
http://forum.krstarica.com/threads/138414
..tema mi je simpaticna.....vezana za prvi stepenik budjenja svesti....kastanedu sam citao pre 25godina...
a za one koji se pozivaju na skolu/fakultet..kao tamo se uci apsolutna istina...imali predmet i to.....isto mi je zabavno....a da ja vas pitam nesto ko pravi skolski program ? i ko odlucuje sta ce da se uci a sta ne..? znate li....ili jeste li se ikad zapitali..mislim ima u skolama i prakticnih stvari...ali ima i previse sarenih laza...
...javicu se kad budem imao opet vremena...hranite se zdravo!!![]()

4 okrajka gibanice i kilo i po jogurta...kakva vam je hrana robovi?

...znao sam...lose se hranite...4 okrajka gibanice i kilo i po jogurta![]()

mda, ja sam bas u fazonu da kupim jednu kravu i da muzem, i uhranim jednu svinju pa kad je ugojim da je capnem zbog mesa, naravno i koke da nose jajca, podrazumeva se da setaju okolo i kljucaju sta zele a ne koncentrat... sto je sigurno sigurno, najzdravije je ono sto sam proizvedes, jel... ne znam samo kako to da izvedem s obzirom da zivim u petospratnici![]()