baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Jani ne pijem vino 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jani ne pijem vino![]()

Vino se i ne pije, već samo mućkaJani ne pijem vino![]()
.... al` šta znamo mi nemućkalice.
Nemoj da te kviti čuje; odmah će ispasti da svojim neznanjem sabotiraš ovu vrlu temu![]()

ja vise verujem u ovom trenutku u vlaske vradzbine od nano niti koje ispadaju muckanjem crnog vina
a verujem u nano niti
evo, puna mi je smokva u dvoristu nano niti
a ja opet jedem smokvu cim je uberem sa drveta
sa sve nano nitima
pa ako ce ameri da me skeniraju i da mi mozak programiraju, ajde da vidimo ko je jaci
ja u mojoj zen fazi ili oni agresori
pis brate![]()

Ne moram da se napijem, od par gutljaja crnog vina me odmah glava boli a tek zubi sto budu crni![]()

Ne volim
Jel sa mnom sve u redu : )?

Nisu stajali u redu nego oko mene, i bila su 9orica
Zamislite, celu noc mi nije prisao nijedan frajer sa suprotnih stolova
Al pili smo Erdinger ako to nesto znaci : )

Nisu stajali u redu nego oko mene, i bila su 9orica
Zamislite, celu noc mi nije prisao nijedan frajer sa suprotnih stolova![]()
Vino je umetnost i za one koje ga prave, ali jos vise za one koji znaju da uzivaju u njemu.jadno vino s vama
Danas sam pojeo nešto pečene krmetine, ali sam za prilog ubio i nekoliko krompira i glavicu kupusa, pa me sad malo grize savest zbog njih.

Vino je umetnost i za one koje ga prave, ali jos vise za one koji znaju da uzivaju u njemu.
Obicno su ljudi iz predela gde raste vinova loza prijatniji, nisu alkosi, duze zive i kuhinja im je fantasticna.

Ne četkam ni cipele, a kamoli zube... a i to mi je онако баш gej!Koristi li neko pastu za zube i cetkicu majku mu?
Ne četkam ni cipele, a kamoli zube... a i to mi je онако баш gej!