parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
kul, nisi ni napisala a već je opljunuto
=)
=)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahtevas od mene da ti objasnim razliku izmedju sirovog i temicki denaturisanog proteina (tj protein koji se denaturisao toplotom)? Prvo, cemu si zasluzila tu paznju da ti je posvetim? Drugo, ja nisam osoba koja tako lako saradjuje sa tudjim zahtevima. Jedino prokomentarisem za nesto sto je vredno paznje, dotle moraces da se prvo dokazes

joj Helen, nije valjda da si tu poruku toliko primila ka srcu? 

ne verujem da je tvoje reči neko primio ka srcu, nego da hellen naprosto iskazuje svoj stav prema tvojoj poruci. pri tome se osećam slobodno da to iskomentarišem jer je i moj sličan. november pita nešto vezano za temu. koliko ja znam, ona je biohemičar. ako ti nije jasno zašto je interesuje i kako to može da doprinese diskusiji, ok je da to razjasnite, pa da sučelite stavove. ali stav "znam, ali neću da ti kažem" je nadmen i neuverljiv.Hahahajoj Helen, nije valjda da si tu poruku toliko primila ka srcu?
![]()
Sad ispade da je svaka ishrana diskutabilna ...
A,ja bila ubedjena da je raznovrsna ishrana zdrava![]()
...naucnici su posmatrali grupu sinpanza,kako zive u prirodi,jer mi imamo 96% slican organizam kao oni...kod njih nema incesta ili cestog menjanja partnera...posle duzeg proucavanja dosli su do zakljucka da je to prirodni instikt....dok je to kod ljudi drugacije bas zbog ishrane...ok?

pa ono...nijedno bice na planeti osim nas ne gubi vreme na forumu,ne koristi kola, ne prica,ne nosi odecu nego ima svoje krzno i takoNaravno da se zahebao i to posteno. Mislim, razmisli samo... ni jedno bice na planeti (koje puzi, hoda, leti - ili sta god da radi) ne pece svoju hranu osim nas. I uzmi u obzir da su ostale zivotinje u mnogoj boljoj kondiciji nego covek.
Drugo, mnogi ljudi misle da je hrana zdravija kada se kuva (da ne misle, verovatno bi bili na sirovoj hrani umesto kuvane, a uzmi u obzir da je kuvanje danas nacin zivota).
Sama logika govori da je vatra unistitelj (da sve sto stavis u vatru, bude unisteno).

samo sto tada uvek nekako previdite ostale stvari koje covek radi a zivotinja ne radi, a iskoristite samo ono sto odgovara za argumentaciju u konkretnom sluacaju 
Ovea tvoja teorija ima smisla - ali kod pecinskog coveka!Naravno da se zahebao i to posteno. Mislim, razmisli samo... ni jedno bice na planeti (koje puzi, hoda, leti - ili sta god da radi) ne pece svoju hranu osim nas. I uzmi u obzir da su ostale zivotinje u mnogoj boljoj kondiciji nego covek.
Drugo, mnogi ljudi misle da je hrana zdravija kada se kuva (da ne misle, verovatno bi bili na sirovoj hrani umesto kuvane, a uzmi u obzir da je kuvanje danas nacin zivota).
Sama logika govori da je vatra unistitelj (da sve sto stavis u vatru, bude unisteno).
Naravno da se zahebao i to posteno. Mislim, razmisli samo... ni jedno bice na planeti (koje puzi, hoda, leti - ili sta god da radi) ne pece svoju hranu osim nas. I uzmi u obzir da su ostale zivotinje u mnogoj boljoj kondiciji nego covek.
I zivotinje umiru od raznoraznih bolesti, a uglavnom i nemaju zivotni vek coveka.

Hrani se i ti jednom vrstom hrane, ko ti brani.
Elem, na veterini postoji predmet "bolesti divljih zivotinja".