PRAVILNA ISHRANA

Je l' se ti drogiras, pa si ovako konfuzan ili ti je to prirodno stanje?:neutral:

To je od zdrave ishrane :lol:

I ja se često pitam kako biti siguran da su namirnice koje koristimo stvarno kvalitetne... čak i kada ih hvale... Pretpostavljam da postoje oznake koje preporučuju određeni proizvod (odobrilo Ministarstvo zdravlja, ili neka nagrada za kvalitet)... ali izvan toga, nemam pojma.
Jer ti možeš recimo da odeš na selo i kupiš jabuke ili spanać od lokalne ekipe... ali i dalje ne znaš kakvo je đubre i otpad neko te noći izručio u potok, ili čega sve ima u zemlji ili kiši iz koje raste...

English-Breakfast.jpg
a, koja je fora slika :D ne mogu da vjerujem da bi neko ovo pojeo
jos za dorucak ni manje ni vise
u jednom danu uopste

lol

Pa ocigledno da tebi nesto fali kad tako pises i ne razumes sta je napisano..mislim bas cudno posto obicno zdrava ishrana utice na lose raspolozenje..to se po tvojim postovima ne moze primetiti

Slusaj, nemoj da mi spamujes temu. Ako neces da komuniciras, a to znaci i da odgovoris na postavljena pitanja, a kobajagi sve znas, nije ti ovde mesto i ne ulazi ovde. Hvala.

Slusaj, nemoj da mi spamujes temu. Ako neces da komuniciras, a to znaci i da odgovoris na postavljena pitanja, a kobajagi sve znas, nije ti ovde mesto i ne ulazi ovde. Hvala.

Slusaj..postavljaj ti nekom drugom ta provokativna kao kompromitujuca pitanja..sama sebi spamujes temu..kobajagi ti dobro googlas a nek neko objektivniji prosudi da li sam dao pogresnu informaciju..kao i tok tvojih provokacija..znaci ne odgovara se na postavljena pitanja licne prirode:idea:

dzordzi jedem corbicu od brokolija,oces da mi se pridruzis :zper:

inace sto se mleka i mlecnih proizvoda tice,mogu da pricaju sta oce,ne odustajem od njih.pa sve nek mi porastu papci i rogovi ko teletu :)))) to je urota ovih netolerantnih na laktozu,protivU mleka i nas koji ga dobro varimo :mrgreen:

Cekaj, je l' sam te ja tukla po usima da dajes izjave ovog tipa?

vestacko i nezdravo su samo izgovori onih koji ne zele promeniti navike

Izvoli, objasni kako da dodjemo do zdravih i kvalitetnih namirnica, jer je cinjenica da vecina tih istih namirnica koje vaze za zdrave nemaju kvalitet koji se ocekuje?
Pitanja su ti na prethodnoj strani i uopste nisu licne prirode.
To sto se osecas ugrozeno, je samo nedostatak znanja po meni.
I ne, ja retko guglam, nego kupujem i citam knjige iz oblasti koje me zanimaju.

dzordzi jedem corbicu od brokolija,oces da mi se pridruzis :zper:

inace sto se mleka i mlecnih proizvoda tice,mogu da pricaju sta oce,ne odustajem od njih.pa sve nek mi porastu papci i rogovi ko teletu :)))) to je urota ovih netolerantnih na laktozu,protivU mleka i nas koji ga dobro varimo :mrgreen:

Necu..vuce te tamna strana:neutral:inace raspitaj se za mleko do 30e se vari lako u vecim kolicinama a posle teze

Cekaj, je l' sam te ja tukla po usima da dajes izjave ovog tipa?

Izvoli, objasni kako da dodjemo do zdravih i kvalitetnih namirnica, jer je cinjenica da vecina tih istih namirnica koje vaze za zdrave nemaju kvalitet koji se ocekuje?
Pitanja su ti na prethodnoj strani i uopste nisu licne prirode.
To sto se osecas ugrozeno, je samo nedostatak znanja po meni.
I ne, ja retko guglam, nego kupujem i citam knjige iz oblasti koje me zanimaju.

Mozda ti ocekujes nekakav kvalitet ja sam objasnio da su namirnice spremljene na odredjen nacin zdravije od nacina na koji vecina sprema..i da su sve namirnice uglavnom zdrave..dakle NE IZVLACI IZ KONTEXTA..ne osecam se ugrozeno nego mi je jasno tvoje pisanje i ocigledno licno obracanje kao pokusaj kompromitovanja..ako mi nadjes da si jos nekog citirala i proveravala verodostojnost izjava nastavicemo razgovor

Ne mogu ja tebe da kompromitujem, samo sam mozes da se kompromitujes.
Izjava da su sve namirnice zdrave po sebi i da zavise od pripreme je nebuloza u 21. veku.
A pitanja su tebi postavljena, jer najvise pametujes.

Necu..vuce te tamna strana:neutral:inace raspitaj se za mleko do 30e se vari lako u vecim kolicinama a posle teze
pa da,al obzirom da ga porodicno i familijarno konzumiramo u velikim kolicinama (mada najvise jogurt i sireve) apsolutno znam da nemam genetske predispozicije da postanem netolerantna na laktozu :manikir:

zivelo mleko,kravlje,ovcije,kozije koje god :)

Ne mogu ja tebe da kompromitujem, samo sam mozes da se kompromitujes.
Izjava da su sve namirnice zdrave po sebi i da zavise od pripreme je nebuloza u 21. veku.
A pitanja su tebi postavljena, jer najvise pametujes.

Opet izjava da se sam kompromitujem je licna..koju niko drugi do tebe nije provalio osim onih koji me ''gotive'' s drugih tema..imam pravo da pametujem i kao sto rekoh nadji pogresnu informaciju koju sam dao

Da zdrave..i pise UGLAVNOM da me ne bi dalje smarala..i potrebne organizmu jer svaka u sebi ima nesto od vitamina potrebnih za normalno i bolje funkcionisanje organizma..sad sto ti proizvoljno izvlacis da je to pogresna informacija odnosno ne priznajes da si je samo TI tako shvatila kao sto prikazujes je samo tvoj problem

A pored vitamina da bude i radioaktivna i nosi gomilu otpada, al' je vitamini cine "zdravom". :lol:

A ti si to onako nacula negde da je zagadjena hrana pa kao prenosis verodostojne proverene informacije?pazi kao radioaktivna i puna otpada..i ti pises o zdravoj hrani ja budala pricam s tobom..znaci raspitaj se malo pre no sto pocnes dale lupetati i kopirati s neta..iz panceva su nosili uzorke paprike i paradajza na analize i nisu nasli ni 1 jedini stetni sastojak:idea:a ti si nasla da pises o zagadjenju i kao izbegavanju tako stetnih namirnica na koje pijacni prodavci etiketiraju hazard

a ko je platio to istrazivanje u pancevu? :lol: da nije kojim slucajem naftna industrija srbije? :eek:

Covek koji vodi emisiju o zdravlju na b92..inace to sto ti mislis da kosta milione nemas pojma..kosta par hiljada dinara da odneses na proveru da li je med pravi..mislim ono ko dete se ponasas kao ne verujes a ja kao ocu ispadnem pametan pa izmisljam..i ovaj nije istrazivanje u pancevu..nego uzorci iz panceva:idea:citaj malo pazljivije

Zdrava ishrana ne postoji, to je jos neko lepo primetio na prvim stranicama. Postoji pravilna ishrana kojom se nanosi sto manja steta organizmu.
Ne radi se samo o zagadjenju, nego i o nacinu uzgajanja namirnica,a odredjene namirnice i bez svega toga sadrze i stetne supstance same po sebi. Plus sto i savrsena, uslovno recena namirnica, moze da bude otrov pojedinim ljudima, ukoliko su npr. alergicni na nesto. Cuj molim te, nijedan stetni sastojak. Pa to se kosi sa zakonima univerzuma. :lol:
Toliko o lupetanju.

Poslednja izmena:

Back