/una/
Domaćin
- Poruka
- 3.006
Da li je neko probao Cikoriju ili neki sl. napitak od zitarica?
Pijem sa mlekom, jer mi se dopada, a cula sam da je dobra za creva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ste vi počele zdravo da se hranite, jer ja od malena proždirem slatkiše i sve ono što NE treba (imam normalnu telesnu težinu i odličnog sam zdravlja,da ne bude zabune). I da, imam 16 godina... koliko bih trebalo da vodim računa šta jedem u ovom periodu?
koja je često mnogo slađa od bilo kog veštačkog slatkiša......kad kreneš ka napolitankama, možda se setiš kruškekoja je često mnogo slađa od bilo kog veštačkog slatkiša...

cvrc-to nikad ne moz da bide
zamisli da mi vocka bude sladja od bajadera![]()
cvrc-to nikad ne moz da bide
zamisli da mi vocka bude sladja od bajadera![]()
- da ne bude zabune)... kada se navikneš na zdravu kuvanu klopu, voće, salate itd. pa pojedeš čips, osetiš kakav je to veštak, i koliko je to nezdravo slano... isto i sa slatkišima... ali ako stalno jedeš samo tu đubre hranu, nisi ni svestan koliko je to silovanje čula ukusa... i mirisa...

Pod zdravu ishranu ubrajam nemasnu i biolosku.
ma daIzbacite mlecne proizvode a ostavite jogurt sa 0 % ml.masti,izabacite kozice sa pecenja pileceg,svinjskog....
)))) propaganda ovih netolerantnih na laktozu
moj organizam ima dnevnu potrebu za mlecnim proizvodima i nemam nameru da ga lisavam istih...to sto nekome ne prija ( i iskreno boli me lakat sto u zivotinjskom svetu samo mladunci konzumiraju mleko...ako cemo tom logikom mnogo toga mi ne radimo ko zivotnje 
e meni je danas takav dan, tako da sam odlucila da cu lososa bariti sutra a danas sam rucala leba i dzema 
meni dodje tako jednom u god dana da mi se jede burek i naravno da preskocim..uzmem neku savijacu za zeljem ili sirom koja je onako hrskava nemasna
pa procitaj malo bolje uprav suprotno sam reklaUu a losos je kao masan ajde bre![]()

dodje ti jednom u godinu dana i cak tad preskocis?je8es taj zivotUu a losos je kao masan ajde bremeni dodje tako jednom u god dana da mi se jede burek i naravno da preskocim..uzmem neku savijacu za zeljem ili sirom koja je onako hrskava nemasna
Ne razumem jel moze prevod i jel mogu da kazem tip of d dej za sutra?![]()
meni dodje tako jednom u god dana da mi se jede burek i naravno da preskocim..uzmem neku savijacu za zeljem ili sirom koja je onako hrskava nemasna
:
volim da ugadjam sebi i ne mislim da gresim