Eoja
Ističe se
- Poruka
- 2.168
Bah, u koka kolu ide isto secera ko u domacu limunadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad da radim.. repicino, laneno, od grozdja, maslinovo...
A za koka kolu, posecivala sam jedno vreme manju fabriku za proizvodnju kole, malu ko kap u moru, svaki dan u jednoj smeni stizalo je pet duplih cisterni, kao one za transport goriva, punih secera. Ne znam, zaboravih koliko tona. Ljudi koji pijete taj otrov svaka vam cast. Inace skidam kamenac kolom, nijedan abraziv ne moze da joj pridje kako brzo 'pojede' od odmasti ama bas sve.

Palmino ulje je extra...samo je strašno skupo..i teško se nalazi..inače kod nas
ljudi nemaju naviku, da koriste ništa drugo osim suncokretovog ili maslinovog
litar palminog ulja kosta 265din
moze se naci u svakoj radnji zdrave hrane, kao i brojne druge vrste ulja

ali ne, koka kola nije u trendu vec neko vreme, zbog otrova i secera,
pivo je vec nesto drugo : )
izvini misliš li ti da je to jeftino....sobzirom da je 3 eura litar...
nije jeftino, ali je isplativo ako se ikoristi njegov potencijal
to ulje ne isparava kao suncokretovo, znaci, ne desava se da stavis komad mesa da dinstas, pa da ulje nestane...
predvidjeno je za visekratnu upotrebu... samo sto jako prska u dodiru sa vodom
litar palminog ulja kosta 265din
moze se naci u svakoj radnji zdrave hrane, kao i brojne druge vrste ulja

Za przenje koristim ulje od kospica grozdja, koristila sam sojino, al' sam citala da soja i njeni proizvodi uticu na zenske hormone, pa batalila, mada ja smesno stavim ulja kad nesto przim, a za salate obavezno maslinovo. Ulje lana je zakon, takodje.
то палмино уље је највеће зло 21 века! скоро све европске државе га избацују из употребе, па ето мора негде да заврши, даклем, овде у србији. мени је довољан податак да се помфрит у меку пржи баш на том уљу.

na keramickim plocicama?
od svakog po malo- raznovrsnost je uvek zdrava![]()
Sad vidim, da ne ispadne da perem stalno kolom
sipas 2-3l, koliko treba vec i ostavis preko noci, donji deo odvodne cevi kao nov.ako hocete da se zdravo hranite bez masnoce kupite flavor -wawe
p.s. ima da im trazim procenat od reklame..
stvarno je dobra
moja majka se primila na tu flavor wave...a ja nekako nemam poverenja u reklame..
kazes dobra je?
Znaci, sabotiram temu o dijetama.
Pricamo o zdravoj ishrani .![]()
Evo ja sam jela vocnu salatu za dorucak, udarili mi vitamini u glavu, pa samo otvaram teme.![]()
Sad cu da pocnem samo sa par dobrih stvari:
KAFA je stetna samo ako se pije u ogromnim kolicinama. Dve dnevno su vise nego korisne.![]()
Casa crnog vina dnevno takodje je zdravo, kao i stangla cokolade. :razz:
Najidealnije bi bilo jesti 34g vlakana dnevno, 1 jabuka sadrzi 3,7 g!
Tri jabuke i na dobrom ste putu.:wink:
Ajmo dalje!:razz: