parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ok, pošto ja stvarno uživam kad mi je nešto zabavno a i zabavno mi je da radim stvari u kojima uživam
ali izgleda da nije svakome tako
kul
kul
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo je, ali ukusno isto kao da pases travu. A nije ni istina.
ok, pošto ja stvarno uživam kad mi je nešto zabavno a i zabavno mi je da radim stvari u kojima uživam
kul
pa boris je rekao da hrana ne treba da bude uživanje

brate, niko vas ne tera da jedete ono sto ne zelite. Vasa ishrana, vas problem.
Ova tema je zamisljena da se razmenjuju znanja o zdravoj ishrani, a ne da se zdrava ishrana sabotira.
Неки под тим подразумевају разноврсну исхрану, неки прилагођену потребама, неки вегетаријанску, неки кинеску, неки медитеранску, неки веганску, неки само једу корење, неки само воће, неки никако не једу пшеницу, неки никако млеко....и свако мисли за себе да се баш он здраво храни! 

Нисам приметила да је овде дошло до консензуса о томе шта је уопште здрава храна.Неки под тим подразумевају разноврсну исхрану, неки прилагођену потребама, неки вегетаријанску, неки кинеску, неки медитеранску, неки веганску, неки само једу корење, неки само воће, неки никако не једу пшеницу, неки никако млеко....и свако мисли за себе да се баш он здраво храни!
Ја такође мислим да се здраво храним и дошла сам на тему да бих прокоментарисала цитирану Борисову реченицу. Наиме, мој концепт здраве хране подразумева да се у храни и ужива и да треба да буде и укусна.
И изричито сам напоменула да је то МОЈЕ лично виђење и да ЈА тако функционишем!!!
А ваша исхрана је, такође, ваш проблем!![]()

Sve te nabrojane ishrane i jesu dobre ishrane.
Boris nije ni rekao da hrana treba da bude neukusna, nego da ne treba da bude previse ukusna. Dzizas!![]()
Мени је карфиол изузетно укусан, мојој деци је изузетно неукусан (данашња наша полемика за време ручка). Ко је у праву?
Naravno da nije, to moze da tvrdi samo neko ko pojma nema o ishrani uopste i ko je toliko navucen na dzank, da ne zna gde se nalazi.
A dijete i pravilnu ishranu, nemoj u isti kos, molim te.
U pravu si, nije isto, ni blizu. Nego sama podela hrane na ukusnu/neukusnu, koja je to manje ili vise, prvo me asociralo na deo glasno nametnute mantre dijetalne industrije pre nego na zagovaranje zdrave ishrane jer svesno ne povezujem ukus hrane sa time da li je zdrava ili ne... obicna salata je za mene cisto uzivanje.

егетаријанску, неки кинеску, неки медитеранску, неки веганску
Ovo su ishrane, i sigurna sam da si znala da sam na njih iskljucivo i mislila, al' moramo da se vijamo oko nebuloza.
Неки под тим подразумевају разноврсну исхрану, неки прилагођену потребама, неки вегетаријанску, неки кинеску, неки медитеранску, неки веганску, неки само једу корење, неки само воће, неки никако не једу пшеницу, неки никако млеко....и свако мисли за себе да се баш он здраво храни

Realno neukusna hrana je samo ona koja nama licno nije po ukusu ili kad neko ne zna da kuva, pa spremi pomije.![]()

...pa sad ....ako neko zaista mnogo voli hranu i uziva u njoj a ne nauci da se pri tom ne goji moze da dogura i do 300 kila (ako uopste i pozivi do te kilaze)![]()

Koliko ljudi bi izgubilo posao u fabrikama secerane, pekarama, mlinu, rafinisanim uljima/proizvodima?Definitivno me nisi dobro razumelaЈа волим да уживам у храни!
Која је поента у томе да нам главна преокупација у животу буде да живимо што дуже, ако нам живот није испуњен уживањима?
Ово што кажеш ми звучи као:''Поента секса је у томе да продужимо врсту, а не да га гледамо као вид забаве и извор уживања...''
Но, то је само моје виђење.![]()
Mozda je to moja krivica sto nisam bio jasan 
) je prava hrana sa raja. 
)Па, прво нема свако такав метаболизам да је склон гојењу, друго - зашто би свако уживање било повезано са претеривањем?![]()

razlika je u tome sto onaj sa "brzim" metabolizmom nece imati gojaznost. Ali imace unutar sebe iste posledice kao onaj sa sporim metabolizmom.