Pravi muškarac

mulat sam il' nisam... :lol:

dokle god budes originalna i posebna nece mi pasti na pamet da ikad nesto slicno izjavim.... :lol:

inace pravi ljubavni saveti ne postoje osim ako nisi prekopirana ja, jer svaki covek je jedinka za sebe i drugacije dozivljava ljubav a i drugacije resava probleme koji nastaju zbog nedostatka iste... :)

svaka zena manje vise ima neko smesno polulez iskustvo iz adolescenstkog perioda dok je bila zaljubljena u zenskog autoriteta ili u najbolju drugaricu .... tako da je to neuporedivo...

homoseksualci se inace dele na pedere i pedercice :lol: oni prvi su normalni ljudi koji imaju potrebu za drugim muskarcima i kolko god bilo uvrnuto oni se sa tim nose ceo zivot i relativno primerno spram okoline svesni svoje bolesne potrebe...a oni drugi,o njima ne bi da trosim reci, gori su nego fuqse ispod plavog mosta :lol: zato i ima ove bolesne posasti....

a za biseksualce... ima istine ali nije preduslov nikako...

pa ne bih bas rekla da je svaka zena imala to iskustvo kao teen, msm mene zene apsolutno nikad nisu privlacile, a u tom dobu pogotovo Bas imas obicaj da sve globalizujes "sve zene" "svaka zena" Nemoj da mi rusis tek steceno misljenje o tebi... kao nepoznatoj osobi

cccc..... :) pa ja i zelim da srusim.. inteligentna si.... jedna od retkih koja shvata da namerno rusim sopstveni steceni integritet da je ne bi upropastio kao ostale sto sam.... :)

sad mogu da idem, bilo mi je zadovoljstvo da sa vama parlam...

baj.

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.

Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno ;) )

tacno je da je zene uglavnom koriste
da razdvoje zito od kukolja

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.

Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno ;) )
Uopste nije fraza,ima ih bas,bas PRAVIH :D

Back