Pravi muškarac

Jok..nego..
...:azdaja:+:mafijas: =
243ku9w.gif
,
2v7xj61.gif
,
2jfmz2u.gif
,
ic7pli.gif
....itd....

:mrgreen:

Ubiće nas Astro..šta mu uradismo od teme...:zcepanje:

Pa valjda se potkrade i nešto ovako, qq, bar kod tih "pravih": :lol:

:gace: + :brus: = :dzentlmen: :zag:

za karburator cemo lako,al kad otkazu kocnice.....samo jedan moze pomoci :rotf:

:eek:

missim,dame ipak pomalo morate da se razumevate u mehaniku :P;)

Hoćemo, nećemo, moramo da se razumemo u mehaniku, da ne bi otišle u provaliju. :lol:

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.

Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno ;) )

Fraza,kao i svaka koja pocinje sa recju 'pravi'.Obicno se koristi kad su ljudi nezadovoljni necim(prilicno je tu prisutno i nezadovoljstvo sobom,al uvek je lakse 'napasti' drugog,jelte...).Nikad do sad nisam koristila tu frazu.Pravi nacin - jesam,prava zena - jesam( i to ovde na forumu :dash:,u rl je ne koristim....qq...),verovatno kao posledicu lenjosti,jer ponekad treba volje svoje misli precizno izraziti,a ima trenutaka kad volja nije jaca strana :P,pa je lakse reci pravi-smatrajuci da je sagovornik duzan da zna sta mi pod tim podrazumevamo.
Zene jesu sklonije da koriste taj termin,ali to ipak ima vise veze sa licnoscu,nego sa polnoscu...kao uostalom i sve u zivotu.

Dobro, ajd "krivi" smo,...

eto Vi znate jelte da ispravljate,
(ZS imaju kalup u cemu se To (MS) ispravlja)

,...ali pre no sto se ista ispravlja, treba prvo uspraviti , ... mislio sam unormaliti, i tako to...

:hahaha:

...pravi muskarac je faraonnTumnopoteh jer nikad nije uspio naci svoju zenu i nije imao sanse da pogrijesi ili se o zenski svijet ogrijesi...pravi muskarac je i usljed toga sto lako nadje svoju zenu ali ne nadje Put koji vodi do kraja...faraonn Tumnopoteh nije pobjegulja ali ne zeli narusiti svoje ideale ruseci tudje,- malo sebicno ali,- pravo-muski !??

...pravi muskarac je faraonnTumnopoteh jer nikad nije uspio naci svoju zenu i nije imao sanse da pogrijesi ili se o zenski svijet ogrijesi...pravi muskarac je i usljed toga sto lako nadje svoju zenu ali ne nadje Put koji vodi do kraja...faraonn Tumnopoteh nije pobjegulja ali ne zeli narusiti svoje ideale ruseci tudje,- malo sebicno ali,- pravo-muski !??

:mrgreen:...tačno tako...:D

Samo na sebe mislite...ccc...:lol:

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.

Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno ;) )

Ja je volim koristit . I kad nekog visuljka pocastim tim izrazom to i mislim .
Jer pravi muskarci postojej i triba im to dat do znanja . :ok:

Back