- Poruka
- 50.240
prvi muskarac na forumu je administrator jer je on pravi muskarac kome se treba obratiti kad nesto treba... od imena do avatara..sve radnje radim![]()
A kome da se obratimo kad zaštopa karburator ili otkažu kočnice?...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi muskarac na forumu je administrator jer je on pravi muskarac kome se treba obratiti kad nesto treba... od imena do avatara..sve radnje radim![]()

a, pa svaka chast
A kome da se obratimo kad zaštopa karburator ili otkažu kočnice?...![]()

Jok..nego..
...+
=
,
,
,
....itd....![]()
Ubiće nas Astro..šta mu uradismo od teme...![]()

+
=

za karburator cemo lako,al kad otkazu kocnice.....samo jedan moze pomoci
missim,dame ipak pomalo morate da se razumevate u mehaniku![]()

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.
Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno)
,u rl je ne koristim....qq...),verovatno kao posledicu lenjosti,jer ponekad treba volje svoje misli precizno izraziti,a ima trenutaka kad volja nije jaca strana
,pa je lakse reci pravi-smatrajuci da je sagovornik duzan da zna sta mi pod tim podrazumevamo.prvi muskarac na forumu je administrator jer je on pravi muskarac kome se treba obratiti kad nesto treba... od imena do avatara..sve radnje radim![]()

Primila si se... eto ti
Do sada smo te zagrevali,
Sada ce da te ladimooo....
(o sadjenju drugi put...)

jel? ..![]()
slaba ti vatra,meni samo pakao moze pomoci,jer ovaj glecer je tesko otopiti,a sto je posadjeno,to je posadjeno i pobrano,sad ,samo plivaj...![]()
pa bas sam ja to tebe htela da pitam..de si?Pa de si bre ti, ženska ?
100 g.prošlo ili je to samo osećaj da te nema...![]()

pa bas sam ja to tebe htela da pitam..de si?
vreme je za neku kafu, vidim ja..![]()
hahhahaha..e ludace, sta ce pomisliti forumska javnostnije za "neku kafu" , vec za "pravu duplu kafu"
za pravu zenu i
za pravog muskarca
![]()

...pravi muskarac je faraonnTumnopoteh jer nikad nije uspio naci svoju zenu i nije imao sanse da pogrijesi ili se o zenski svijet ogrijesi...pravi muskarac je i usljed toga sto lako nadje svoju zenu ali ne nadje Put koji vodi do kraja...faraonn Tumnopoteh nije pobjegulja ali ne zeli narusiti svoje ideale ruseci tudje,- malo sebicno ali,- pravo-muski !??
...tačno tako...
...tačno tako...
Samo na sebe mislite...ccc...![]()
Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.
Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno)