Pravi muškarac

Bravo Odjila ziva istina sve sto si rekla jedina osoba koja moze da idealizuje muskarca je muskarac, oni sami sebi dizu cenu a nisu svesni da tako manje vrede.

Ma ok je ako im takav ego,ali narusavati ugled zena da bi pokazali svoju velicinu je malo mnogo .Svaki PRAVI muskarac vredi onoliko koliko zena pozeli da mu podari svoj zivot te i to ucini bez zadrske i bez pospesivanja bilo koje vrste....jer sve se potrosi,vremenom promeni a PRAVI AKO JE PRAVI bude uvek i gde god da je....

1.) Pravi muskarac ima bioloske karakteristike muskog pola (preko 70%, posto nema ljudske jedinke sa 100% bioloskih odlika jednog od polova).

2.) Pored toga on ima i odredjene socio-kulturne karakteristike, te u različitim ljudskim zajednicama i različitim vremenima, različito i znači. Odnosno - ne samo polno, vec je i rodno - muško.

3.) Pa tako jedinka muškog pola koja je dobar domaćin i gazda (uspešno upravlja porodičnom ekonomijom), ima mušku decu, najjači je među jedinkama iste sorte, umereno pije i dobro jede... je pravi muškarac u jednom kontekstu koji zahteva pandan - pravu ženu: domaćica vezana za kuću i decu, koja drži sve čisto, oprano i spremljeno, koja ćuti kad On priča i sluša sve muške u kući, koja ne tračari, već mudro ćuti i ide 10 koraka iza muža gledajući u zemlju - je prava žena... Postoje i oni malo savremeniji ili urbaniji konteksti, koji su već izloženi u prethodnim postovima...

4.) A, zajedički imenilac je - jedinka muškog pola (biološki) koja preferira (za sex iliti ljubav - kako ko ište) jedinke suprotnog pola (biološki - žene), tj. jedinku ženskog pola - u zavisnosti kako to Prava žena konta.

5.) Sad ko je (gde) kome prav, ko kriv... :rumenko: nesto valjda treba ostaviti i za intimni susret trece vrste... (makar sebe sa sobom pred ogledalom, u kupatilu...)....

6.) A brak ... to je već vrsta društvenog ugovora između muškarca i žene (ukoliko se ne razmatraju varijacije na temu - M i M, Ž i Ž, M i Žx2do4, Ž i Mx2do4...) koji u prilog ide više ... Kojoj ugovorenoj strani - stvar za diskusiju...

~~~~~~~~~~~
Čovek, sVama Ž. treba imati strpljenja i strpljenja. Posle ova dva strpljenja, opet strpljenje.
Taman objasniš, nacrtaš (pa i pokažeš :per:) nekolicini Ž. sve ono što treba da znaju i što ne treba da znaju :mrgreen: , onda te Ž. lepo odu zadovoljne :zper:, pa se pojave nove neznalice, pod feminiziranim tzv.emancipovanim globalističkim trć-prć trendom :besna:.
:rtfm: Tražiću od "krste " beneficirani radni staž :gace: .

(Eto Vam malo Ja tekstom, malo slikom, ako treba i telom i dušom :hahaha: )

1.) Aman, bre , ovde nije tema o punjenju (naboju), kvantitetu, već o komplementarnom kvalitetu gospodin On, M...
:confused:

2.) Kakve veze ima kultura, tradicija.. pa , da je indijanac sa amazona, ako je pravi, gospodin On će biti tvoja dopuna... , a ti ćeš sva da treperiš
:D

3.) Kralj kraljuje, Kraljica vlada. Pojma nemaš, ti tek treba da treniraš Ž. veštine. Mala si ;) , ali porašćeš kao i sve druge Ž. Ne brini se i ti ćeš kada porasteš biti nekom M. prava Ž.
:hahaha:

4.) Šta si ti sada rekla , a šta si konstatovala što se zna. Kakav je ovo komentar? Čemu?
:dontunderstand:

5.) Ne brini se ti za biologiju i antropologiju.
:per:

6.) Samo da Vi Ž. mislite o tom papiru. To Vam oduzima mnogo vremena i emocija. Nešto sam razmišljao, davno, kada ne biste mislile na tu odvratnu papirčinu sa ciljem sticanja glupog M koji se kontroliše sexom, sa svim tim veštičarenjem, mađijama, beskonačnim sredstvima flertovanja, kako bi ste Vi Ž. bile divne, plemenite, opuštene, prirodne, ma potpuno drugačije bez Ž. zlobe, zavisti, prevrtljivosti, podlosti, itd...:eek:
:mrgreen:

(Ljuuu, ala sam joj dobroo zapržioo... :D ... otvorio sam kišobran. Čekam odgovor :hahaha: )

Poslednja izmena:
Bravo Odjila ziva istina sve sto si rekla jedina osoba koja moze da idealizuje muskarca je muskarac, oni sami sebi dizu cenu a nisu svesni da tako manje vrede.

Bez veze.... Ccc.ccc.
I Vi Ž. dignite svoju cenu.
(ne mislim na šminkanje i promociju sponzorstva)

Preporuka: Vi drage Ž. naučite prvu i najvažniju lekciju : "mnogo ružno pričate jedne o drugoj"

(Jaoo... i ovoj sam zakuvao... prebiće me ... :hahaha:)

Poslednja izmena:
Ma ok je ako im takav ego,ali narusavati ugled zena da bi pokazali svoju velicinu je malo mnogo .Svaki PRAVI muskarac vredi onoliko koliko zena pozeli da mu podari svoj zivot te i to ucini bez zadrske i bez pospesivanja bilo koje vrste....jer sve se potrosi,vremenom promeni a PRAVI AKO JE PRAVI bude uvek i gde god da je....

... o, dakle traži se konstanta, jelte G-đo, Vi biste stabilnog, pouzdanog, G-dina čvrstog, onog što odgovara i za tebe, sebe i celu familiju,...Eee, pa to košta, to košta. Nečim mora da se plati.

:eek:
Dosta umorih se...
~~~~~~~
Srdačan pozdrav svima...
Ne zamerite mi na začinjenim istinama.
Ja

Mystic_dragi....evo, ja ću da se zauzmem za tebe da dobiješ beneficirani radni staž od "krste"...:lol:

Pravi muškarac je pre svega muškarac koji zna da ispolji emociju, bilo da je ona dobra
ili loša..ne skriva je, ne krije se iza nje, ne stidi se da je pokaže, zna šta oseća i zašto oseća
to što oseća i spreman je da tu svoju iskrenu emociju prenese devojci, ženi, ljubavnici...
Pravom muškarcu sex nije paravan i poligon za dokazivanje nadmoći nego način ispoljavanja emocija
jer muškarac mora da voli glavom da bi kvalitetnu ljubav pokazao telom...a ne obrnuto, kao što
vlada mišljenje...
Kad žena oseti tu emociju a uvek je oseti...onda tek može da kaže..i kaže "to je taj, to je pravi"...
Žena svom pravom muškarcu itekako "plaća"....koliko ste ponekad skupi ni sami niste svesni...:mrgreen:

Mystic_dragi....evo, ja ću da se zauzmem za tebe da dobiješ beneficirani radni staž od "krste"...:lol:

Pravi muškarac je pre svega muškarac koji zna da ispolji emociju, bilo da je ona dobra
ili loša..ne skriva je, ne krije se iza nje, ne stidi se da je pokaže, zna šta oseća i zašto oseća
to što oseća i spreman je da tu svoju iskrenu emociju prenese devojci, ženi, ljubavnici...
Pravom muškarcu sex nije paravan i poligon za dokazivanje nadmoći nego način ispoljavanja emocija
jer muškarac mora da voli glavom da bi kvalitetnu ljubav pokazao telom...a ne obrnuto, kao što
vlada mišljenje...
Kad žena oseti tu emociju a uvek je oseti...onda tek može da kaže..i kaže "to je taj, to je pravi"...
Žena svom pravom muškarcu itekako "plaća"....koliko ste ponekad skupi ni sami niste svesni...:mrgreen:

Bravo!!!Sad jos samo da na pravi nacin shvati ovaj tako lep i jasan-nadasve istinit rezime i ima nade za muski rod,bice sve vise PRAVIH.:D

vlada mišljenje...

Oni zaista nisu svesni koliko su skupi.Cena koju platimo je preskupa,ali ih se ne dotiče,
ne obraćaju pažnju i nije im važno koliko je to čime je plaćeno koštalo.
Izvanredan opis muškarca očima žene,onako kako mi doživljavamo muškarca koji zavredjuje da bude izabranik srca.
Oni kojima nije u svesti cena koju smo spremne da platimo ,ne zavredjuju ni m od imena .

...pravi muskarac ne postoji, postoje samo prave zene koje hidri sijeku nove pipke i ne dozvoljavaju sebi rastenje istih...prave zene nikad nemaju u glavi pojam pravog muskarca nego ga takvim stvaraju...

P.S.
VOLIO BIH DA NIJE ISTINA OVO STO SAM NAPISAO ALI ...

~~~~~~~~~~~
Čovek, sVama Ž. treba imati strpljenja i strpljenja. Posle ova dva strpljenja, opet strpljenje.
Taman objasniš, nacrtaš (pa i pokažeš :per:) nekolicini Ž. sve ono što treba da znaju i što ne treba da znaju :mrgreen: , onda te Ž. lepo odu zadovoljne :zper:, pa se pojave nove neznalice, pod feminiziranim tzv.emancipovanim globalističkim trć-prć trendom :besna:.
:rtfm: Tražiću od "krste " beneficirani radni staž :gace: .

(Eto Vam malo Ja tekstom, malo slikom, ako treba i telom i dušom :hahaha: )

1.) Aman, bre , ovde nije tema o punjenju (naboju), kvantitetu, već o komplementarnom kvalitetu gospodin On, M...
:confused:

2.) Kakve veze ima kultura, tradicija.. pa , da je indijanac sa amazona, ako je pravi, gospodin On će biti tvoja dopuna... , a ti ćeš sva da treperiš
:D

3.) Kralj kraljuje, Kraljica vlada. Pojma nemaš, ti tek treba da treniraš Ž. veštine. Mala si ;) , ali porašćeš kao i sve druge Ž. Ne brini se i ti ćeš kada porasteš biti nekom M. prava Ž.
:hahaha:

4.) Šta si ti sada rekla , a šta si konstatovala što se zna. Kakav je ovo komentar? Čemu?
:dontunderstand:

5.) Ne brini se ti za biologiju i antropologiju.
:per:

6.) Samo da Vi Ž. mislite o tom papiru. To Vam oduzima mnogo vremena i emocija. Nešto sam razmišljao, davno, kada ne biste mislile na tu odvratnu papirčinu sa ciljem sticanja glupog M koji se kontroliše sexom, sa svim tim veštičarenjem, mađijama, beskonačnim sredstvima flertovanja, kako bi ste Vi Ž. bile divne, plemenite, opuštene, prirodne, ma potpuno drugačije bez Ž. zlobe, zavisti, prevrtljivosti, podlosti, itd...:eek:
:mrgreen:

(Ljuuu, ala sam joj dobroo zapržioo... :D ... otvorio sam kišobran. Čekam odgovor :hahaha: )

Hajdmo redaljka:

1. Koment pod br. 1 i odgovor "ne bi" na pitanje - dijametralno su suprotni. Pa ko onda misli o kvantitetu (duzini) - M ili Z :eek: :roll: Sigurno ima zena koje misle da Pravi Muskarac moze biti bez kikice :rumenko:. al izgleda da nema muskaraca koji tako mogu misliti o svom "sunarodniku".

2. Ako sam Amazonka - sad, vec je pitanje... LM, mora da postoji odredjeni set komunikacijskih kodova koji su zajednicki - inace: lost in translation...

3. Ovo cu shvatiti kao kompliment ;)

4. Upravo to da nije sve u polu - nesto je i u rodu...Da bi bio pravi Muskarac za Zenu - moras prvo da volis zene a ne muskarce. I da dodje do poklapanja kodova M i Z. Ako kodova nema...

5. :zper: sto bih?

6. Brak je muska institucija vezana za razmenu zena izmedju muskaraca. Uzrok - potreba za racunanjem srodstva po muskoj liniji npr. i uspostavljanje saveza izmedju muskaraca. To je ono sto nosi patrijarhat... Malko se sad menjaju stvari :)

7. Zasto ti imas tako napetu sliku o zenama? Da ne generalizujes? Hmmm - kakav si to sex imao :per: - izgleda mlogo tricky / freaky ?

Jedno zensko pitanje za oba pola: "Koliko zaba covek mora da poljubi da bi nasao onog pravog?" :whistling::cmok::cmok2: :dash:

Btw - zasto misliti o terminu Pravi muskarac samo u musko-zenskom kontekstu. Koliko puta neko ta trane prokomentarise "E, to je pravi muskarac" Ili - "To je prava zena". To je skroz u sklopu preovladjujucih kulturnih kodova (kolektivnih predstava). I, nekad zena bude najveca kchka zato sto je takvog M ostavila, i obratno. Pritisak zajednice moze da bude vrlo suptilan... i da gazi preko svih individualnih odlika...

Poslednja izmena:
Zene zive iluzije... Uvek? A muskarci?

...muskarci poltronski iskacu iz gnijezda kako bi ustvari dokazali svoju nemoc jer misli da nije dovoljno cijenjen a ustvari diagnozu nose kud god posli...zenama zamjeram samo sto kad rijese da odu , zasto ne sacuvaju autoritet muskarca jer laz je svijetlo muskog svijeta...nije ovo konacna misao , ovo je misljenje poslije poduzeg uskakanja sa klupe i bivanje na terenu isto dugo..nekoliko brakova iza mene, sto nije za pohvaliti ali ja cu se zeniti sve dok se ,- ne ozenim !

-tako misli, Faraonn Tumnopoteh

...muskarci poltronski iskacu iz gnijezda kako bi ustvari dokazali svoju nemoc jer misli da nije dovoljno cijenjen a ustvari diagnozu nose kud god posli...zenama zamjeram samo sto kad rijese da odu , zasto ne sacuvaju autoritet muskarca jer laz je svijetlo muskog svijeta...nije ovo konacna misao , ovo je misljenje poslije poduzeg uskakanja sa klupe i bivanje na terenu isto dugo..nekoliko brakova iza mene, sto nije za pohvaliti ali ja cu se zeniti sve dok se ,- ne ozenim !

Mmmm... Bice da si ti bogat covek... Za tolko zena si bio Pravi Muskarac... Ali, one ne bejahu za te Prave Zene ;)

Kazu - zene se udaju u nadi da ce se muskarci promeniti (sustinski), a muskarci se zene u nadi da se zene nece promentiti (fizicki). :D

Oni zaista nisu svesni koliko su skupi.Cena koju platimo je preskupa,ali ih se ne dotiče,
ne obraćaju pažnju i nije im važno koliko je to čime je plaćeno koštalo.
Izvanredan opis muškarca očima žene,onako kako mi doživljavamo muškarca koji zavredjuje da bude izabranik srca.
Oni kojima nije u svesti cena koju smo spremne da platimo ,ne zavredjuju ni m od imena .

Skupi ? Zar ti Ženo znas po nešto o skupoći.
Ili mislis večno da trguješ tim Vasim Ž. emocijama i poslovanju.
Ali, draga Zeno, ljubavi, zar mislis da sva ta krv i znoj, prošlih vekova, sada pretvoreno u zlato tzv.civilizacije nema krajnju cenu (Ne bih rekao !), pa ga eto nosiš oko vrata dovoljno razumno. Oh, tako lako padaš i prijanjaš uz materiju
Preveliki znacaj dajes sopstvenim vrednostima, zaboravljajući stare vrline u ovim modernim, najtrulijim i najprolaznijim institucijama koje su ikada postojale, a kojima će tako brzo doći kraj da ćeš gledati ispred sebe brže no iko jednu epohu i jedan kraj.

Draga Ž, ne laskaj previše sebi,
jer šta će meni M prema tebi Ž. ostati za slatkorečivost...

~~~
Srdačan pozdrav
;)
Ja

Poslednja izmena:

Tako je prijatelju.

kao što Ž. ne može razmišljati M.iracionalnim umom, tako ni M. ne može razmišljati Ž. racionalnim umom.

Shvatiće ove devojčice ;)

Tako je prijatelju.

kao što Ž. ne može razmišljati M.iracionalnim umom, tako ni M. ne može razmišljati Ž. racionalnim umom.

Shvatiće ove devojčice ;)

children32.gif

Ova tema kao da je istureni deo teme o muškom šovinizmu. :lol:

Skupi ? Zar ti Ženo znas po nešto o skupoći.
Ili mislis večno da trguješ tim Vasim Ž. emocijama i poslovanju.
Ali, draga Zeno, ljubavi, zar mislis da sva ta krv i znoj, prošlih vekova, sada pretvoreno u zlato tzv.civilizacije nema krajnju cenu (Ne bih rekao !), pa ga eto nosiš oko vrata dovoljno razumno. Oh, tako lako padaš i prijanjaš uz materiju
Preveliki znacaj dajes sopstvenim vrednostima, zaboravljajući stare vrline u ovim modernim, najtrulijim i najprolaznijim institucijama koje su ikada postojale, a kojima će tako brzo doći kraj da ćeš gledati ispred sebe brže no iko jednu epohu i jedan kraj.

Draga Ž, ne laskaj previše sebi,
jer šta će meni M prema tebi Ž. ostati za slatkorečivost...

~~~
Srdačan pozdrav
;)
Ja

Kada biste vi dragi M još umeli i razumski jednostavno i suvislo pojasniti što želite spočitnuti u citiranom postu,
možda bismo i mogli ukrstiti koplja i sukobiti mišljenje.Ali obzirom sam ja uboga djevojčica,nesvjesna svoje *nesvijesti*,to ću ovog
puta preskočiti poriv da vas smjestim tamo gdje pripadate.Ostanite zaljubljeni u svoju veličinu ili neku drugu mjeru i uživajte u ostatku večeri.
Srdačno Ž

...muski sovinizam ne postoji osim oni koji ga tako nazivaju...postoje primjerci muske populacije koji ne sluze na cast tom dijelu Homo sapiensa ali uzeti ih za pravilo,- nepravilno je...sovinizam je termin politicke nesrece i ne bih volio da se na polju musko-zensko srece...ja jesam sovinista ako je sovinizam traziti zenu koja je najbliza mojim shvatanjima i naravima ali, mislim da je to zadatak kako zene tako i muskarca da ne bi doslo do nametanja....i trpljenja...

Back