Jebivet@r
Domaćin
- Poruka
- 4.546
Јер су то емигранти Бугари и Македонци...Какви црни Срби...
Ne lupetaj gluposti. Pa Dusan Popov je rodjen za vreme Austrougarske. Kakvi Makedonci u Vojvodini pre sezdesetih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili si ti ikad cuo za asimilaciju.
Kakav bre Makedonac u VOJVODINI pre I sv. rata?? Dusan je rodjen u danasnjoj Vojvodini, Austro-Ugarska u jako...jako..... bogatoj SRPSKOJ familiji....
Popov was born in 1912 in Titel, Austro-Hungary (now Serbia) to a wealthy Serbian family.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dušan_Popov
А 1912 људи нису имали ноге да иду негде?
Ви сте паћеници када ме нападате а мене заболе за њега ко је био и шта...
Истина је да Попов није Српско презиме...А то да ли се осећао као Србин не спорим ако јесте..
Znam devojku koja se preziva Sovljanski i nema nikakve veze sa Makedonijom..
Пре ће да има са Пољацима и Чесима...и њих имате...хехе
Troicki je navodno kozak (mislim pretci su mu bili kozaci).
Tako sam nesto procitao , mislm da je i na tv-u bilo .
Попов није Српско презиме...
А 1912 људи нису имали ноге да иду негде?
Ви сте паћеници када ме нападате а мене заболе за њега ко је био и шта...
Истина је да Попов није Српско презиме...А то да ли се осећао као Србин не спорим ако јесте..
Potpuno,tacno to se odavno zna Dusan Popov i njegova obavestajna tj spijunska aktivnost je posluzila kao osnova za Bondov knjizevni lik.
Za vreme Austougarske vlasti u Vojvodini,izbacivano je to -ic iz prezimena Srba.....Verovatno je bio Popovic.........Ali kako likovima koji se tripuju da su unuci Aleksandra Makedonskog,a imaju prefiks BJR objasniti bilo sta...Ако се добро сећам, Банаћани (= Лале) имају презимена на ов у знатном броју случајева - па тако рецимо и Раша и Чедомир Попов.
И Душан Попов је ту, са Тисе, бивша Шајкашка.