Pravda za Misu!

Režim je očajan u pokušaju da poveže studentski bunt zbog lopovluka na državnom nivou sa nekom konkretnom osobom na koju bi razni Informeri i Pinkovi bacili ljagu, jer tako sistem funkcioniše.

Miša Bačulov je jedan od bednijih pokušaja ove hronično bezuspešne akcije.
Ajde bre ti si barem relativno normalan.koji studentski pokret?neka sekcija za dopunsku nastavu?
I u tog Misu se svi kunuli do juče a sada mu okrenuli ledja.svasta pisu po mrezama.

Studentski protest je sve suprotno od onoga što je on hteo da uradi.
Otruj se brate kući gasom i ok.
žao mi je što je u zatvoru, ali glupo je postupio, morao je znati da je na "merama". Puno sam već pisao o ovome.
I šta bi postigao trovanjem - ili ništa ili da se poubijamo.
Takvi saveti su isto krivično delo samo da znaš :mrgreen:

Režim je očajan u pokušaju da poveže studentski bunt zbog lopovluka na državnom nivou sa nekom konkretnom osobom na koju bi razni Informeri i Pinkovi bacili ljagu, jer tako sistem funkcioniše.

Miša Bačulov je jedan od bednijih pokušaja ove hronično bezuspešne akcije.
Naravno da je na državnom nivou, duboke države i engleskih plaćenika. Spin da je umešana izabrana vlast je deo antisrpskog narativa na koji je vlast odgovorila prikazivanjem rijalitija u kome žive mentalni robovi kojima se daje kikiriki da napadaju Srbiju.
Normalno je da narod podržava ono što im je bolje i svoju vlast i da ne podržava plaćeničku antisrpsku ergelu.
Svi mi srbi smo ćaci za razliku od onih koji su ....nešto drugo.

Naravno da je na državnom nivou, duboke države i engleskih plaćenika. Spin da je umešana izabrana vlast je deo antisrpskog narativa na koji je vlast odgovorila prikazivanjem rijalitija u kome žive mentalni robovi kojima se daje kikiriki da napadaju Srbiju.
Normalno je da narod podržava ono što im je bolje i svoju vlast i da ne podržava plaćeničku antisrpsku ergelu.
Svi mi srbi smo ćaci za razliku od onih koji su ....nešto drugo.
Nismo svi

Ćaci su samo gluplji deo sekte i lopurde.

Imenicu Srbi uvek piši velikim slovom S.

To što Bačulov nije znao ili nije pretpostavljao da je na "merama" govori o njegovoj inteligenciji.
To što je hteo da se otruje, ako jeste, nije krivično delo.
To što se država bavi s njim govori da država ne zna i ne ume da se bavi mnogo, mnogo važnijim i bitnijim stvarima.
Revolucija jede svoju decu i svako ima pravo da raspolaže svojim životom, ali ako ga koristi kao političko oružje, onda mora da snosi i posledice. Jer sloboda bez odgovornosti nije patriotizam..

Nije poenta da li je krivično delo nego što dokazuje vaše prethodne, šablonske laži
- prebijena studentkinja (sama demantovala)
- pretnje silovanjem Nikolini Sinđelić (zašto njoj kad uopšte nije zgodna?)
- CN gas (...)
- zvučni top (ko ga je koristio i zašto?)
- rušenje nadstrešnice usled korupcije (srušili sami kao sto hoće i da se otruju)
U današnje vreme savremenog marketinga, najbolja je ideja verovati samo sebi.

Back