prava ljubav...

rec zajebati je ustavri pozitivna, i ne znam zasto se uzima u losem kontekstu. na primer, glagol zapricati se, to znaci: poceo sam da pricam pa ne umem da stanem. e isto tako sa glagolom zajebati se. poceo sam da j.ebem a ja kad to pocnem, nema stajanja ;)

NovaIsta:
rec zajebati je ustavri pozitivna, i ne znam zasto se uzima u losem kontekstu. na primer, glagol zapricati se, to znaci: poceo sam da pricam pa ne umem da stanem. e isto tako sa glagolom zajebati se. poceo sam da j.ebem a ja kad to pocnem, nema stajanja ;)

haahahaha genijalno!!!

a u opste ko je smislio taj glagol, i ko je smislio glagol "zezati se", kod vuka toga nema(ja cito)

a pazi "zezati" bas je nekako cik-cak kako ga god napises, latinicom ili cirilicom,bilo kojom dikcijom da izgovoris, bas je nekako -dam loptu levo,protrcim desno...ma znas sta hocu da kazem

Pipi Langstrumpf:
Bitno mi je. Bilo bi mi neprijatno da je grobar, morala bih se bash mnogo zaljubiti da bih to podnela. Smetalo bi mi da je ginekolog....da je cerupac peradi u fabrici zivine Zitiste....da je degustaror vina-fuj...smetalo bi mi da je laborant,otkud znam da mu se nije prosula koja bocica a onda mene mazi po licu...bljak....da je zubar-osecala bih konstantnu napetost i strah...smetalo bi mi da je cobanin,zato sto je smrad ovaca nesto najstrasnije na svetu....da je glumac-posebna sorta koja se uvek grebe za cigare bez ikakve potrebe...novinar-horor...
ahahahah, sad se setih.. ebote, pa oni to onda cesto rade... :lol:

topmodelsica:
Dobrica, to je sirok pojam. Glup decko to je isto kao i dobar decko, da ne kazem idot od decka to je isto kao i dobar decko. Dobar decko - to znaci onaj koji ne ume nista malo da te predje, da ti podvali, da se igra u ljubavi, nego samo kao tele, kao vo, gleda u tebe i kupuje ti cvece. A kad mu kazes da je mnogo dobar onda pocne da te bije, da te zakljucava, da te kaznjava, da bi ti dokazao da nije dobar.

de si bre e :)

Pipi Langstrumpf:
Bitno mi je. Bilo bi mi neprijatno da je grobar, morala bih se bash mnogo zaljubiti da bih to podnela. Smetalo bi mi da je ginekolog....da je cerupac peradi u fabrici zivine Zitiste....da je degustaror vina-fuj...smetalo bi mi da je laborant,otkud znam da mu se nije prosula koja bocica a onda mene mazi po licu...bljak....da je zubar-osecala bih konstantnu napetost i strah...smetalo bi mi da je cobanin,zato sto je smrad ovaca nesto najstrasnije na svetu....da je glumac-posebna sorta koja se uvek grebe za cigare bez ikakve potrebe...novinar-horor...

Da dodam jos mesara, ribara, sankera ( sem ako je ko Tom Kruz iz onog filma )....itd.itd..

Back