POPOMAN
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
dodje ti neka baba, ti kazes skini gace, ide jedna boca u guzu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E zbog toga upravo ja nisam htela opsti,zbog baba,deda,starijih ljudi...ne bih ja to mogla,ovako ja sam pedijatar,radicu sa malom decicom...eXtra!!!

A ti bi na PEDIJATRIJI da zabijaš te, kako kažeš, stričeve, a??pa..ja nikad ne bi mogao da idem u medicinsku skolu...al ako je nekome stalo da gledabolesne ljude i zabija im striceve u dupe...

nece moci da udje nepozvan jer cu imati svoju ordinaciju i sobu....

tako da....necu ostati samo med.sestra,nego cu ici i na fax,pa kad budem "dr",nece me niko za*ebavati...xexe![]()

A ti bi na PEDIJATRIJI da zabijaš te, kako kažeš, stričeve, a??![]()

:
U jeee, a ja mislio ti bar na postdiplomskim, kako TEČNO psuješ... :-Ddanny ne seri........preterao si........za tvoju informaciju netju biti urolog...vec specijalista za endokrinologiju....
shto se devojke tiche,ja nisam duzhna tebi da objashnjavam shta da radi,pre svega,to je njen problem,ne tvoj,a i ja nisam ni srednju zavrshila,a kamoli fakultet,pa da mogu da je lechim! tako da nemoj da se vishe proseravash sa svojim ofucanim fazonima![]()
Ja sam 2. godina u medicinskoj.Praksa se razlikuje na svakom smeru.Sestre u 1. godini najvise imaju praksu u skoli,a u bolnici samo namestaju krevete i sredjuju po malo sobe.U drugoj godini uce vadjenje krvi iz prsta,a u trcoj iz vene,davanje inekcije...Podrazumeva se da ce u 3. i 4. godini morati da pomaze ljudima oko oblacenja.Ako se gadi neceg takvog,onda ne bi trebalo ni da upisuje taj smer.Ipak je najbolje da prvo kaze koji smer hoce,pa onda mogu da joj napisem i sve predmete koje ce imati i da joj objasnim sta se iz kog uci.
psti predmeti:istorija(1,2. godina),geos(1.godina),informatika(1.godina),matematika(1. i 2. godina),muzicko(1.god),likovno(2.god),fizika,hemija,srpski,engleski,biologija sve 4 godine. strucni predmeti:anatomija(1.god),latinski(1.god),higijena sa zdr.vaspitanjem(2.god),mikrobiologija(2.god),patologija(2.god),psihologija(2.god)......u prvoj godini je najtezi predmet,bar meni bio,latinski.ovi ostali su ok.u drugoj su vec svi znatno tezi.pitaj jos nesto ako te zanima.predmeti za med. sestrupsti predmeti:istorija(1,2. godina),geos(1.godina),informatika(1.godina),matematika(1. i 2. godina),muzicko(1.god),likovno(2.god),fizika,hemija,srpski,engleski,biologija sve 4 godine. strucni predmeti:anatomija(1.god),latinski(1.god),higijena sa zdr.vaspitanjem(2.god),mikrobiologija(2.god),patologija(2.god),psihologija(2.god)......u prvoj godini je najtezi predmet,bar meni bio,latinski.ovi ostali su ok.u drugoj su vec svi znatno tezi.pitaj jos nesto ako te zanima.
Daco, a kako pomoći OVOJ ženi:
"Sarah pati od sindroma trajnog seksualnog uzbuđenja (Permanent Sexual Arousal Syndrome), poremećaja kod kojega su mišići spolnog organa zbog povećana dotoka krvi u stalnoj kontrakciji i tako potiču orgazme.
LONDON - Sarah Carmen, 24-godišnjakinja iz Londona, na dan doživi čak 200 orgazama i zbog toga je očajna.
Naime, djevojka pati od sindroma trajnog seksualnog uzbuđenja (Permanent Sexual Arousal Syndrome), poremećaja kod kojega su mišići spolnog organa zbog povećana dotoka krvi u stalnoj kontrakciji i tako potiču orgazme, prenosi Večernji list.
Pet puta u 40 minuta
Sarah uzbuđuju najrazličitije vibracije u okolini – vožnja vlakom, sušilo za kosu, pa čak i monoton zvuk fotokopirnog uređaja...
Djevojka se povjerila britanskom tabloidu News of the World, a tijekom 40-minutnog intervjua doživjela je pet orgazama.
Rekla je kako je od poremećaja PSAS počela patiti u 19. godini, liječnici su joj preporučili antidepresive, no ona misli da su joj lijekovi odmogli.
Dapače, kaže da je tijekom uzimanja tableta bila još uzbuđenija te da njezinim orgazmima nije bilo kraja.
Stenje i na poslu
Sarah nadalje objašnjava da je to ometa u poslu, a kako radi u salonu ljepote, svakodnevno je izložena vibracijama različitih aparata, koji je dovode do ludila.
– Neki moji klijenti znaju za moj problem, no nije mi nimalo lako objasniti novima zbog čega usred tretmana počnem stenjati.
Ususret mi izlaze kolegice koje, kad vide “da mi dolazi”, uskoče i preuzmu klijenta dok se ne smirim u WC-u. Roditeljima dosad nisam imala hrabrosti reći istinu, pa oni misle da sam možda malo nastrana i hiperaktivna – kazala je Sarah.
Sve si njezine veze s dečkima, ističe, propale unatoč tome što ju je lako zadovoljiti jer se muškarac u krevetu s njom doista ne treba nimalo truditi."
Imaš u ovom novom listu "Alo", u prekjučerašnjem broju... Debili naravno nemaju sajt, a mene neviđeno mrzelo da prekucavam, pa našo na hrvaCkom...Pa mogao si bar da nam prevedes na srpski