Pozvati druga u trojku? I zašto ne?

Ako ste drugari, viđate se svaki dan... znaš valjda kakav ima stav prema trojci.
Nekako nisam da se prijatelji (baš bliski) uvlace u to. Ali ako ste oboje saglasni da ga pozovete- pozovite ga.

I sam izbor nacina na koji ćete ga pozvati može biti uzbudljiv. Dogovorite se da li ćeš ga ti pozvati/predloziti u nekom spontanom razgovoru ili ga pozvati kod vas pa mu oboje predložiti.

Mislim da bi trebalo vas dvojica da pričate o tome kada ste sami.
Samo da znaš nećecići jednostavno.
Ne znam. U tome i jeste problem. Znam da je imao devojke, jednu sam čak i upoznao. Kad smo se mi upoznali on je bio u vezi. Posle toga je pokušavao nešto ali bez uspeha. Najluđe je što izbegava da priča na tu temu. Svaki put kad se potegne tema veza on se jednostavno isključi i nestane iz videokruga. Pokušavao sam par puta, ali nikako direktno. Uvek je skretao razgovor na drugu temu. Kao da mu je neprijatno. Jedino što mi je ostalo je da ga pitam direktno i tu je nastala moja dilema. Vidiš koliko je ljudi reagovalo negativno na ovu temu. Ustvari, mislim da će se sve svesti na dve mogućnosti. Pitati direktno i snositi posledice kakve god bile ili ćutati zauvek.

Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
pa ja bi uskocija..:)

Ako ga zoveš da ti kreše žensku
mislim da se neće naljutiti.
A ako ga toveš da on prima teško će pristati
Nije tako jednostavno. Sasvim je sigurno da ga ne zovem zbog sebe, niti me on na taj način zanima. Zovemo ga zbog nje. Timski rad. :) Ne želim da ja gledam ili bilo šta tako. Svakako neću imti povez preko očiju, ali poenta je da učestvujemo. Svo troje.

Pazi glavu možeš da izgubiš

1743680456244.png

Ne znam. U tome i jeste problem. Znam da je imao devojke, jednu sam čak i upoznao. Kad smo se mi upoznali on je bio u vezi. Posle toga je pokušavao nešto ali bez uspeha. Najluđe je što izbegava da priča na tu temu. Svaki put kad se potegne tema veza on se jednostavno isključi i nestane iz videokruga. Pokušavao sam par puta, ali nikako direktno. Uvek je skretao razgovor na drugu temu. Kao da mu je neprijatno. Jedino što mi je ostalo je da ga pitam direktno i tu je nastala moja dilema. Vidiš koliko je ljudi reagovalo negativno na ovu temu. Ustvari, mislim da će se sve svesti na dve mogućnosti. Pitati direktno i snositi posledice kakve god bile ili ćutati zauvek.
Jel ti hoćeš da učiniš njemu ili tvojoj devojci? Kako si ti fin.

Odnos prema grupnim varijantam je odnos prema fantazijama. Nesto bi moglo da se realizuje nešto ne. Trojka ili četvorka se posmatraju kao celina ne kao segmenti.
U principu nije za svakog niti svako može da realizuje.
Mislim da je jako teško doći do trojke ( bilo koje).
Prvo par koji bira u velikoj je dilemi koga da bira. Drugo onaj/ona koju pozovu je u velikom rebusu da li i zasto da pristane. (Mnogo je jednostavnije uklopiti dva para)

P.S. @Willer pregledaj malo moje postove. Na više mesta sam pisala oko ovih tema. Možda ti pomogne.

Vidiš, sa drugaricom imamo problem. Više problema. Za razliku od mene ona je ljubomorna, te znam da bi to bilo katastrofa iako bi ona to uradila zbog mene.
Tako da od toga ništa dok se situacija ne promeni, a mislim da neće skoro. Što se mene tiče, mogli bi to da uradimo, ali nisam nešto lud za tim. Stvar je u tome, što ona mora bar dva puta, a kad bi bila još jedna, mislim da bi mi srce odkazalo ... od umora...
Хммм не бих трпео неједнакост она љубоморна ја нисам!?!?
Она би са двојицом а ја волим само њу па ћемо двојица!!??
Мени то није реално ако хоће она ваљда и ти?!?
Немам појма тај фазон само само 2 рца без лубриканта и без љубљења у анкицу па нек буде љубоморна.

U vezi teme
Možda je najbolja opcija da mu kažeš šta vas dvoje hoćete da probate
možda će se sam ponuditi ako je otvorenog duha
Ako ne uspe iz prve pričaj opet sa velikim entuzijazmom o tom dogadjaju
zainteresuj ga
Ako se ne ponudi onda ništa moguće je da je tradicional o vaspitan i ne želi da
eksperimentiše
svako voli da eksperimentise

"tradicionalni" najvise

nikad nece zvanicno da se izraze, ali u podsvesti dok se kresu ko mima karadzic u lepoti poroka, najperverznije misli im pice kao trofazna struja i para im izlazi na usi od pokvarene maste.

kod nas koji smo kvarni do srzi, svaki sledeci sex eksperiment je stepenica vise ka impotenciji ako nema neceg novog ludjeg i uvrnutijeg.

pisao markiz u salu o ljudskim prirodama.

U vezi teme
Možda je najbolja opcija da mu kažeš šta vas dvoje hoćete da probate
možda će se sam ponuditi ako je otvorenog duha
Ako ne uspe iz prve pričaj opet sa velikim entuzijazmom o tom dogadjaju
zainteresuj ga
Ako se ne ponudi onda ništa moguće je da je tradicional o vaspitan i ne želi da
eksperimentiše
Hm.. Upošte nije loša ideja. Možda bi moglo da uspe. Ali baš.. Svakako sam hteo da sledeće nedelje nešto da uradim i rešim dilemu.

gari, ovo si izmislio
Izmislio? Ovo je ideja stara malo više od dve godine. Pokušavali smo na razne načine (ja) i nije uspelo. Najbliže smo bili sa nekim likom kog smo upoznali preko neke aplikacije. Ispostavilo se da nije za nas. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, odustali smo od aplikacija i interneta. Posle duže pauze, on nam je nova i mislim poslednja šansa.

Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
Prijateljstvo je krhko, čim ga vagaš?
Da nije tako, pozvao bih ga, i ne bi kalkulisao na moguću osudu?
Trguješ, iako si perv da bi ga zadržao blizu?
A?
A perv si, u svoja 4 zida?
Eh, kad bi i drugar to bio, bez osude?..
Mik, mik?
Probaj?

Back