Strigoi
Elita
- Poruka
- 21.185
Ja sam dobro primjetio da su popovi stalno u crnom.Tačno. Dobro si to primjetio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dobro primjetio da su popovi stalno u crnom.Tačno. Dobro si to primjetio.
Nisi dobro primetio.Ja sam dobro primjetio da su popovi stalno u crnom.
Vidim da se digla velika prasina oko ove predstave Zeljka Mitrovica.
O cemu se radi?
Pink sektas je po nalogu gazdi iz Amerike ladno osnovao satanisticku crkvu u Srbiji u formi TV-a, "teatra", rijalitija..., a ovaj "teatar" je samo jos jedan crni hram te satanisticke crkve.
I to nije uradjeno zabave radi...i iz zezanja...
Vec sa svrhom...
Skrnavljenja Crkve i ubijanja VERE...ne tek karaktera vec simbolickog identiteta naroda !
...
Sekte su svakako van zakona. I ne postoji šansa da registruješ bilo šta što će u nazivu ima Lucifer, satana i sl. Tek ne da u statutu navedeš da ti je cilj što bi rekli susjedi promicanje istog.Van zakona je stavljeno nasilje.
Znaci ako imas neki okultnu sektu koja vrsi nasilje, fizicko i psihicko, to je van zakona.
Postoje 1000 pesama, filmova, video igara gde se i metaforicki i direktno neki od tih likova predstavlja kao ne 100% zli.
I zidovi dnevne sobe su mu crne boje.Bijeli namjestaj,crni zidovi.Mitrović je stalno u crnom, retko kad sam video neku drugu odeću na njemu.
A zasto bi iko uopste uzdizao zlo,ako sam nije zao?Van zakona je stavljeno nasilje.
Znaci ako imas neki okultnu sektu koja vrsi nasilje, fizicko i psihicko, to je van zakona.
Postoje 1000 pesama, filmova, video igara gde se i metaforicki i direktno neki od tih likova predstavlja kao ne 100% zli.
Nisi dobro vidio.Ja sam dobro primjetio da su popovi stalno u crnom.
Nisam? Možda sam daltonista, mada ne mogu da budem veći daltonista od tebe.Nisi dobro primetio.
Boli ga doope, njemu, i svima koji imaju love, može se. Može da eksperimentiše sa mjuziklom, dronovima, letećim automobilim, botoksima, garderobom, a krečenje stana je najmanja investicija.Bas sam pomislila koji ludak moze zidove da okreci u crno.
https://www.facebook.com/share/p/y1Ku8mHMsy94H9UN/?mibextid=qi2Omg Eto pa vidi da jesi daltonista.Nisam? Možda sam daltonista, mada ne mogu da budem veći daltonista od tebe.
Pa ne imam fejs, nažalost.https://www.facebook.com/share/p/y1Ku8mHMsy94H9UN/?mibextid=qi2Omg Eto pa vidi da jesi daltonista.
Rekoh ti...u bijelim su za Vaskrs...jer je to simbol radosti.Pa ne imam fejs, nažalost.
Aha, može i bez. Ali na ulici su non stop u crnim odorama. Što nisu u belim, lako se prlja?
Eto ti, na Dalekom Istoku je belo boja smrti i žalosti.Rekoh ti...u bijelim su za Vaskrs...jer je to simbol radosti.
Malo prouci,ako te zanima,sve ima svoje zasto...
Daleki Istok nema veze sa"poovima" i pravoslavljem koje si ti pominjao.Eto ti, na Dalekom Istoku je belo boja smrti i žalosti.
Naravno da nema, nije primitivno poluanimistički nastrojen.Daleki Istok nema veze sa"poovima" i pravoslavljem koje si ti pominjao.
Анимисти ти приносили животињске жртве у Јерусалиму, и поред тога што је дошо МесијаNaravno da nema, nije primitivno poluanimistički nastrojen.
На служби су попови у белом, јер је тада радост, а ван службе у црном јер је мука и бол константно унутра и спољаRekoh ti...u bijelim su za Vaskrs...jer je to simbol radosti.
Malo prouci,ako te zanima,sve ima svoje zasto...
Sekte su svakako van zakona
Najava kontroverzne predstave „Lu“ u teatru čudnog imena „Odeon“ uznemirila je
Vi ste autošovinista i antisrbin, gospodine.Ma kako to možda i ružno zvučalo narod voli i hoće da ga zamajavaju. Odnosno dio naroda. Danas velika većina ima kablovsku. I samim tim izbor šta će da gleda. Ako neko izabere zadrugu za to nisu krivi ni država ni televizija.
tako je..ja sam mog popa video u kupacimNisi dobro primetio.
cekaj brate, odeon je bio bioskop i pozoriste davno pre kecmanovica.Sektasko okultno ritualno satanisanje.
Dakle nesto kao crna misa.
Pripremana tj s obzirom da se zove Lucifer mozemo reci PRIZIVANA u ISTOJ ZGRADI U KOJOJ JE ZIVEO DECAK-UBICA IZ SLUCAJA RIBNIKAR !!!
Dakle pripremom tog "teatra" i te "predstave" je lucifer prizvan i otelotvorio se u vidu lika i ne-dela Koste Kecmanovica...