Pozorišna predstava "Lucifer"

Vidim da se digla velika prasina oko ove predstave Zeljka Mitrovica.

O cemu se radi?

Sektasko okultno ritualno satanisanje.
Dakle nesto kao crna misa.

Pripremana tj s obzirom da se zove Lucifer mozemo reci PRIZIVANA u ISTOJ ZGRADI U KOJOJ JE ZIVEO DECAK-UBICA IZ SLUCAJA RIBNIKAR !!!
Dakle pripremom tog "teatra" i te "predstave" je lucifer prizvan i otelotvorio se u vidu lika i ne-dela Koste Kecmanovica...

A da satanisanje bude potpuno taj "teatar" tj taj hram satanisticke crkve "svetog" Žeksa, kako sam sebe zove guru Pink sekte..., se nalazi tik do Vaznesenjeske Crkve...
Posto satanisti vole da skrnave svetinje...

Nadalje, kako sam citao i slusao iz medija, sama "predstava" ima likove Lua tj Lucifera kojindolazinsa Zapada i ocaea lika Srbu (dakle Srbe Srbina) i upozna osobu VERU...koja biva ubijena kao karakter Vera u takodje okultnoj seriji da li Kalkanski krugovi ili kojoj vec......
A što je izravno referiranaje na ubijanje vere od strane Pink Žeksovih satanista...

Dakle Pink satanisticka sekta na celu sa guruom otvoreno sataniše i još od toga pravi spektakl.

Moglo bi se dosta toga reci i o dizajnu enterijera...gde imas na zidu giga spermatozoid recimo...
IMG-fcf08d33ae5779218a6baeac920efbb1-V.jpg

U cosku ispod spermatozoida eno ga sedi cini mi se onaj kojeg bolje da je cale o carsaf obrisao = Informer DJ Vucicevic...i tu je i Oliver Mandic...sve darkeri 90tih...i nazalost i sadasnjice...

Moglo bi se dosta toga reci o kostimografiji...i o drugim karakterima, likovima, gde se sustinski izruguje Bogu i veri...

Kogod je isao ili bude isao na to SMEĆE...ustvari pristupa inicijaciji u satanisticku sektu satanisticke Pink Žeksove sekte !

...

Poslednja izmena:
Sve to radi po nalogu Amerike tj zapada Zeks satanista

Fvs5iHwWAAAAkiI

Fvs5iR_WAAEURHt

Ovakve sataniste brani @Sizif i njemu slicni

Pink sektas je po nalogu gazdi iz Amerike ladno osnovao satanisticku crkvu u Srbiji u formi TV-a, "teatra", rijalitija..., a ovaj "teatar" je samo jos jedan crni hram te satanisticke crkve.

I to nije uradjeno zabave radi...i iz zezanja...
Vec sa svrhom...
Skrnavljenja Crkve i ubijanja VERE...ne tek karaktera vec simbolickog identiteta naroda !

...

Pink sektas je po nalogu gazdi iz Amerike ladno osnovao satanisticku crkvu u Srbiji u formi TV-a, "teatra", rijalitija..., a ovaj "teatar" je samo jos jedan crni hram te satanisticke crkve.

I to nije uradjeno zabave radi...i iz zezanja...
Vec sa svrhom...
Skrnavljenja Crkve i ubijanja VERE...ne tek karaktera vec simbolickog identiteta naroda !

...

Bravo!!!

Van zakona je stavljeno nasilje.

Znaci ako imas neki okultnu sektu koja vrsi nasilje, fizicko i psihicko, to je van zakona.

Postoje 1000 pesama, filmova, video igara gde se i metaforicki i direktno neki od tih likova predstavlja kao ne 100% zli.
Sekte su svakako van zakona. I ne postoji šansa da registruješ bilo šta što će u nazivu ima Lucifer, satana i sl. Tek ne da u statutu navedeš da ti je cilj što bi rekli susjedi promicanje istog.

Bas sam pomislila koji ludak moze zidove da okreci u crno.
Boli ga doope, njemu, i svima koji imaju love, može se. Može da eksperimentiše sa mjuziklom, dronovima, letećim automobilim, botoksima, garderobom, a krečenje stana je najmanja investicija.

Moja školska drugarica iz srednje škole imala je dugu crnu kosu, uvek bila u crnom, imala je taman ten, činilo mi se i taman pogled, i krečila svoju sobu u crno. :lol:
.

Sektasko okultno ritualno satanisanje.
Dakle nesto kao crna misa.

Pripremana tj s obzirom da se zove Lucifer mozemo reci PRIZIVANA u ISTOJ ZGRADI U KOJOJ JE ZIVEO DECAK-UBICA IZ SLUCAJA RIBNIKAR !!!
Dakle pripremom tog "teatra" i te "predstave" je lucifer prizvan i otelotvorio se u vidu lika i ne-dela Koste Kecmanovica...
cekaj brate, odeon je bio bioskop i pozoriste davno pre kecmanovica.

Back