gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ma sta ima veze gde si je upoznao , zamisli na forumu da je upoznas![]()
a mozda joj 'tetka tu radi pa dosla po neki recEpat'![]()
Za kolace?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sada ne znam, kako da se postavim. Glupo mi da pitam, sto je dosla (nema bubuljice) a sta ako mi se svidi i sve to i dodje do sexa, a je ne koristim kondim inace, sta cu onda!?
Sta mislite, sta da radim? Da li da je pitam kada se opet vidimo zbog cega je tu bila, ili ne?
![]()
prvo je poljubi i ako ti jezik ne pozeleni i zubi ne poispadaju, probaj da ga umocis, a posto ne nosis kondom, ti kitu prvo umoci u zagasen krec, pa ga premazi sa svinjskom masti pa tek onda u njenu vaginuCao, forumasi!
Imam jedan problem!
Upoznao sam strava cicu (palva, sise, dupe, sve!) ali na jednom nezgodnom mestu... Kod dermato-venerologa...
Pa sada ne znam, kako da se postavim. Glupo mi da pitam, sto je dosla (nema bubuljice) a sta ako mi se svidi i sve to i dodje do sexa, a je ne koristim kondim inace, sta cu onda!?
Sta mislite, sta da radim? Da li da je pitam kada se opet vidimo zbog cega je tu bila, ili ne?
![]()
мислим да сте сви мало скренули са теме![]()
Evo, moj predlog je da cekate do braka. Uostalom, mozda je ona nevina devojka, koja je kao i ti slucajno posla i povela sestru sa sobom.
u bre al ti vic![]()
Cao, forumasi!
Imam jedan problem!
Upoznao sam strava cicu (palva, sise, dupe, sve!) ali na jednom nezgodnom mestu... Kod dermato-venerologa...
[/QUO
A mozda iz istog razloga kao i ti? Bavi se najstarijim zanatom pa vodi racuna o zdravlju...![]()
samo da se zna da ovo nisam jaE da, tako sam i ja bio da pitam za drugaricu jednu!
Sa foruma...![]()
A mozda iz istog razloga kao i ti? Bavi se najstarijim zanatom pa vodi racuna o zdravlju...![]()
da, dobro pitanje bi bilo, zašto si ti tamo bio, jer kod venerologa se slučajno ne dolazi
oće to, kad voliš njuMA skroz bzvz... Slucajni prolaznik...![]()
baš ta, što sve znaI ti si cuo za to... Ona riba, ima mladez na dupetu, svi je znaju...![]()
baš ta, što sve zna![]()