Poznastvo sa devojkom kod venerologa...

Pa sada ne znam, kako da se postavim. Glupo mi da pitam, sto je dosla (nema bubuljice) a sta ako mi se svidi i sve to i dodje do sexa, a je ne koristim kondim inace, sta cu onda!? :think:

Sta mislite, sta da radim? Da li da je pitam kada se opet vidimo zbog cega je tu bila, ili ne?

:think:

Ko pita ne skita!
Možda je došla da skida bradavice ili mladeže. To se tu radi tečnim azotom...
A možda će da te slaže da je došla da skida bradavice ili mladeže. To se tu radi tečnim azotom...

Cao, forumasi!

Imam jedan problem!

Upoznao sam strava cicu (palva, sise, dupe, sve!) ali na jednom nezgodnom mestu... Kod dermato-venerologa... :think:

Pa sada ne znam, kako da se postavim. Glupo mi da pitam, sto je dosla (nema bubuljice) a sta ako mi se svidi i sve to i dodje do sexa, a je ne koristim kondim inace, sta cu onda!? :think:

Sta mislite, sta da radim? Da li da je pitam kada se opet vidimo zbog cega je tu bila, ili ne?

:think:
prvo je poljubi i ako ti jezik ne pozeleni i zubi ne poispadaju, probaj da ga umocis, a posto ne nosis kondom, ti kitu prvo umoci u zagasen krec, pa ga premazi sa svinjskom masti pa tek onda u njenu vaginu

Cao, forumasi!

Imam jedan problem!

Upoznao sam strava cicu (palva, sise, dupe, sve!) ali na jednom nezgodnom mestu... Kod dermato-venerologa... :think:

:think:[/QUO
A mozda iz istog razloga kao i ti? Bavi se najstarijim zanatom pa vodi racuna o zdravlju...:mrgreen:

E da, tako sam i ja bio da pitam za drugaricu jednu! ;)

Sa foruma... :lol:
samo da se zna da ovo nisam ja

no.gif

Back